International

O româncă a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale de lângă Belgrad

Publicat: 20 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă a fost găsită îngropată în curtea contabilei sale de lângă Belgrad
În această săptămână o româncă a fost găsită îngropată la Pancevo, în curtea contabilei sale.

Descoperire macabră făcută de autoritățile din Belgrad care au găsit o româncă îngropată în curtea contabilei sale din Banatul Sârbesc, de lângă Belgrad. Femeia în vârstă de 53 de ani a fost dată dispărută pe data de 17 mai la Pancevo.

După două zile, trupul acesteia a fost găsit îngropat în curtea casei contabilei sale.

O româncă a fost găsită îngropată la Pancevo

M.H. locuia de zece ani în Pancevo şi avea o tarabă la piaţa de vechituri din oraş. La începutul săptămânii, aceasta le-a spus vecinilor săi că merge la casa contabilei ei, pentru a rezolva mai multe probleme. Din acel moment nu a mai fost văzută, iar poliţia crede că femeia a fost atacată în casă de fiul contabilei.

Cel mai probabil a lovit-o mai întâi de mai multe ori cu o cărămidă, apoi a dat-o cu capul de pereţi şi de podea. Românca a murit, iar trupul ei a fost îngropat de cei doi în curtea din spatele casei şi acoperit cu plăci de beton.

Organele legii au mai descoperit faptul că românca le dăduse celor doi 20.000 de euro pentru a-i achita taxele către stat, dar contabila şi fiul ei au cheltuit banii şi de aici a plecat conflictul dintre ei. Poliţia anchetează acum posibilitatea ca aceasta, alături de fiul ei, să fi ucis şi alţi clienţi. Proprietară a mai multor case în oraş, contabila e suspectă de mai multe crime.

În luna aprilie o româncă a fost ucisă fară milă în Italia

O tânără româncă de 32 de ani a fost ucisă fără milă în Italia in luna aprilie. Ea a fost găsită moartă în baia unui apartament din orașul Aosta, regiunea Valle d’Aosta. Conform declarațiilor medicului legist, o singură lovitură cu un cuțit în jurul gâtului i-a fost fatală.

Conform celor care cercetează cazul, tânăra a fost omorâtă sâmbătă, în cursul după-amiezii. Autopsia va indica momentul exact al decesului și va aduce indicii noi despre moartea violentă a tinerei. Pe corpul tinerei par a nu fi alte semne de violență.

Elena era de origine română, însă venise în Italia cu mulți ani în urmă, atunci când mama ei, Mariana, a decis să-și refacă viața în Peninsulă.

Până să închirieze apartamentul pe via Partigiani, în Aosta, un oraș din regiunea Valle d’Aosta, în urmă cu trei săptămâni, tânăra româncă a locuit mai multă vreme alături de mama și sora ei.

Ceea ce nu știa tânăra era faptul că acest apartament pe care îl închiriase avea să-i aducă sfârșitul. O singură lovitură cu cuțitul, în zona gâtului, i-a fost fatală tinerei românce. Elena a fost găsită moartă în baia noii sale locuințe, într-o baltă de sânge, cu o rană adâncă la gât.

Reamintim faptul că în această săptămână o româncă a fost găsită îngropată la Pancevo, în curtea contabilei sale.

Adauga un comentariu