Ambasada României la Kiev și-a reluat activitatea

Ambasada României la Kiev și-a reluat sâmbătă activitatea, a anunțat ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

„Mă bucur să anunț că începând de astăzi Ambasada României la Kiev și-a reluat activitatea”, a scris sâmbătă pe Twitter Bogdan Aurescu.

Acesta suține că România este pe deplin alături de partenerul său Ucraina în lupta sa curajoasă pentru libertate.

Ministrul de Externe anunța încă de la începutul lunii mai intenția de redeschidere a Ambasadei României din Kiev.

El a spus că tot personalul ambasadei a lucrat în continuare, chiar dacă a fost relocat la București.

„I-am inclus în task force-ul care a fost activat la momentul în care a început conflictul pe 24 februarie și au lucrat împreună cu colegii mei din acest Task Force, ținând legătura cu autoritățile ucrainene, cu comunitatea românească din Ucraina…. Prin urmare, am încercat să compensăm această absență pe teren”, a spus Aurescu, la începutul lunii, la TVR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

5 Comentarii

  1. Din puțul cu gânduri Machiavelice a pupincuristilor cu rang de oi bolnave de SIDA și Covid Faucian ” România este alături de partenerul sau Ucraina” tovarășe Aurescu eu am o partenera de viata și ca atare nu accept ca România sa aiva un partener precum Ucraina, care se comporta precum un psihopat cu românii din tara sa.

  2. Principalele activitati in Ucraina sunte traficul de persoane si de copii pluss armele biologice de distrugere in masa. Ambasada asta cu care din activitatile din Ucraina se ocupa?

  3. Dacă pomenești și pe președintele Biden într-un Comentariu acsta se cenzurează robotizat?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.