Cancan

Mircea Badea a fost oprit de Poliție. De la ce a pornit totul?

Publicat: 04 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mircea Badea a fost oprit de Poliție. De la ce a pornit totul
Mircea Badea a fost oprit de un echipaj al Politiei Rutiere pentru un control de rutina

Mircea Badea a fost oprit de Poliție miercuri seara pentru un control de rutină. Echipajul Poliției Rutiere l-a legitimat pe prezentatorul tv, iar verificarea a durat mai mult decât era anticipat. Din păcate, vedeta de la Antena3 a întârziat la emisiune.

Deși multă lume s-ar fi așteptat ca acesta să se fi supărat pe oamenii legii, lucrurile au stat exact invers. Poliția Rutieră a organizat un filtru în apropiere de sediul Antena 3, iar Mircea Badea nu a reușit să-l ocolească.

Mircea Badea a fost oprit de Poliție miercuri seară

Imediat după ce i-au fost verificate actele, prezentatorul a fost testat cu etilotestul. Din fericire pentru acesta rezultat a fost zero, însă Mircea Badea a întârziat la emisiune.

“Deci, mă oprește Poliția, vine un domn, era un mare filtru. Vine și zice: ‘actele’. Îi dau actele – tare asta cu actele întotdeauna – îi dau actele, se uită în ele să vadă permisul, am asigurare, am ITP… După aia stă așa un pic și zice: ‘Domnu’ Badea, ați consumat băuturi alcoolice?’.

Și știi că eu nu vorbesc cu ei niciodată, eu nici nu mă uit la polițist. Le dau geamul atât.. Am o adâncă considerație pentru activitatea lor, pentru că e utilă. Și zice: ‘Ați băut?’ ‘Nu’, am spus eu destul de amărât. Mi-a stat atât să le zic că vin de la Pianul de Jos, de la golf, stați liniștiți, relaxați-vă, pe loc repaus.

Și zice: ‘Atunci să facem testul cu etilotestul’. Așa că am mai stat. Până s-a dus, până a venit cu etilotestul, până am suflat. Desigur, rezultatul a fost zero, că eu nu sunt Cîțu, dar am pierdut practic ceva timp”, a povestit Mircea Badea.

Chiar dacă a întârziat la locul de muncă, Mircea Badea a lăudat acțiunea Poliției Rutiere, pe care o consideră binevenită.

“Foarte util, foarte tare, cred că e foarte bine și ‘bravo’”, a precizat prezentatorul emisiunii “În Gura Presei”.

Mircea Badea, a luat-o în vizor pe Dana Budeanu

Mircea Badea a comentat apelul făcut de Dana Budeanu pentru găsirea unei surse pentru Tocilizumab, medicamentul care este de mare ajutor în tratarea bolnavilor de COVID-19. Potrivit realizatorului Antena 3, designerul a ajuns să se contrazică în chestiunea existenței virusului și a victimelor pe care le face.

”M-am uitat la Dana Budeanu să mai înțeleg și eu una alta, dar am văzut ceva ce nu am înțeles. Ea a scris așa: ‘Are cineva o sursă de Tocilizumab? Nu au la Balș și sunt oameni tineri care au nevoie la ATI. Haideți să ne ajutăm’.

Nu mai înțeleg. Inițial parcă virusul nu exista, apoi era o mascaradă, apoi spitalele erau goale, parcă totul era o minciună. Așa îmi aduc aminte din comunicările anterioare ale Danei Budeanu.”

Adauga un comentariu