Cancan

Vlăduța Lupău este însărcinată! Când urmează să nască artista

Publicat: 25 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Vlăduța Lupău este însărcinată Când urmează să nască artista
Vlăduța Lupău a dat vestea că va fi mămică tocmai de Buna Vestire

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste din muzica populară, este însărcinată, aceasta anunțând acum cea mai mare împlinire pe plan personal. Frumoasa interpretă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de fotbalistul Adrian Rus, cu care s-a căsătorit în urmă cu aproape trei ani. Vlăduţa Lupău a făcut fericitul anunț tocmai de Bunavestire, iar fanii nu au mai contenit să o felicite.

Fără doar și poate, faptul că Vlăduț Lupău urmează să devină mamă este vestea momentului în showbiz-ul românesc! Astăzi, de Buna Vestire, îndrăgita artista a făcut marele anunț și anume că urmează să aducă pe lume un copil, ea și soțul ei devenind părinți pentru prima dată. Din câte se pare, și artista dar și fanii au așteptat cu nerăbdare acest moment unic din viața ei!

Vlăduța Lupău este însărcinată

Vineri, 25 martie, Vlăduța Lupău a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a dat vestea cea mare pe contul personal de Instagram! Astfel, cu ocazie acestei sărbători importante, Vlăduța le-a mărturisit fanilor ei că este însărcinată. Îndrăgita artista în vârstă de 31 de ani a făcut public anunțul chiar pe contul de socializare, încă de la primele ore ale dimineții.

Ba mai mult decât atât, nu doar că a anunțat că este însărcinată, ci i-a și scris un prim mesaj copilului pe care-l poartă în pântece, asta pentru ca atunci când o să fie mare, să poată că citească toate emoțiile și să simtă fiorii pe care ea i-a trăi în acest moment unic din viața ei și a partenerului de viață. De asemenea, artista a publicat și câteva imagini cu burtica de gravidă, ea afișându-se alături de soțul ei.

Scrisoare către copilul nenăscut

Minunea mea 👶🏻 🤰🏽👼🏻 azi de BUNA VESTIRE, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu! Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe «figuri» ai făcut până azi… dapăi de azi încolo 😅 (nu-i nimic, în lumea asta, unde te așteptăm, se zice că părinții iartă și uită orice copiilor lor)… și totodată să-ți mai povestesc și cât de mare este puterea Lui și ce minune mare ești tu!

Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi «mămică»… (woow!!!) Da! Eu ❤️ voi fi mămica ta! Ce zici?!… stai să vezi ce mămică 🥰… și staaaai să vezi ce tătic! (O să ne «batem» de la care pe care iubește mai tare!) Te iubesc minune și abia aștept să ne vedem! Știu sigur că va fi dragoste mare și nemuritoare între noi! Cu drag, mami! 🤍”, este mesajul postat de Vlăduța Lupău.

Când vor deveni părinți Vlăduța Lupău și Adi Rus

Zâmbetele și momentele pline de bucurie răsună acum în casa Vlăduței Lupău și a lui Adi Rus, asta fiindcă în curând devin părinți pentru prima dată. Cei doi și-au dorit enorm de mult să facă acest pas, dovadă fiind chiar spusele artistei în prima postare în care a anunțat că este însărcinată. Și, ținând cont că Vlăduța este însărcinată în patru luni, copilul ar urma să vină pe lume undeva la sfârșitul verii. Cel mai probabil, cei doi vor face nunta și botezul la pachet.

Însă, de faptul că Vlăduța Lupău este însărcinată, nu doar familia și prietenii se bucură. Și spunem asta ținând cont de muțimea de fani care nu s-a sfiit și a luat cu asalt secțiunea comentariilor în cel mai scurt timp. Vlăduța și Adi, care au fost cununați de artista populară Olguța Berbec, au primit în doar câteva minute sute de felicitări, fiind copleșiți de voie bună și iubire.

Adauga un comentariu