Actualitate

 O adolescentă de 16 ani din Bacău a fost găsită parțial carbonizată, în grădina casei. Polițiștii au demarat o anchetă – UPDATE

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
 O adolescentă de 16 ani din Bacău a fost găsită parțial carbonizată în grădina casei. Polițiștii au demarat o anchetă - UPDATE
Scene sinistre la Bacău

O adolescentă de 16 ani din județul Bacău a fost găsită parțial carbonizată în grădina locuinței sale, din comuna Bogdănești. Descoperirea macabră a fost făcută luni seara, 9 ianuarie, de membrii familiei.

UPDATE Nu se știe cu certitudine ce probleme au împins-o pe adolescentă să recurgă la gestul șocant, însă un lucru este cert: tânăra de 16 ani a ales o moarte complită.

După ce a fumat pachetul de țigări, s-a stropit singură cu benzină, apoi și-a dat foc. S-a aprins ca o torță în numai câteva secunde și a murit pe loc, în chinuri groaznice.

UPDATE Conform informațiilor oferite de familie, se pare că în această dimineață, 10 ianuarie 2023, în jurul orei 06:00, fata ar fi luat un pachet de țigări pe care l-ar fi fumat, apoi și-a pus capăt zilelor.

Adolescenta era pasionată de pictură, însă mesajul operelor ei era unul negativ.

ȘTIRE INIȚIALĂ

Cadavrul tinerei de 16 ani a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, cercetările fiind continuate pentru ucidere din culpă. Apropiații tinerei precizează că aceasta era o fire foarte introvertită.

Adauga un comentariu