Actualitate

Ludovic Orban a criticat discursul lui Volodimir Zelenski: „Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă” – VIDEO

Publicat: 05 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ludovic Orban a criticat discursul lui Volodimir Zelenski Când a început să vorbească traducătorul mi-a părut rău că a început să traducă - VIDEO
Volodimir Zelenski s-a adresat ieri, 4 aprilie 2022, în Parlamentul României

Preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a criticat discursul lui Volodimir Zelenski luni, 4 aprilie 2022. Fostul şef al Partidului Naţional Liberal a menţionat ca maniera în care au fost traduse cuvintele preşedintelui Ucrainei a lăsat de dorit.

Reamintim faptul că ieri seară, preşedintele Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României, iar în urma evenimentului mult aşteptat foarte mulţi politicieni au comenrtat discursul liderului de la Kiev.

Ludovic Orban a criticat discursul lui Volodimir Zelenski avut în Parlamentul României

Imediat după ce Volodimir Zelenski a avut o intervenţie prin videoconferinţă în Parlamentul României, Ludovic Orban şi-a expus punctul de vedere. Fostul liberal a afirmat că traducerea discursului şi condiţiile tehnice au făcut România de râs deoarece mai mulţi „submediocrii s-au aflat din greşeală la putere”.

„Am aşteptat cu emoţie acest moment de referinţă în viaţa noastră politică şi parlamentară, discursul în faţa Parlamentului Românei al preşedintelui Ucrainei eroice, aflate într-o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru supravieţuire în faţa unui agresor care nu se dă în lături de la nicio ticăloşie pentru a-şi atinge ambiţiile. În prima parte a discursului lui Zelenski nu am auzit nimic. Apoi l-am auzit doar pe preşedintele Ucrainei, fără traducere. Când a început să vorbească traducătorul, mi-a părut rău că a început să traducă. A arătat că ori nu ştie limba ucraineană, ori nu ştie limba română”, a transmis Ludovic Orban într-o postare pe o reţea de socializare.

Ce opinie are Ludovic Orban despre traducătorul lui Volodimir Zelenski

Preşedintele partidului Forţa Dreptei a menţionat cu privire la traducătorul lui Volodimir Zelenski că „a distrus complet orice emoţie, orice fir epic, orice logică”.

Pe lângă criticarea persoanei care a tradus discursul preşedintelui Ucrainei, Ludovic Orban i-a atacat şi pe Florin Vasile Cîțu, preşedintele PNL şi preşedintele Senatului, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD şi preşedintele Camerei Deputaţilor, şi Nicolae Ionel Ciucă, premierul României, care și-au susținut punctul de vedere.

„La un moment dat am rămas şi fără imagine. Şi a trebuit să mai suportăm şi calvarul de a asculta silabisirile pline de poticneli ale lui Cîţu, Ciolacu şi Ciucă. Într-un moment în care atenţia opiniei publice internaţionale era îndreptată spre România, submediocrii aflaţi din greşeală la putere ne-au făcut de băcănie”, a adăugat Ludovic Orban.

Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a susţinut luni seară, 4 aprilie 2022, un discurs prin videoconferinţă în Parlamentul României. Şeful de la Kiev s-a declarat convins asupra faptului că statul roman va participa activ la refacerea ţării sale după încetarea invaziei. De asemenea, a menţionat că vrea un dialog pentru susţinerea comunităţilor româneşti, respectiv, ucrainene din cele două ţări.

„Astăzi am vorbit cu reprezentanții UE despre susținerea în investigarea crimelor comise în Ucraina, sunt convins că România va susține tot ce trebuie pentru a impune dreptatea. Sunt convins că România și firmele românești vor participa la programele de refacere a Ucrainei după război. Propunem partenerilor noștri să preia responsabilitatea pentru refacerea unor regiuni sau orașe care au fost distruse de Rusia”, a transmis președintele Volodimir Zelenski, în discursul din Parlament.

Imediat după videoconferință, Ludovic Orban a criticat discursul lui Volodimir Zelenski și maniera în care a avut loc.

Adauga un comentariu