Actualitate

Răzvan Simion și-a cerut iubita de soție. Cum arată inelul primit de Daliana Răducan

Publicat: 02 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Răzvan Simion și-a cerut iubita de soție. Cum arată inelul primit de Daliana Răducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit în noaptea dintre ani

Îndrăgitul matinal de la Antena 1, Răzvan Simion, și-a cerut iubita de soție în noaptea dintre ani, oferindu-i un inel de logodnă superb. Cei doi formează un cuplu suoperb și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei ani. Nu în ultimul rând, Daliana Răducan are o relație minunată și cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion.

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion și-a găsit fericirea în brațele arhitectei Daliana Răducan. Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este într-o relație cu frumoasa brunetă din vara anului 2020. În noaptea de Revelion, Răzvan Simion a cerut-o în căsătorie pe iubita sa Daliana și a postat totul pe rețelele de socializare. Celebrul prezentator tv a ales un inel superb pentru iubita sa.

Răzvan Simion și-a cerut iubita de soție

Se pare că la cumpăna dintre ani Răzvan Simion a decis să facă un gest deosebit, o schimbare radicală în viața sa. El și-a cerut iubita în căsătorie cu un inel la care orice domnișoară visează. Matinalul de la Antena 1 a ales un model foarte deosebit.

Cei doi au postat pe rețelele de socializare un scurt filmuleț în care apar într-un cadru neobișnuit dar foarte frumos, îmbrăcați foarte elegant. Așa au ales să facă marele anunț al logodnei. Fanii i-au coplești pe cei doi cu mesaje frumoase și felicitări.

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea”, și-a început Răzvan Simion discursul despre iubirea pe care i-o poartă Dalianei.

„Relația noastră nu este perfectă”

Răzvan Simion a comparat relația sa de iubire cu un diamant, care este și dur, și fragil totodată. Declarația de iubire pentru Daliana i-a impresionat pe toți cei care îl urmăresc pe celebru prezentator de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred în perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele.

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție.

De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic”, a spus acesta pe Instagram.

Adauga un comentariu