Sfântul Ioan 2022. Mesaje și urări de Sf. Ioan pentru cei care își serbează onomastica

Aproape 2 milioane de români îşi sărbătoresc onomastica vineri, de sărbătoarea Sfântului Prooroc Ioan Botezătorul. Potrivit Direcţiei pentru evidenţa persoanelor şi administrarea bazelor de date, sunt peste 1,3 milioane de bărbaţi care poartă acest nume sau derivate ale lui şi 652.086 de femei.

Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți transmite rudelor sau prietenilor

Fie că din această zi sfânta, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântul Ioan!

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate, de toate să ai parte! La mulți ani, Ioane!

Ne gândim cu toţii la tine şi pentru ca astăzi este o zi specială îţi uram un sincer „La mulţi ani”!

Fie ca darul iubirii, al fericirii, al împlinirii să fie ale tale începând de astăzi, de ziua ta! La mulţi ani, Ioana!

Înlătura tot ce e rău, lasă-l pe Sfântul Ioan să deschidă un capitol fericit din viaţa ta! La mulţi ani cu sănătate, Ioane!

Sfântul Ioan 2022. Mesaje și urări de Sf. Ioan pentru cei care își serbează onomastica

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un sincer „La mulți ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi!

La multi ani de ziua numelui vostru! Numai bucurii, fericire și zile îmbelșugate!

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire, ți-am împletit un „La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani, Ion/Ioana!

Păstrează-ți sufletul tânăr și bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde și un om de valoare! Fie că lumina Sfântului Ioan să ne lumineze viețile și mintea mereu! La mulți ani!

Cu ocazia zilei Sfințișorului tau, îți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!

Draga Ioane, sper că mesajul meu călduros să ajungă, deşi afară este un ger de crapă pietrele. Îţi urez tot binele din lume şi tot ce a fost rău să ştergem cu buretele.

E Sfântul Ion, au trecut sărbătorile şi am uitat de sarmale, la mulţi ani Ioan şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale

Sfântul Ioan 2022. Mesaje și urări de Sf. Ioan pentru cei care își serbează onomastica