Jean Claude van Damme a fost văzut în România. Cum a fost surprins celebrul actor

Jean Claude van Damme, pe numele său întreg Jean-Claude Camille François Van Varenberg, a fost filmat recent într-o mașină, de către tinerii care stăteau lângă el.

Totodată, în mașina respectivă putea fi auzită o manea care îi aparține lui Tzancă Uraganu.

Actorul l-a avertizat pe tânăr că nu dorește ca imaginile să apară pe social media

Videoclipul respectiv a fost postat pe Facebook și a devenit popular la scurt timp după apariția lui, chiar dacă actorul l-a avertizat pe tânăr că nu dorește ca imaginile să apară pe social media.

„No good for social media”, a spus Jean-Claude Van Damme, în timp ce era înregistrat. La momentul redactării acestui articol, clipul respectiv, publicat pe rețeaua de socializare în ziua de 21 iulie, a strâns aproximativ 3.000 de reacții. Mai mult, imaginile respective au devenit populare până și pe TikTok.

De asemenea, acesta se află de câteva zile în România. Acesta s-a fotografiat seara trecută cu cheful Joseph Hadad, imaginile fiind postate pe Facebook şi Instagram de cunoscutul chef.

Amintim că celebrul actor de la Hollywood, în vârstă de 60 de ani, este expert în arte marţiale şi cunoscut pentru numeroase filme de acţiune, precum „Sport Sângeros” (1988), „Kickboxer” (1989), „Soldat universal” (1992), „Hard Target” (1993), „Street Fighter” (1994).

Sursă foto: Dreamstime