Apple vinde cârpe de șters la un preț incredibil

Apple vinde cârpe de șters la un preț incredibil.  Compania a scos la  vânzare, în cadrul celui mai recent eveniment, cârpa oficială de şters gadgeturile cu celebrul logo.

Noua cârpă oficială Apple nu vine cu vreun concept revoluţionar sau design inovator, însă poartă logo-ul companiei şi este făcută din materiale non abrazive nespecificate.

Cârpa va fi vândută separat şi va costa 19 dolari.

Dincolo de logo, nu este clar în ce fel diferă cârpa Apple de orice altă cârpă din microfibre, pentru a justifica preţul.

Este probabil prima cârpă creată vreodată care este însoţită de o lungă listă de produse compatibile. Apple listează, pe site-ul oficial, o mulţime de iPhone-uri, iPad-uri şi alte produse ale companiei cu care noua sa cârpă este compatibilă.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

11 Comentarii

  1. aceeasi schema ca la sacosele Vuitton: manelism, exibitionism, „mi-a tatuat, aseara, pe piele o piele mai mare si pe spate cutremurul din ’77”.

  2. Cu 1o Dolari se Cumpara Servetele de Masa si Spirt de 9 Dolari si se Sterge Calculatorul .

  3. Apple nu mai are ce vinde,sondeaza poolimea, cati nu ar da bani pe carpe cu logo la vedere!Vezi moda africana cu toale inscriptionate la vedere de firme BOSS,Versace,Armani,Gucci etc,doar sa ii vada cartierul cu bucci inscriptionati
    La cate mii de miliarde de dolari au aruncat tata Trump si tata Biden pe piata,e normal ca o carpa de sters la koor sa coste 19 $,faci economie 1$ daca erau la rostund 20$,etete

  4. Atunci cind banii se fac usor (a se citi, in majoritatea cazurilor, cind se fura usor) se si arunca pe geam usor ! Probabil ca, pe linga niste oligofreni care dau atitia bani pe, efectiv, o cirpa, se mai afla si tot felul de curvete care scot zdreanta respectiva de 100 de ori la mall, cica sa-si stearga telefonul ! De fapt ca sa fie vazuta (si invidiata !) de alte curvete … Banii, de unde vin ? Pai probabil de la mafiotul care intretine curveta !

  5. TALENTU’ de-a vinde …. c a r p e ! Fraierilor ! :*

    😉

    [proverb: „Nu-i prost ala de manca 7 pite … prost e ala de le daruie !”]

  6. Cirpa in cauza e inca ieftina … Apple va scoate curind pe piata si un cotor de mar la 20 de dolari (un mar mincat doar pe jumatate e putin mai scump, la 30 !) Iar pentru sosetele purtate ale lui Steve Jobbs … ehei, taica, trebuie sa-ti vinzi Dacia !

  7. „cârpă din microfibre”
    interesant:pot produce oare micro-fibrilelle(asa e corect) ceva in genul sau mai ceva decat azbestul?
    da!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.