Căutat de FBI, prins la București

Un român căutat de FBI pentru înșelăciuni, spălare de bani și falsificare de pașapoarte a fost prins de polițiștii Secției 2 din București.

„Polițiști din cadrul Secției 2 au depistat o persoană pe numele căreia este emis un mandat de arestare provizorie de către autoritățile judiciare FBI – SUA. În jurul orei 12:30 cei doi polițiști l-au depistat pe bărbatul de 40 de ani, cercetat de autoritățile americane pentru săvârșirea infracțiunilor de asociere în vederea săvârșirii de înșelăciuni prin mijloace electronice, spălare de bani, falsificare de pașapoarte și trafic cu mărci de servicii contrafăcute”, anunță un comunicat.

Dumitru Daniel Bosogioiu era căutat de FBI din 2012, recompensa pentru informații care ar duce la arestarea sa fiind de 750.000 de dolari.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

3 Comentarii

  1. iar licuricii de pe la Deveselu rapesc fete si fac trafic de carne vie

  2. De cand cu lectia data de Emil Mătăsăreanu politiei americane in 1997, FBI a capatat respect si recompensele pentru prinderea infractorilor romani sunt decente
    Greu se mai castiga respectul:))

  3. Orice ar fi facut, in afara de crima pe teritoriul altui stat, extradarea este un act abject de renuntare la suveranitate. Ce fel de tara e aceea care-si livreaza propriii cetateni unei justitii straine?
    Si intrebare de baraj: reciproca e valabila? Daca un american, locuind in SUA, fura sau comite inselaciune informatica afectand persoane din Romania, este cumva extradat in Romania??
    Ce acorduri ati semnat acolo, vandutilor?
    Se aude ceva dinspre M.A.E.? Liniste si pace, ca intr-o tara cucerita!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.