Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Idei de costume de Halloween

Zoom Idei de costume de Halloween

Costum de ospătar din anii ’90. Părul rar dat pe spate, privirea pierdută. În jurul gîtului, o superbă mandolină făcută guler. Cu costumația asta, ești Ludovic Orban la 3 dimineața, după cîteva pahare care i-au dat curaj și impresia că știe totuși să cînte.

Pantaloni de stofă, sacou, cămașă cu guletul apretat și o borsetă care atîrnă de umăr. Tunsură regulamentară, de funcționar, și eventual o mustăcioară care să sublinieze că faci parte din clasa bugetarilor. Cu accesoriile astea, mergi la orice petrecere de Halloween din cluburi și baruri, pretinzînd că ești inspector ANAF. N-o să sperii foarte multă lume, dar proprietarul sigur o să facă pe el de frică.

Chelie, rachetă de tenis, bluza de trening. Ești Codrin Ștefănescu încercînd fără succes să-l imite pe CTP, însă ce-i lipsește e o bandă lungă de peliculă de 16 mm cu care și-a prins pantalonii la brîu, în loc de curea.

Mustață căruntă, costum de pușcăriaș. Ești Amza Pellea arestat de regimul comunist după ce a pretins că e un voievod medieval care a reușit să unească Țările Române. Se pare că ar fi existat și aproape două ore de filmări cu această infracțiune.

Cîteva scînduri de lemn puse în față, în spate și în lateral. Scîndura din față e prinsă cu o balama, ca să se poată deschide. De aceeași scîndură atîrni o cravată albastră. Ești, practic, președintele Klaus Iohannis, dacă nu preferi, pentru același personaj, să porți în picioare două ghivece mari și pe tine cîteva frunze de ficus.

O sferă transparentă de cristal, în interiorul căreia e o căsuță peste care ninge feeric. Ești bula imobiliară și o să sperii pe toată lumea, dar în special pe corporatiștii care tocmai și-au luat apartament cu două camere cu credit în euro pe 30 de ani.

Trening, lavalieră la piept, semn că se filmează, și gura deschisă, pe cale să spui „în pula mea”. Ești CTP la Digi24, gata să-l sperii pe Cosmin Prelipceanu cu o amendă de la CNA.

Orice costum de epocă, semn că ești Trecutul. Viitorul îi sperie pe mulți, dar pe Traian Băsescu a început să-l sperie și trecutul, de cînd s-a aflat cu probe că a fost colaborator al Securității.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint