National

Tragedie în municipiul Oradea! O persoană a ars de vie în gangul unui bloc

Publicat: 15 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tragedie în municipiul Oradea O persoană a ars de vie în gangul unui bloc
O persoană a ars de vie în gangul unui bloc

În această seară, 15.03.2023, a avut loc un incident șocant. Din primele informații, se pare că o persoană a murit arsă de vie. Tragedia s-a petrecut în gangul unui bloc din centrul municipiului Oradea.

La fața locului s-au deplasat imediat pompierii care au fost alertați, însă victima nu a mai putut fi salvată.

„La ora 18.33, un apelant al numărului unic 112 a sesizat faptul că a văzut o persoană cuprinsă de flăcări, într-un gang de lângă un bloc de pe strada Piaţa Independenţei din Oradea”, a transmis, miercuri seară, ISU Bihor.

Victima nu a mai putut fi salvată

Potrivit ISU Bihor, la faţa locului, au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului 1 Oradea şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

„Pompierii au stins rapid flăcările, însă, din nefericire, victima nu a mai putut fi salvată, medicul declarând decesul acesteia”, a mai transmis sursa citată.

Un bărbat a lovit cu mașina o adolescentă în vârstă de 16 ani, care traversa strada

Un accident rutier a avut loc pe o arteră din Sectorul 1, București. Un bărat a lovit cu maşina o adolescentă în vârstă de 16 ani, care traversa strada.

Inițial, șoferul a fugit de la faâa locului, dar polițiștii au reușit să îl prindă. Bărbatul este în vârstă de 32 de ani și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

„La data de 15 martie 2023, în jurul orei 07:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din Sectorul 1. În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 32 de ani a condus un autovehicul pe Calea Griviţei, iar în dreptul imobilului cu nr. 401 a surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-a angajat în traversarea străzii. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului şi-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei persoane de sex femeiesc, în vârstă de 16 ani, care a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat Brigada Rutieră a Capitalei.

Adauga un comentariu