National

Inconștiență gravă pe străzile din Bacău: TIR cu 30 de tone de combustibil transportate de un șofer beat – VIDEO, UPDATE

Publicat: 12 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Inconștiență gravă pe străzile din Bacău TIR cu 30 de tone de combustibil transportate de un șofer beat - VIDEO UPDATE
Un şofer beat din Ucraina care conducea o autocisternă încărcată cu combustibil a fost dat jos cu forţa de poliţişti din autovehicul

Un şofer de TIR care conducea băut a fost oprit în trafic de poliţiştii din Bacău, fiind dat jos din autotren de agenţi. El transporta o încărcătură de 30 de tone de combustibil, anunță news.ro.

UPDATE: Un şofer beat din Ucraina care conducea o autocisternă încărcată cu combustibil a fost dat jos cu forţa de poliţişti din autovehicul, în localitatea Cleja, a informat, duminică, 12 martie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Autocisterna a fost oprită în cadrul unui filtru organizat, sâmbătă seara, de poliţiştii rutieri.

‘La oprirea autovehicului, ca urmare a solicitării echipajului de poliţie, şoferul s-a încuiat în camion şi a refuzat orice comunicare cu poliţiştii. Situaţia se impunea a fi clarificată, fapt pentru care poliţiştii au deschis portiera autovehiculului, prin geamul lateral. Ulterior, s-a procedat la imobilizarea şi stabilirea identităţii conducătorului auto, respectiv, un bărbat în vârstă de 41 ani, din Ucraina. Bărbatul a fost testat alcoolscopic, rezultând o alcoolemie de 1,35 mg/ l alcool pur în aerul expirat’, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Păduraru.

Bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii au deschis un dosar penal în care continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

TIR cu 30 de tone de combustibil transportate de un șofer beat

În imaginile postate pe Facebook se vede cum poliţiştii îi cer şoferului să coboare din cabina TIR-ului, însă acesta se opune, astfel că este dat jos de agenţi.

”Până în acest moment s-a încercat şi de vorbă bună, nu a funcţionat! Probabil era influenţat de alcoolul pe care îl avea la «bord»… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. V-am spus că avea şi o încărcătură de 30 de tone de combustibil? Mulţumim poliţiştilor din Bacău pentru o treabă bine făcută şi evitarea unui dezastru de proporţii!”, au scris reprezentanţii Poliţiei Române.

Adauga un comentariu