Din gușa lui Gușă. „George Simion a fost umilit”

Rămas fără iluzoria candidatură la Primăria Capitalei, Cozmin Gușă îl înteapă pe liderul AUR George Simion căruia ii promisese sprijinul său la prezidențiale.

„Simion a fost, într-adevăr, umilit. Nu s-a simțit bine. Văd necazul în care se află, îi văd pe șmecherii de lângă el, care cine știe pe unde or fi recrutați, pe la ce unități, pe la ce rezidente, între ei… Mi-a ascuns aceste lucruri. Eu ar fi trebui să știu.

George Simion, prin parteneriatul cu mine, ar fi căpătat multă independență, autonomie, putere în plan public și în plan specific. Și s-ar fi desprins de această dependență, de anumiți oameni (…). Lulea, Târziu sau alții nu sunt decât niște marionete ale altora.

Dacă George Simion nu se trezește repede să ia pentru aceste inadvertențe, derapaje ale colegilor săi, AUR-ul intră pe o pantă descendentă exact când nu trebuie”, a declarat, miercuri seara, Gușă, în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

17 Comentarii

  1. Unde o fi vazut gusha Editat umilit,ca la astia nu exista smtul asta.

  2. „Simion a fost, într-adevăr, umilit”

    UMILIT, cuvantul preferat al presei care preseaza si care se UMILESTE singura, zi de zi, ceaas de ceas.

  3. S-a prins și Simion că ,Gușă a fost infiltrat ca sa distrugă AUR! Trebuie sa-l dea la spate și pe Ponta! Daca mai cere consultații la astfel de jigodii,AUR va pierde masiv in sondaje!

  4. Eeheheee…GUSA ,Capusa ne spune indirect niste jumatati de adevar cu niste subliminal Dezinformativ!🤨😉E hatrisor bine!!!

  5. „George Simion a fost umilit,cand umbla beat manga,cu aurolacii dupa el”a spus de fapt gushetul de Cluj,rabbi Gușă, suveranistul fara patriotism,fara tara,banul sa iasa

  6. Simion a fost umilit in special cand i-a tras palme peste ceafa colegului de Parlament si cand se tine dupa cate cinvea si-l filmeaza pe acela ca un nesimtit, cu telefonul bagat sub nasul nefericitului……[Rumburak]

  7. Acum doua zile la NCN postul tv din Cluj al lui Alexa Gelu Visan a declarat ca AUR a primit 1 milion euro spaga pentru un loc eligibil la europarlamentare.Ieri Dumitru Coarna la emisunea Adrianei Bahmuteanu -starea de veghe a zis ca GUsa in schimbul candidaturii la primaria Bucurestiului Cosmin Gusa.ar fi cerut loc/locuri eligibile la parlamentare pentru cineva din familie.Cica asa umbla vorba in tirg.Azi Cosmin Gusa nu amai tinut emisiunea -l-a pus pe Andrei sa o faca -si nici Alexa n- a aparut! pam pam :):)

  8. Vai sărăcuțul puradel.. A fost umilit,. nenorocitul,, Păii eu cred că se umilește singur , de fiecare dată cînd iese in public..Practic nu e competent nici de slugă la cioban, dar să fie in parlament visînd funcții.. Vezi numi cum se autofilmează de fiecare dată cînd de fapt acuză pe alții.. Nu e doar narcisism, e clar tendința de fraudă și prostire a proștilor.

  9. ‘ Fata mare … ‘ deplânge umilirea lui ‘Sim_Ion’ de parcă acesta a pompat banii prin care a fost creat AUR. ‘Sim_Ion’ ocupă o poziție similară cu cea a lui Rareș bogdan, adicătelea, mult zgomot pentru … NIMIC!

  10. Sant toti din servicii ,si inruditi, joaca cum li se spune ,,ordona,,de la Centru si cum sant ordinele de afara!

  11. Cozmin stie dar o spune cifrat doar pentru cei care au doxa. Gigi Aur este inconjurat acum de baietii securitatii care il tin la lant.

  12. Adica nu Guse a fost umilit pentru ca i s-a trântit ușa partidului pe care se pregătea sa-l căpușeze în nas, ci alții. Hai sa fim serioși! Un om care sa se autoetaleze și sa se autopropuna mai mult decât acest închipuit cu grupul lui de gândire proasta nu s-a pomenit.

  13. Hai mai lasa-ne bai Gusa , ca ai luat-o pe aratura rau de tot , explici ore in sir , enervant , cat de destept esti ,cum te stie pe tine tot mapamondul , ce mai , buricul pamantului ! Iar in fond , nu-i prost deloc , nu-i decat un super oportunist care ar fi vrut sa incalece AUR ; ganditi-va numai ce ar fi fost daca Simion (mai ales ca acum e pe val) ar fi acceptat solicitarea marelui consultant ! Pokeristul Gusa a jucat la cacealma , o miza mare , dar nu i-a iesit ! P.S. Bine , bine , nici aurarii nu-s deloc fete mari dar , nici sa vina Cicciolina sa-i invete bunele moravuri !

  14. Ce face banul din om, in ce hal a ajuns Gusa, sa se inhaiteze cu golanul asta

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.