Actualitate

Patru români au murit in Barcelona, într-un incendiu! Locuiau într-un depozit abandonat

Publicat: 30 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patru români au murit in Barcelona într-un incendiu Locuiau într-un depozit abandonat

Un incendiu într-un birou bancar abandonat ocupat de mai multe persoane în orașul spaniol Barcelona a făcut patru morți, toți membri ai unui grup de familie, inclusiv un copil mic și un bebeluș. Românii au murit in incendiu, iar salvatorii au incercat din răsputeri să îi salveze.

 

Victimele sunt „doi adulți, un bebeluș și un copil de trei ani”, a declarat reporterilor Ángel López, de la pompierii din Barcelona, ​​care a precizat că incendiul era deja „total stins”.

„La 6 dimineața am primit un anunț (…) de la un martor care a văzut un incendiu” într-un „vechi birou bancar ocupat” situat în Plaza de Tetuán din al doilea oraș spaniol, a explicat pompierul.

Salvatorii le-au găsit pe cele patru victime și au acționat „pentru a le ajuta și, din păcate, eforturile nu au avut succes, nu s-a putut face nimic pentru viața lor”, a deplâns el.

Alte patru persoane, care se refugiaseră într-o curte, ar putea fi salvate, a adăugat el.

Între timp, un vecin al sectorului identificat ca Miquel, a declarat pentru ziarul La Vanguardia : „Soția a simtit un miros de ars. Ocupătorii strigau din interior. A fost foarte traumatizant”.

Tatăl familiei ar fi fost din Pakistan, iar mama din România. Grupul locuia de zece ani în Barcelona, ​​locuind în diferite localități, dar biroul fusese ocupat de un an.

Autoritățile locale erau conștiente de situația lor vulnerabilă și li s-au trimis ajutoare corespunzătoare hranei și asistență medicală pentru minori.

 

Adauga un comentariu