Actualitate

Un nou cutemur a avut loc în Oltenia. Ce magnitudine a avut

Publicat: 14 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou cutemur a avut loc în Oltenia. Ce magnitudine a avut
Un nou cutemur a avut loc în Oltenia. Ce magnitudine a avut

În ziua de 14 martie, la ora 20:34:31, un cutremur s-a produs în Oltenia (Gorj), cu magnitudinea ml 3.3, la adâncimea de 15km, transmite INFP.
„Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 18km NV de Targu Jiu, 68km NE de Drobeta-Turnu Severin, 68km S de Hunedoara, 82km S de Deva, 96km E de Resita, 99km V de Ramnicu Valcea”, au precizat reprezentanții INFP.

Tot astăzi un cutremur cu magnitudinea de 5,6 grade Richter a avut loc la ora 18.36 în Marea Mediterană, la sub de Grecia, potrivit EMSC.

Seismul s-a produs la o adâncime de 5 km, la 271 km vest de orașul Irakleion, capitala insulei Creta, și la 132 de km sud de orașul Gytheio.

Un cutremur puternic a avut loc în Marea Mediterană, la sud de Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,6 pe Richter s-a produs marți seara, la ora 18.36 în Marea Mediterană, în sudul Greciei.
Potrivit datelor Institutului Geodinamic din Atena, cutremurul s-a produs la ora 18:36 ora Greciei, cu epicentrul la 110 kilometri sud-vest de insulă.

Potrivit măsurătorilor Institutului Euro-Mediteranean, cutremurul a avut o magnitudine de 5,7 pe Richter.

Magnitudinea exactă, epicentrul și adâncimea cutremurului ar putea fi revizuite, pe măsură ce seismologii revizuiesc datele și își perfecționează calculele sau pe măsură ce alte agenții își emit raportul. Până în prezent, nu există rapoarte despre pagube.

Un nou cutremur s-a produs în Turcia, la o adâncime de doar 2 kilometri

Seismul a fost înregistrat la ora 14:49:52 (ora locală a Turciei) și a avut magnitudinea 4,8, conform potrivit emsc-csem.org.Cutremurul s-a produs la adâncimea de 2 km, în apropierea următoarelor oraşe: 43km E de Kahramanmaras, 55km S de Elbistan, 74km N de Gaziantep, 78km V de Adiyaman, 87km NV de Nizip.

Un alt seism cu magnitudinea 4,6 a avut loc, marți dimineață, în Turcia, la adâncimea de 5 km. Cutremurul a fost înregistrat la ora 09:47, potrivit emsc-csem.org.

Adauga un comentariu