Cancan

Lidia Buble are probleme medicale după Asia Express. Ce a pățit cântăreața

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lidia Buble are probleme medicale după Asia Express. Ce a pățit cântăreața
Lidia Buble este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din industria muzicală autohtonă

Lidia Buble a fost nevoită să își depășească anumite limite în cadrul competiției “Asia Express”. Misiunile au fost de multe ori solicitante, iar concurenții au încercat să facă tot posibilul să ducă probele la bun sfârșit cu brio. Într-o postare de pe rețelele de socializare, cântăreața a explicat cum a fost ultima etapă în Turcia pentru ea și sora ei, Estera Buble.

Acestea alături de Zarug și Lorelai și Patrizia și Francesco au fost nevoite să se ”lupte” cu 200 de kilograme de vase pe un cărucior simplu, fără margini, lucru ce le-a pus piedici.

Lidia Buble are probleme medicale după Asia Express

Chiar dacă a trecut ceva timp de la acea probă, Lidia a rămas cu probleme medicale și anume o hernie de disc.

”Doamneeeee, multzaaaam! 👭😢❤️🙏
Pentru mine, a fost cea mai grea zi din @asiaexpressromania de până acum. Să strângi 25 de oameni care să stea după tine 2 ore ca să faci o probă? Cum a fost? Nu greu, FOOOOOARTE GREU🤦‍♀️ aproape IM-PO-SI-BIL😳

Cum a fost să cărăm 200 kg de vase pe un cărucior fără margini și pe un drum în pantă? Am simțit că se rupe mijlocul meu și brațele simțeam cum se desprind ușor din umeri🥺 iar când am ajuns în România, după un consult la medic, am aflat că m-am ales și cu o frumoasă HERNIE DE DISC🤦‍♀️

Cum a fost să facem toate probele astea știind că piatra este ♦️ și astăzi sigur cineva pleacă acasă?

K.O! COȘMAR! MUUULT STRES ȘI OBOSEALĂ PSIHICĂ🤦‍♀️

AȘA CĂ DA, AM MERITAT DIN PLIN SĂ AJUNGEAM PRIMELE LA IRINA, SĂ AVEM UN BILET ASIGURAT CĂTRE GEORGIA👭❤️⚡
@estera.buble ție vreau să-ți MULȚUMESC că m-ai suportat și că m-ai ținut strâns de mână🥺❤️👭🙏
TE IUBESC CUM NICI NU TE GÂNDEȘTI! ❤️”, este mesajul scris de Lidia Buble pe Instagram.

Zarug și Lorelei au plecat de la Asia Express

Cei doi concurenți care s-au dovedit a fi cei mai populari din acest sezon au fost eliminați de la Asia Express, după ultima cursă din Turcia. Ei nu au mai apucat să meargă, împreună cu ceilalți concurenți în următoarea destinație din concurs: Georgia.

Înscriși în cursa pentru ultima șansă, Lorelei și Zarug au refuzat să facă foarte multe din probele pregătite de către producători, s-au oprit de multe ori, ba chiar Zarug a răbufnit și a spus că nu mai face nimic.

Deși ulterior s-au mobilizat și au încercat să facă ultima probă înainte de a ajuns la Irina, le-a fost atât de greu încât au decis să abandoneze.

“Mi-am rupt lanțul, mi-am rupt hainele..mai departe, dacă abandonez, ce se întâmplă? ca să pot să fac așa o buclă să mă întorc în mizeria mea de viață”, a spus Zarug în timpul ultimei probe de la Asia Express.

Adauga un comentariu