Sport

Ultimatum pentru conducerea lui Dinamo! Dusan Uhrin amenință cu demisia

Publicat: 08 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ultimatum pentru conducerea lui Dinamo Dusan Uhrin amenință cu demisia

Dinamo se află într-o situație foarte delicată, iar problemele par să nu se mai termine. Dacă unii dintre jucători și-au primit salariile restante, se pare că Dusan Uhrin a amenințat că va pleca de la gruparea din „Ștefan cel Mare” dacă nu își va primi banii.
Se pare că antrenorul „câinilor” nu ar fi primit nici măcar un salariu întreg de când a venit la Dinamo. Cehul ar fi mărturisit unor apropiați că a încasat doar 4.000 de euro de când a ajuns în București.

„Am cheltuit la București, de când am venit, mai mult decât mi-a dat Dinamo pe 3 luni de muncă. Așa nu se mai poate”, ar fi spus antrenorul dinamoviștilor.
Mai mult, se pare că Dusan Uhrin le-a dat un ultimatul conducătorilor lui Dinamo și a amenințat că va pleca de la echipă dacă problemele financiare nu se vor rezolva: „Sunt un om de bună credință, am înțeles situația, dar nu îmi place să fiu luat la mișto. Vă rog să rezolvați problema și să fiu cu banii la zi până săptămâna viitoare, pe 15 noiembrie, altfel îmi văd de drumul meu!”, a zis Dusan Uhrin, potrivit Fanatik.

În urmă cu două săptămâni, Dusan Uhrin spunea altceva

Dusan Uhrin Jr a vorbit, după meciul câștigat cu 3-2 în fața celor de la Viitorul, despre situația financiară de la club, una pe care o consideră normală, chiar dacă jucătorii nu au primit banii în ultima lună.

„Am jucat cu bani, nu vreau să vorbesc despre bani. Eu nu joc pentru bani, joc pentru suporteri și pentru echipă. Toată lumea de pe teren face asta. Eu nu sunt supărat, situația e încă normală. Nu știu cine a dat altă informație, nu este adevărată”, a spus Uhrin Jr, după meci.

Federația de handbal a anunțat lotul pentru Campionatul Mondial! Veste uriașă: Cristina Neagu merge în Japonia Federația Română de Handbal a anunțat lotul echipei naționale de fete, care va participa la Campionatul Mondial de Handbal Feminin. Competiția va avea loc în Japonia, în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie 2019. Tomas Ryde, împreună cu staful naționalei feminine de senioare, a stabilit lista finală de 18 sportive care vor evolua la acest turneu. Naționala noastră face parte din Grupa C, alături de Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal și Kazakhstan, urmând să debuteze cu o partidă în fața Spaniei, pe 30 noiembrie.

Adauga un comentariu