Arafat către un jurnalist: E revoltă în capul dvs

Hai că s-a enervat Raed Arafat. Iritat de un jurnalist care -i punea întrebări în legătură cu incendiul de la Matei Balș, secretarul de stat și-a ieșit din pepeni. Așa că, în fața tuturor celor care se aflau în fața spitalului bucureștean și așteptau date despre producerea incendiului, Arafat a afirmat că nu se pune problema de nicio revoltă a românilor, Dialogul revoltător nu mai are nevoie de comentarii:

Ziarist: Ardem ca șoarecii în spitalele românești. Nu se poate așa ceva!

Arafat: Am o rugăminte! Dacă ați sărit să urlați la noi…v-am explicat! Urlați dvs…Toți colegii dvs  s-au comportat….

ziarist: E revoltă! e revolta românilor! Ardem în spitale, Sunt pacienți care ard în spitale.

Arafat: E revoltă în capul dvs. Lăsați

Ziarist/martor: Ce să lăsăm??

Arafat: Lăsați-ne, vă rog, până o să vină pompierii și o să ne spună care este motivul. Deci, la acest moment v-am dat toate informațiile, când au fost controalele…ultimul control aici a fost în luna noiembrie, anul trecut.

Ziarist/martor: Și atunci cum explicați această situație?

Arafat: Tonul, vă rog, al dvs. Mulțumesc“

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

29 de Comentarii

  1. Vreau sa stiu: cand va fi demis arafat ????????!!!!!!!!!!!!!!!
    Sub obladuirea acestui individ au avut loc evenimente FOARTE grave.
    Nici unul dintre ministrii de interne de poana acum nu l-a demis.Oare dece ?
    Cine este acest arafat, care sfideaza cu aroganta si minciunile sale un intreg popor?
    Sa iti fie frica , veneticule, ca ai pus umarul la distrugerea acestei tari !
    CER DEMITEREA SI ANCHETAREA LU ARAFAT!
    SA RASPUNDA PENTRU TOATE GRESELILE FACUTE DE EL, CARE AU COSTAT VIETI DE CRESTINI NEVINOVATI!
    SI SA PLECE DIN ACEASTA TARA !

  2. arafat il apara pe incompetentul de voiculescu srl
    daca o sa vedeti imaginile(pina o sa mai existe)fiti atenti la mecla de plingacios cacacios a lui voiculescu
    si justitiaristul arafat sare repede in apararea useristului
    da ceva miting,jos..au trebuit sa moara romani…..demisie premier…stil pompieristic…NIMIC
    am mai vazut un lingau GIDEA de la A3-totul a fost perfect
    DA AU MURIT ARSI 5 oameni

  3. Cotidianul ar putea investiga situația cu milioanele de euro fonduri europene care trebuiau să ajungă la primăria capitalei.Fondurile au fost întârziate intenționat de Orban pentru că primar general era de la psd.

  4. Ar fi trebuit sa va dati demisia de mult.Asemeni multor autoritati incompente de orice culoare politica si corupte din Romania.

  5. Frumosilor inca vii, strainul asta cu studii inalte in Romania ori este spion american ori israelian de nimeni nu i se atinge nici macar de un fir de par din cap! Acum inteleg de ce se rade periodic in cap!

  6. Cate nenorociri mai trebuie sa se intample pana la destituirea lui Arafat?

  7. Ce l-a împins pe pantă pe acest om, altfel echilibrat și până mai ieri pe sufletul românilor? Incet-incet ajungem să pierdem tot ce avem de valoare?

  8. Domnule jurnalist,puteti intelege ca ne-am saturat de turnatorii care nu stiu sa ceara macar „”pardon”natiunii,sau sa va fac un desen!Asa cum nu suport sa vad aruncand cu articole dupa noi, penali ca Severin,Nastase ,Mitrea sau in media,unul ca Huidu!
    Dreptul la opinie nu poate fi incalcat decat de cenzura pe care vreti sa o puneti pe picioare!
    Intre noi fie vorb: aveti”schelete” in dulap,va bantuie trecutul sau apartineti de vreo loja?Prea umblati unde chiar nu va face cinste…
    Ati trait o viata indestulata,erati”tovarasul scriitor a venit la Caminul Cultural,uraaa!”aveati dreptul la o locuinta mai extisa,eventual intr-o vila,aveati la Mogosoaia manastirea brancoveneasca de taici a scriitorilor

  9. aveti un medic cu grad de general, care a rezolvat bulibaseala de la Suceava.
    Numiti-l domnilor pe o functie, cu puteri depline.
    Poate armata le va da peste bot, politicienilor hoti si analfabeti!

  10. DACA PAGINUL ASTA URLA ASA LA MINE, AR FI FACUT-O PENTRU ULTIMA DATA !!!
    VREM SA-I VEDEM DOSARUL DE LA SECURITATE !!!
    ALO, SRI, SIE, CNSAS, SE AUDE !
    SCOATETI REPEDE DOSARUL ASTUIA DE AGENT AL SECURITATII !!!

  11. Acest biped este inca om dar nu umanizat! Apropo, Arafat, te deranjeaza adevarul din ograda ta de te dai la jurnalist? Nu au nicio scuza pentru tot ce e in gradina ta, acest UPU care nu este eficient decat la comenzi de toata lumea stiute! Ai stat live pe micile ecrane sa terorizezi cetatenii ba cu coro, ba cu interzis procurori la import materiale si aparatura sanitare neconforme pentru coro, ba cu politia pe urmele cetatenilor ca sunt infractori ca nu executa ce vrei tu, ba cu vaccinul matii, mai mult decat la locul de munca unde era obligatoriu sa stai, mai ales ca te dai medic upu! Din ceea ce demonstrezi, si crede-ma ca te-am monitorizat pe micile ecrane si online puternic, nimic bun nu e in capul tau pentru Romania si natiunea romaneasca! Totul pentru imaginea, buzunarul, functia si bunastarea plus stabilitatea si linistea ta! Cred ca e timpul sa dispari definitiv din afaceri si din prima linie a Romaniei!

  12. Acest arafat si-a inceput activitatea la Tg. Mures, profitand de situatia dezastruoasa in care se gasea serviciul de urgenta DUPA „REVOLUTIE”.
    A obtinut „donatii „, care i-au asigurat o independenta financiara,continuandu-si nestingherit palnul ; autoritatile romane, ca intotdeauna, ezitante, l-au lasat sa faca ce doreau „muschii ” (adica grasimea ) lui.
    Incet incet, individul si-a construit fundatia „smurd”, unde a derulat o multime de achizitii in beneficiu personal.
    S-a anchetat vreodata ceva?
    NUuu, nu suntem capabili.Planul chelului se desfasura in inima Transilvaniei si era pericol de a creea reactii nedorite pentru lenesii guvernanti , care doresu si ei sa-si faca linistiti „achizitiile „.
    Dupa 100 de ani de la distrugerea elitelor nationale ,se desavartseste planul deistrugerii.Guvernanti de doi bani ,tradatori, fara reactie, il lasa pe acest individ sa aiba acces la secrtetele TARII, FARA URMA DE REMUSCARE.
    Acum ,desigur, va scoate capul congestionat de alcool basescu, spunand ca ” a avut dreptate”.Sa ne lase ! Alta fiara !Alt tradator , alt urmas al comunistilor veniti pe tancuri, sub obladuirea regelui mihai, care au marcat o noua etapa a distrugerii.
    MARSUL VICTORIOS AL ” DISTRUGATORULUI „VEDEM DE 100 ANI!
    ROMANII NU AU REACTIE PENTRU CA AU FOST INDOBITOCITI PREVENTIV !
    RUSINE, NEAM ROMANESC, RUSINE!

  13. Arafat,că și jurnaliștii care i-au interviuri dintre flăcările rating-ului, au cam aceeași stăpâni. Aceștia rămân mereu enigmatici și oculți, surse de nenorociri și invidii axiologice…

  14. SPITALELE sunt in administratia MINISTERULUI SANATATII/GUVERNULUI,
    dr. Arafat gestioneaza SITUATIILE DE URGENTA, INCENDIUL, INUNDATIA, SALVAREA cu ELICOPTERUL dintr-o calamitate.
    Ce legatura are el sau un medic cu administrarea/functionare unor cladiri numite Spitale?
    ziasristul pare roman si nu stie ca nu era nici o REVOLTA ci REVOLTATOR, macar atata lucru sa stie un ziarist disperat dupa o stire de senzatie…
    UNDE ERAU REVOLTATII dle ziarist?
    Chiar va folosititi si cu tragedii?

  15. Sa dea Dumnezeu sa plece doctorul Raed Arafat din Romania, sa se privatizeze serviciile SMURD, dupa care sa vina un cutremur major, peste sapte! Sa va vad atunci prinsi sub daramaturi si sa va salveze sosoacele, luanele si alte lighioane.

  16. Las’ ca e bine asa, sa inteleaga si idi0tii care-l sustin (kolosvarii si muresenii), desi astora le trebuie ani buni sa inteleaga. Si mai mult, ura fata de romani („mitici”) e prea mare pt. personajele lui Marius Chicos (p)Rostogan care sunt insisi o parte din ardieleni.

  17. Vai dar ce rai mai suntem! In loc ca la sfarsit de saptamana Dnii Arafat, Nicusor Dan, Ministrul sanatatii sa se ocupe de vaccinare pentru ca testarile rapide s-au pasat populatiei, sa mai identifice 1-2 locatii in Bucuresti in asteptarea vaccinelor, nu conteaza de unde vin,vaccin sa fie, sunt treziti cu noaptea in cap din cauza acestui dezastru. iar acum dragii nostri bugetari nici week end nu mai au.Cu exceptia Dlui Ministru Voiculescu cei doi au fost iritati de insistentele presei si nu s-au abtinut sa o taxeze.Acum nu mai este campanie electorala deci pot fi si mojici.

  18. daca din nefericire la locul de munca sau in alt loc ar apare un incendiu este vinovat pompierul/medicul/salvarea care vine sa stinga sa ajute sau a fost un accident?
    daca tot voia s-o spui pe alta limba era morsvasorhei, iar dispretul ”alora”din zona nu are de a face insa cu realizarile dr Arafat care a organizat un sistem de urgenta si medici de urgenta. „Un internist doar pipaie si da o aspirina,” citat dintr-un chirurg. 1977 daca s-ar repeta ar fi cumplit, iar cu ”panselutele” de la salvarile private care nu fac o resurscitare pt ca nu-i place cazul fotbalistului sau ca nu se pricepe in cazul nepoatei dl P… care a murit pt ca n-a stiut ca e meningita. Putem renunta putem sa nu apreciem valorile si trai cu iluzia ca negustorii de viata/privatii au si competenta in afara de o mare sete de bani.
    Daca Romania n-a fost in stare sa ofere transportul unui ars in Belgia, crezi ca dupa privatizarea SMURD mai vine cineva pe soselele patriei, daca sumele nu-s inzecite sau abonat la privat ca sa fie sigur de decont. Altii au doar paramedici, chiar nu intelegi ce a realizat dl dr. Arafat o specialitate universitara Medicina de Urgenta, un personal instruit si a initiat o retea de Urgenta la nivel national, deci si o implicare in fiecare judet a CJ-urilor in organizarea si dotarea. Astfel ca daca Basescu a inchis Spitale, Dr. Arafat a deschis puncte de prim ajutor.
    Urati-l pt ca a ajutat orasul vostru sa fie dotat cu o ambulanta si cateva cadre medicale.
    „facerea de bine…” este de rau augur.

  19. O fi si cum zici dar zecile de arsi si dezastrul din spitalele romanesti parca sunt un pret cam mare pentru o ambulanta si cateva fete cu fuste scurte.Sigur ,Arafat nu e singurul responsabil,dar sa aperi pana in panzele albe un asemenea personaj din doua una:ori mancati din palma lui ,ori aveti alte probleme.Intr-o tara care se lauda in fiecare zi ca este occidentala si europeana solutia e una singura:DEMISIA!

  20. Vanatorului de javre
    Cine esti ,singularule?
    Ai uitat de Apuseni,de Siudghiol, de Colectiv?
    Cred ca , in primul rand trebuie sa te vanezi pe tine .

  21. De ceva timp se cere demisia dr. Arafat.
    Azi a avut o reacție deplasată, dar asta impune scuze și nicidecum demisia.
    Mai întâi să vedem ce are de gând ministrul Voiculescu cu privatizarea sănătății și după aceea să-l judecăm pe Arafat. Dacă Voiculescu va face o manevră urâtă în sensul ăsta, pun pariu că Raed Arafat va fi singurul care va avea curaj să se opună.

  22. De cate ori se întâmplă câte un incendiu, ia ghiciți cine-l pupa in fund pe Arafat? Radu Tudor &A3. Ăștia sunt vânduți la americani&israelieni!

  23. Baiatul asta care folosea camila pe post de taximetru ajuns mare student printre romani si a sfarsit prin a avea posibile subordonari nestiute celor ca noi. Dar mare scula cu priza la besmetici l-a facut antena securista a lui domn Profesor. O fi primit si ‘varanul’ ordin de undeva. Chiar nu-l poate trimite nimeni pe acest pacalici inapoi la camilele sale?

  24. Si ce-a facut generalul fraiere? Nimic, a plecat asa cum a venit, ba chiar cu coada intre picioare. Stai jos!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.