Forbes se va bucura de o investiție de 200 de milioane de dolari!

Trebuie menționat că investiția a fost anunțată în timp ce Forbes se pregăteşte să se listeze la bursă prin intermediul unei companii de achiziţii cu scop special (SPAC), conform informațiilor transmise de reuters.com

Investiţia Binance, care este cea mai mare platformă de tranzacţionare a criptomonedelor din lume după volumul de tranzacţionare, va înlocui jumătate din angajamentele de plasament privat de 400 de milioane de dolari deja anunţate de Forbes şi compania SPAC Magnum Opus Acquisition Limited.

Când se va încheia acordul?

De asemenea, Forbes şi Magnum Opus au informat că acordul este de aşteptat să se încheie până la sfârşitul lunii martie, potrivit sursei menționate.

Forbes a declarat în august că va deveni companie publică prin intermediul unei SPAC, în încercarea de a consolida tranziţia sa digitală şi a urmări şanse suplimentare de creştere.

„Tranzacţiile cu Magnum Opus şi Binance sunt de aşteptat să ajute Forbes să-şi maximizeze brandul şi valorile întreprinderii”, au informat  companiile.

Totodată, Binance va ajuta la consilierea Forbes cu privire la activul său digital şi strategia ”Web3”, au adăugat aceştia, referindu-se la o versiune încă nerealizată a internetului în care aplicaţiile „descentralizate” bazate pe blockchain şi criptomonede sunt utilizate pe scară largă.

Bitcoin a înregistrat o creștere spectaculoasă

Cel mai mare criptoactiv din lume a început săptămâna tranzacționându-se sub 38.000 de dolari. După ce a înregistrat o creștere de 13% în șapte zile, BTC s-a tranzacționat la peste 42.000 de dolari în ziua de 7 februarie.

De asemenea, Ethereum a înregistrat creșteri puternice, după ce a început sub 2.600 de dolari. Criptoactivul a revenit la puțin peste 3.000 de dolari, după ce a înregistrat o creștere similară a prețului, de aproximativ 19% de la o săptămână la alta.

Amintim că ETH a stabilit pe 24 ianuarie un minim al anului 2022, tranzacționându-se  la 2.169 dolari pe platforma eToro. Criptomoneda și-a revenit acum cu aproximativ 41%.