(VIDEO) Vot în unanimitate la PSD: Începe târguiala cu liberalii

PSD va începe negocierile cu PNL, UDMR și minoritățile naționale, este decizia luată luni, cu unanimitate de voturi, de Consiliul Național al Partidului Social Democrat. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele social-democraților Sorin Grindeanu.

„PSD va începe negocierile cu PNL, UDMR și minoritățile naționale”, a spus Sorin Grindeanu.

Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi, a confirmat el.

Social-democrații au decis și formarea a patru echipe de negociere.

„Suntem deschiși să negociem pentru a urgenta soluționarea problemelor românilor”, a precizat Grindeanu.

El a precizat și prioritățile PSD pentru programul de guvernare.

Totodată, Grindeanu a afirmat că Florin Cîțu nu poate fi premierul unui guvern care are în componență PSD.

„Noi am inițiat și am votat o moțiune de cenzură prin care Florin Cîțu a plecat din funcția de premier. E un lucru de la care nu facem rabat”, spus Sorin Grindeanu.

„Noi am sancționat deja capacitatea dlui Cîțu de a conduce un guvern prin demiterea sa prin moțiunea de cenzură. PSD consideră că etapa Florin Cîțu premier a fost depășită de ceva vreme”, a mai zis social-democratul.

VIDEO

Declarațiile lui Ciolacu înainte de ședință

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, înainte de şedinţa Consiliului Naţional, că negocierile cu cei de la PNL se vor face conform ponderii parlamentare, de la alegerile generale şi că nu a existat nicio discuţie privind funcţiile.

Întrebat, la sediul central al PSD, ce mandat va propune colegilor săi în Consiliul Politic Naţional, Ciolacu a declarat: „Să începem negocierile. Negocierile nu pot să fie altfel decât conform ponderilor parlamentare. Eu nu am auzit de altfel de negocieri decât cele pe ponderi, (…) pe rezultatele alegerilor generale, nu pe sondajele de opinie”.

Întrebat dacă există bani pentru unele măriri de pensii şi alocaţii pe care PSD intenţionează să le cuprindă în programul său de guvernare, Ciolacu a afirmat: „Avem execuţia bugetară. Am văzut şi eu ştirile şi am crezut că am fost foarte clar înţeles. Măririle se fac în urma unui buget aprobat. De obicei, bugetul pe anul viitor se aprobă în luna noiembrie, decembrie şi acolo îţi creezi priorităţile. Una dintre priorităţile PSD sunt aceste măriri şi vom vedea în funcţie de buget cât se poate, astfel încât să nu păcălim românii. În al doilea rând, anul în curs, respectiv aceste luni, noiembrie şi decembrie, le vom vedea după ce avem execuţia bugetară a lunii octombrie. Momentan avem la dispoziţie numai execuţia bugetară a lunii a noua”. Social-democrații i-au cerut ministrului Finanţelor o listă cu parametri pe care ar dori să îi cunoască, în contextul măsurilor ce vor fi impuse prin programul de guvernare.

El a mai spus că discuțiile cu liderii PNL nu au vizat încă nume și portofolii, ci doar programul de guvernare.

„Nu am luat în discuție nicio funcție. Încă suntem în marja programului de guvernare. Să vedem dacă colegii mei decid să facem aceste negocieri sau nu”, a adăugat Ciolacu.

Liderul PSD a mai susținut că nu a avut o discuție cu președintele Klaus Iohannis.

„Marcel Ciolacu are cea mai bună funcție. Este președintele PSD”, a răspuns el, întrebat dacă vizează funcția de prim-ministru sau pe cea de președinte al Camerei Deputaților.

La ultimele alegeri parlamentare PSD a obținut 28,9% din voturi, PNL – 25%, iar UDMR sub șase procente.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8516 Articole
Author

48 de Comentarii

  1. un sclav SANTAJAT al masoneriei ANTI-ROMANESTI in fata unei sfinte icoane. fotografia surprinde perfect #IPOCRIZIA.

  2. De data asta cascavalul e baban, vorba PNRR-ului!Sunt bani de spenduit, multe miliarde de euro!Normal ca vor fi „ponderi”in functie de foame si de obligatii!
    USR a pierdut pentru ca o capra si raioasa si cu coada in sus ,nu are nici o sansa !
    Au jucat la ofsaid,dar presa se face ca uita :
    -tentativa ascunsa de privatizare a sistemului sanitar de stat,
    -tentativa ascunsa de a scoate si mai mult Presedentia din zona constitutionala,
    -tentativa ascunsa de aservire a Justitiei prin mentinerea Sectiei speciale,
    -tentativa ascunsa de a nu desfiinta pensiile speciale ,din contra ,de a crea sisteme de favorizare si pentru alte categorii(ex primarii)
    -lipsa TOTALA de profesionism la toti liderii USR y compris Ciolos,plus infatuarea prosteasca a unui Barna, a unui Drula,a unui Stelian,Voiculescu si alte gloabe de stransura
    -acceptarea ideologiilor straine de umanitate:ideologia LGBT, ideologia schimbarilor climatice(adica biruri noi pentru poolime), schimbarea paradigmei(vorba lui Iliescu:)) energetice cu costurile aferente suportate tot de poolime
    -etc,dar cine cauta, gaseste

  3. nu a pierdut nimic. Baa chiar a castigat respectul oamenilor cinstiti, al celor care inca mai spera ca se va termina odata mangla si cascavalul.

  4. Ce legatura are poza cu titlul articolului ? Atacați si Biserica in subtext ?

  5. Mare ticalos e acest mistret care grohaie fericit ca a pacalit…HAITASII! Mizeria sa caracteriala de agent al Securitatii
    explodeaza in fiecare propozitie dejectata!!! Panarama asta nu se ia dupa sondaje care plaseaza scremut PSD la 40%, se ia dupa rezultatele la parlamentare, adica dupa „ponderea” de care ca o jivina abjecta nu a tinut seama imediat dupa alegeri acceptand ca Patronul sa-si faca mendrele cu Constitutia…Nici despre cresterea cu 40% a pensiilor si corespunzator a salariului mediu nu mai discuta pana nu dau stalinistii bugetul si abia ulterior jivina securista imbuibata o sa vada „cat permite bugetul” dupa ce se asigura cresterile pensiilor speciale si veniturile TORTZIONARILOR!!! PSD cu toata TRADAREA CARTITZELOR Securitatii de la conducere a trecut de 50% si de aceea am afirmat de „ponderea scremuta” de 40%, scremuta de BEST ia specializata Pielicica Psoriazis…Mistretul e generos, nu pune singur stapanire pe TROACA, masoara crapelnita pe „pondere”…Si cand ma gandesc ca mai sunt pe forum creaturi abjecte care o ridica in slavi pe Fierea si restul agentilor
    Securitatii si altii care sunt atat de abjecti incat continua sa mistifice cu „masoneria” precum HAITA, „marin” si „Tica”-losul care nu-si arata „irisul falusian” bagand-o in draci pe „core” care freamata deja plina de sperante…

  6. Plăvannis a intrat în panică în momentul în care s-a concretizat PUBLIC un demers de suspendare și demitere.

    UNICA mutare pe tabla de șah a jegoasei politici dâmbovițene era SABOTAREA REALIZĂRII MAJORITĂȚILOR NECESARE: 1/3 pentru inițiere, 1/2 pentru suspendare.
    Ca atare, le-a întins o trapă PROSTOVANILOR DE LA PSD.
    Aceștia din urmă, după ce în 2016-2018 au demonstrat, dincolo de orice putință de tăgadă, că sunt doar niște Dănilă Prepeleci ai politicii post-decembriste, acum plusează la capitolul penibil:

    1. demonstrează că limitele inferioare ale demnității umane încă nu au fost atinse, ele putând fi downgradate prin ștergerea inocentă a slo_bozului suedez de la botic și puparea pe guriță a fostului donor de plachete suedeze;

    2. demonstrează că cei de la Partidul Nazional Liberal nu sunt chiar expresia cea mai de jos a scârnăviei politice: mai mari jigodii ciolănarde decât cei de la PNL au devenit fripturiștii de la PSD.

    În fapt, ce să ne mai mirăm, doar este deja devenită axiomă: PSD, PNL – ACEEAȘI MIZERIE.

    scurtă schiță explicativă a axiomei promiscuității găștilor politice dâmbovițene:

    . . .↗ FDSN → PDSR → PSD ↘
    FSN (1989) → . . . . . . → CIUMA galben-roșie(2021) alias USL(2012)
    . . .↘ FSN → PD → PDL → PNL ↗

  7. După doi ani de foame, PSD se întoarce la ciolan ! Poftă mare !

  8. Iar după oficierea acestui halucinant mariaj (consimțit după un viol cu perversiuni), tinerii porumbei vor primi un certificat de căsătorie ciolănardă, în care numele comun al soților va fi CIOLANU.
    Fam. Marcel și Florina CIOLANU.

    Iar conform contractului prenupțial întocmit, cică după 2 ani de zile, familia devine Florin și Marcela Ciolanu.

    Pentru ca după alții doi ani, să revină la statusul inițial al titulaturilor de „Mirele 1 și „Mirele 2” sau, cum n-aduce anul ce aduce ceasul, poate or să experimenteze noi variante de extaz guvernamental:

    – Marcela și Florina Ciolanu
    sau
    – Marcel și Florin Ciolanu.

    Până la urma urmei ce ne pasă nouă cine-și bagă și unde-și bagă? (cam asta era esența toleranței LGBT).
    Căci tocmai ce aceste două partide de JEGOȘI (psd și pndl) au dovedit, cu brio, că după ce s-au spurcat și mu_it, acuma și-au șters umorile de pe la boticuri cu batistuța parfumată a lui rareș și apoi, hodoronc-tronc, când nimeni nu mai credea că demnitatea umană poate fi scoborâtă la un asemenea nivel, în cetate bat tobele și sună trâmbițele vestind un „coup de foudre” înflăcărat, arzând pe altarul lui Cupidon cu pasiunea unui rezervor de cherosen în care s-a aciuit un boschetar.!

    Ailoviu, ciumă roșie!
    Ailoviu, ciumă galbenă!

    Și au ieșit amândouă partidele, ținându-se sfielnic de mânuțe, iar în scoarța unui platan din Șos. Geniului au încrustat juruințele amorului lor:

    PSD + PNL = EVERLASTING & DISGUSTING LOVE.

    Casă de piatră cu zăbrele antițânțari la ferești!
    (la Jilava!)

  9. @pesede – aceeași mizerie:

    Șefii agentului special Catzu SUNT DE ACORD cu sigilarea capitolului „CIA-drogățelul”.

    Dar voiesc să-i puneți pe Vâlceanu la Finanțe și pe Popescu la Energie că… este nește treburi de rezolvat și nu poate fi dezvăluit „to-do-list”-ul chiar așa, în văzul tuturor neghiobilor și meltenilor!

  10. ha ha ha ha ha

    citez:
    pentru a urgenta soluționarea problemelor românilor”, a precizat Grindeanu.

    pai grindene daca ai sti ce gindesc romanii despre voi, v-ati sinucide pentru ca ati incepe si voi sa credeti ca tot ceea ce spun despre voi este adevarat.

    altu care nu mai poate dormi noaptea de grija mea. iti dau sun sfat, girindene: ai grija de tine, de mine am eu. nu mai vorbi in numele meu pentru ca asta e caz de psihiatrie sau de mincinos cronic. te faci de ris cu tot cu partidul tau de ratati si cu toata coalitia pe care vreti sa o faceti.

    voi, niste nimeni in drum va ginditi la binele altora. ha ha ha ha ha ha ha ce banc prost!

  11. De ce nu ia Ciolacu semnaturi de la AUR, udamereu si de la alte minoritati (numai vreo 18 in Dobrogea) pentru a face o majoritate? Ce tot il pupa in fund pe repetentul prizat Citu de nu mai poate fara el! Cand fuge mireasa prima data cu cerceaful curat dupe ea, fuge si a doua oara! Ceva miroase a rahat turcesc cu apa rece! Are dreptate Dragnia care ne scrie despre tradatori de neam si tara!

  12. Adevaratii conducatori ai Romaniei au . o r d o n a t :

    – ” Klaus Yohannis sa supervizeze de urgenta un Guvern PSD & PNL care trebuie sa scoata Romania din starea critica in care se afla ! ”

    PS_ ordinul a fost transmis de sefii Institutiilor de Sekuritate .

  13. Eu cred că s-a întâmplat ceva la partenerii strategici care i-au trimis un „mesaj”,Reformistului.Mesajul a fost trimis sub forma de impuls electric,cum se trimite unui robot.Robotul a reacționat și așa are loc schimbarea.

  14. Prostacii Securitatii de pe forum fac eforturi disperate sa scoata SECURITATEA din atentia cititorilor, un exemplu fiind reactivatul HAITAS HUMOROID „Edelweis” ce-l abordeaza pe Kapo-ul Secu-i pe persoana fizica si evita „analiza receptorilor”
    din conducerea Psd, ca si cum ar fi in regula cum procedeaza!!! Si sa nu-l uit pe eternul securistoid „marin” seful „ocultei de pe forum”!!! ESENTA articolului este TRADAREA IN GRUP a conducerii partidului CAPTURAT de Securitate, tradare anuntata de nimeni altul decat sinistrul agent din RETEAUA Del Ponte, Grinda Eanul, care in ticalosia lui A IESIT DIN CONSERVARE int-un spectacol terorist nemaintalnit, baricadandu-se in sediul din Victoriei precum TERORISTUL COMINTERNIST Carlos la Viena in sediul unde avea loc intrunirea tarilor din OPEC!!! Pentru ca infatisez realitatile in grozavia lor genocidara prostacii Securitatii ma ataca in HAITA Humoroida…Consiliul national al Cartitzelor basoido-yoha-noide ofera DOVADA a ceea ce sustin aici de ani de zile despre aceste CARTITZE care actioneaza pe fatza si culmea MARSAVIEI, invoca „INTERESUL NATIONAL”!!!Tot BESTII securiste sunt cei care pun problema…”cascavalului” intr-o chestiune strict IDEOLOGICA MARXIST/BOLSEVICA!!!

  15. Cel mai uşor se vor înţelege cu alegerea preşedintelui ţării dintre parlamentari. Consens ca la Iordache. Obsesia pesediştilor e din anii Băsescu – Kovesi. Chiar şi Iohannis i-a mai supărat. Li s-a părut bun sistemul pe care tocmai l-a aruncat la gunoi Republica Moldova.

  16. @Monstrul Plăcințică:
    Stai bland, au resurse bine mersi. Cei care sunt setati doar pe hotie si minciuni, deja au inchis buticurile, se ling pe bot, ca cainele pe ciot, si pe gura, ca cainele pe scula. Hai, pana la urma se ajunge la anticipate, pentru ca, plavanul ii va unge cu noroi si tot ce vrea el va ramane. Posibil sa fie un exercitiu de imagine pro denigrare psd sa iasa curat pnl si usr cu adunaturile.

  17. Ce dracu o tot lungiți cu negocierile.Nu se poate negocia cu PNL,NU INTRAȚI LA GUVERNARE .Ce atâta frecare de mentă.Nu se poate nu se poate.Voi Pesediști stați în opoziție.Nu vă ie rușine să vă milogiți la Zăbrăuți pendele?Stați dracu în opoziție lăsații să își după ghâtu.

  18. Uraaaa ! uraaaa ! (aplauze puternice, prelungite) Uraaaa ! (ovatii, se scandeaza : „Florin Citu, Romania, stima noastra si mindria !”, „Vasilica reales, la al hotilor congres !” si „PSD, PNL, aceeasi mizerie e !”) … Labele poc !

  19. Citind comentariile observ că se înmulțesc securistii de nu mai ai loc de ei .Îmi amintește de drumurile la mare de dinainte de 89 când toaletele publice nu erau și atunci eram nevoiți să oprim lîngă lanurile de porumb .Ce sa vezi ,lanurile erau populate cu securiști peste tot.Mai da mulți sunteți !

  20. targuiala pe panii europeni si pe cum sa scape fiecare de puscarie! Lupii si verii lor sacalii, au ajuns paznici la stana.
    Parca-l vad pe Mihalache la brat cu Petru Groza si Vasinski!
    Doamne-Dumnezeule!

  21. Statura și statutul domnului Ciolacu impune categoric la unanimitate. Frumusețea va fi când se vor împăca USR cu PNL +UDMR și unanimitatea PSD-istă va fluiera a pagubă după blana ursului, vorba domnului Spânu, din pădure. În pădure la Băneasa, în pădure la Baneasa s-a hotărât cine-i aleasa…

  22. Dacă tot este să fiți principiali, adică „negocierile nu pot fi altfel decât conform ponderilor parlamentare”, de ce negociați cu UDMR (pondere ceva peste % ) și nu cu AUR ( peste 10%)? Mai ales că PSD + PNL = 53,9% (suficient dar probabil fragil); plus UDMR se ajunge la 59% (tot fragil), dar plus AUR – la 64%. Cum rămâne cu prințipurile!?

  23. Ce târguială,ce milogeală,PSDEILOR.NU VĂ MILOGIȚI LA GAȘCA IOHANISTĂ.VREM ANTICIPATE DAR SI REFERENDUM DE SUSPENDARE A LU IOHANIS.

  24. sEste deviza ce mi-am ales-o blogului meu minuscul, ce-mi servește mai mult ca arhivă.
    Cugetarea lui Toma d’Aquino, regăsită uneori și sub forma „Timeo lectorem unius libri”, se traduce „Mă tem (teme-te) de omul (de cititorul) unei singure cărți” și subliniază necesitatea evitării fanatismului de orice formă.

    Văd pe acest site este tolerat de ani și ani de zile „Omul unei singure idei”.
    Nu stau să analizez dacă ideea este valoroasă sau este mainstream de duzină ci rețin fanatismul și cerbicia cu care de ani și ani de zile este promovată această scintilație psihopatică, asociată necondiționat cu dezgustătoare „argumentum ad hominem”, lansate la țurloaiele altor comentatori.

    Aceeași și aceeași idee, repetată până dincolo de pragul suportabilității.

    Nici nu mă întreb dacă este cumva o IDEE FIXĂ, ceea ce imprimă situației de fapt conotații psihiatrice.

    Doar vechimea și unicitatea ideii: este unică și contemporană cu un ghețar din Pleistocen.

  25. (epostare din data de 2 apr. 2020, ultima dată la care au fost sterse podelele cu psihopatul boshevik)

    Mey, amu dacă tot am oleacă de timp disponibil, ia să-i esplic Io* la proprietarul în drept al unei falnice idei fixe, al unei marote de dimensiunea megaliților de la Stonehenge, ceea ce l-a intrigat atât de tare: ISUS A FOST COMUNIST!
    Adică primul bolșevic al omenirii.

    Drept referință se iau prezumțiile istorice, lingvistice, semantice, semiologice, teologice, teozofice ale comunităților precreștine de la Marea Moartă, mai exact de la Khirbet Qumran.
    Acea comunitate era în fapt o sectă ebraică, retrasă din Iudeea și care, într-o stare de relativă izolare și-au cristalizat o comunitate și un mod de viață propriu, cu totul diferit față de cel… „oficial” (până și calendarul lor era diferit de cel oficial)
    Referință: sulul denumit „Statutul comunității” (codificat 1QS)

  26. Nu intrăm în detalii referitoare la statutul dual al comunității eseniene, la regulile de conviețuire sau la normele juridice ale acelei comunități și ne axăm pe modul de organizare economică al esenienilor și regimul patrimonial: nu dețineau bunuri proprii decât într-o foarte mică măsură, munceau la comun iar ceea ce produceau consumau de asemenea la comun după necesarul decent al fiecăruia. Indiferent de ocupația fiecărui membru – agricultor, crescător de animale, lucrător ocazional, meșteșugari etc., în secta esenienilor rezervele alimentare se păstrau la comun, masa era pregătită și se servea la comun.
    Un comunism aproape perfect, am putea exclama.
    Un Falanster aproape impecabil.
    Din alte suluri, referitoare la doctrina religioasă și filosofia comunității, precursoare a ceea ce azi numim a fi creștinismul, aflăm că un personaj central al comunității era… ÎNVĂȚĂTORUL DREPTĂȚII sau ÎNVĂȚĂTORUL CEL DREPT (trad: moreh hassedeq).
    Nu este identificat în mod cert liderul care avea această titulatură.

  27. Unii cercetători afirmă că ar fi Isus, fiul Mariei și al lui Iosif, născut la data de 4 b.D. (adicătelea cum ar veni, s-a născut în anul 4… înaintea nașterii sale – see episodul masacrării pruncilor din anul 4 î.e.n.!)

    Alți exegeți ai sulurilor afirmă că Învățătorul ar fi fost Ioan Botezătorul iar Isus ar fi fost un discipol al Botezătorului care și-a însușit și perfecționat în chiar în comunitate eseniană atât de iscusita sa Kabbală.
    Această ultimă ipoteză elucidând și misterul acelui gol de câteva zeci de ani din biografia lui Isus, cea dintre înfățișarea la Templu a copilului Isus și intrarea lui triumfală, călare pe măgărușul Charlie.
    ( e grăire de acei ani care în eVanghelii sunt relatați succint ca fiind perioada în care Isus a fost în… pustiu, fiind ispitit de Draaqu gol: Matei 4.1-11, Marcu 1.12-13, Luca 4.1-13)

    Pentru a nu mai lungi această argumentație … bizară, ajungem la esența tematică: prin modul de viață și organizare a comunității eseniene, prin mai mult decât prezumtiva apartenență a lui Isus la această comunitate precreștină, se poate afirma, în accepțiunea semantică actuală a termenilor, că … ISUS A FOST PRINTRE PRIMII ADEPȚI AI COMUNISMULUI (comunism = la comun).

  28. Adicătelea, ca să-i zgândărim definitiv coarda sensibilă a amicului Charlie * – un veritabil blender al ideologiilor, filosofiilor, credințelor, orânduirilor etc. etc. se poate extrapola la modul conclusiv: ISUS A FOST PRIMUL COMUNIST AL OMENIRII.

    —–
    * Notă: măgărușul Charlie lamentându-se cu tardivitate asupra gravei sale necunoașteri:

    „Vai, de ce nu mi-ați spus, de ce nu mi-ați spus
    Că pe spatele meu adineaori călărea chiar Iisus
    Aș fi mers mai țanțoș, ridicând copita’n sus
    Și ce lin, fără să sar, L-aș fi dus!
    […]”

    Paul Sterian – „Jalea măgarului”

  29. Va puteti inchipui de ce tin pnl si plavanul de ministerul de finante si de justitie? E posibil sa gaseasca psd o groaza de magarii la ministerul de finante=ilegalitati si furaciuni! La justitie se va da libertatea de a judeca orice, poate nu ca pana la ora actuala! De fapt, cam in toate ministerele e imposibil sa nu fie magarii facute de acest guvern al clanurilor adunate la guvernare in cei doi ani de ocupatie!

  30. Am curaj să pun rămășag pe-o situație utopică:

    dacă ar fi să intre în sipeturile de la ministerul Finanțelor vreo procuroreasă de talia Silviei Conti și un judiciarist asemenea lui Corado Cattani, apăi cred că totalul pedepselor pe care le-ar cumula scârnăviile nazional-liberale ar echivala perioada scursă între Cuaternar și Cambrian (vreo 2.000 de milioane de ani pârnaie).

  31. Blenderul Bolshevik „Charlie” – specifications

    Blenderul bolșevik este UNIC!
    A fost creat doar un singur prototip, la ordinul lui Iosep Djugașvili, în anii Vtaraia Miravaia Vaina, la Pervîi Mascovschii Ciasovîi Zavod.

    Nu se știe exact destinația lui și modul în care a fost pierdut.
    Interesant este că a fost găsit undeva prin anii ’45-’46 de un țicnit cu capul, care vagabonda de-a lungul fostelor linii de fortificații de pe amplasamentul Iași-Chișinău.
    Charlie, căci acesta este numele dezaxatului, a luat obiectul și l-a dus în bordeiul săpat în lutul de pe malul unui pârâu.
    Acolo l-a șters frumos, l-a uns cu seu de oaie și l-a așezat sub scândurile putrezite, ce-i țineau loc de pat.

    Într-o bună-zi, în mintea cea neagră, adâncă și goală, ca un furnal abandonat, a strălucit o scintilație (a fost prima și ultima idee ce i-a trecut vreodată prin minte acestui sărit de pe fix):
    – oare ce-ar fi dacă blenderului deteriorat, fără motoraș și acumulator, i-ar adapta zăbăucul niște rotițe de la giroscopul busolei de pe crucișătorul Potiomkin iar acestea să le pună în mișcare cu manivela unui inductor de telefon de campanie?
    (explicații: tot în tranșeele WWII diliul găsise cândva o jumătate de telefon de campanie, tot rusesc;
    cât despre rotițele luate de pe crucișătorul Potiomkin, acestea sunt din timpuri ceva mai îndepărtate, din vremea în care dezaxatul își făcea veacul cerșind pe faleza Constanței și în unele zile, ca să mai uite de ghiorțăiala mațelor surescitate de foame, se apucase de făcut sporturi extreme: scuba daiving cu polobocul în cap, pe post de clopot submersibil).

  32. Booon!
    Zis și făcut! Surprinzător față de totala sa lipsă de discernământ, dar zâmbărețul psihotic a reușit să repună în funcțiune blenderul sovietic creând un articol de o unicitate incontestabilă: BLENDERUL BOLSHEVIK.
    Evident, l-a pus în funcțiune, în perioada de probă. A introdus în blender câteva felii de liberalism, niște cioturi de conservatorism, bașca ceva umanism și a învârtit la manivelă.
    UAU!
    UAU, UAU, UAU!

    Imediat a rezultat un mix de suc cu pulpă, de culoare roșu-troțkist!

    EVREIKA! a exclamat smintitul!
    Consecința imediată a fost de un impact existențial devastator: de acum mintea dementului NU MAI ERA neagră, adâncă și goală asemenea unui furnal abandonat ci în ea se zămislise o nouă fixație: MAROTA BOLȘEVISMULUI.
    Mintea capiului avea de acum un chiriaș statornic.

    De atunci și până acum a avut parte de un trai ferit de griji, necazuri și mai ales lipsit de conflicte de natură dubitativă: introducea de-a valma în blender ideologii și orânduiri sociale, epoci istorice și curente religioase, date istorice și figuri de personalități iar rezultatul obținut era invariabil același: SUCUL BOLSHEVIK CU PULPĂ de culoare roșu troțkist.

  33. Cam asta ar fi scurtul istoric al apariției și specificațiile tehnice minime ale Blenderului Bolșevik Charlie.

    Ar mai trebui de precizat că în ultimii ani, prototipul unicat a suferit o mică transformare mecanică: în loc de rotițele Potiomkin și manivela de magnetou rusesc, în scopul sporirii randamentului blenderului, zăludul cu o singură idee fixă le-a înlocuit cu mecanismul dințat de la coroana turelei unui tank T-34, mecanism superior ca eficiență care a fost asociat în angrenare cu manivela de pornire a unui camion rusesc YAZ.

    Prototipul astfel upgradat a fost supus imediat testelor:
    a introdus în blender doctrina național-socialistă, pe Hitler, pe Goebbels, pe Himmler, pe Heydrich, pe Hess, pe Rosenberg, operațiunea Barbarosa, tunul Gustav și Endlossung.
    S-a opintit alienatul în manivelă, a rotit-o de câteva ori iar rezultatul obținut l-a umplut pe bezmeticul ospicios de un zâmbet plin de satisfacție:
    În cuva blenderului rezultase… SUC BOLȘEVIK CU PULPĂ.
    Culoare roșu troțkist, rezultat … firesc din amestecul cromatic al galbenului, roșului și negrului de pe steagul Reich-ului.

    În loc de concluzie: „TIMEO HOMINEM UNIUS IDEAE”.
    Să ne ferim de posesorul blenderului ce poate transforma ABSOLUT ORICE și pe ORICINE în SUC BOLSHEVIK CU PULPĂ.

  34. Blasmefierea Dumnezeirii a atins cote alarmante la marxistoizii/bolseviCoizi dupa ce l-am demascat pe „Tica”-losul „Edelweis” care dejecteaza in stilul HAITEI la minut!!! Dupa ce au incercat luarea mea in deradere cu declararea drept
    bolsevici a unor inaintasi coborand pana la Burebista aceste jivine tradatoare de Tara l-au declarat si pe Isus bolsevic
    dupa ce l-au etichetat „comunist”…Ei stiu ca Marx a vrut sa distruga RELIGIILE pentru a le inlocui cu „o noua religie”,
    a GENOCIDULUI…Au citit Biblia si lucrarile ATEILOR compilate pentru a lovi in RELIGIA CRESTINA, dar nu a inteles ceva esential, ceea ce a propovaduit Isus NU A FOST „COMUNISMUL”!!! Comunismul marxistoido/bolseviCoid nu e cladit pe iubirea
    fata de semeni, ci pe ASASINAREA OMULUI DE CATRE OM!!! IDEEA FIXA de COMUNIZARE a Planetei apartine TERORISTULUI Marx, ceea ce nu inseamna ca DEMASCAREA transpunerii timp de aproape doua secole prin EXTERMINAREA a DOUA MILIARDE DE OAMENI
    pana azi a acestei IDEI FIXE, ar fi „o idee fixa”!!! Cand OPEREZI CU MATERIALUL CLIENTULUI asa se intampla. Aceste abjecte
    creaturi ale grotelor cred ca prin FARSA desfiintarii Comintern pot demonstra ca IDEEA FIXA MARXISTOID/BOLSEVICOIDA a incetat sa mai fie aplicata dupa aproape 100 de ani de aplicare si DOUA MACELURI BOLSEVICE MONDIALE!!! Jivinelor, ce s-a
    aplicat sin 1848 pana in 1943, nu cumva s-a aplicat o IDEE GENOCIDARA FIXA??

  35. Sorin Grindeanu, aveti idee cine este aces exemplar din PSD? PSD partid de infractori si tradatori de neam si tara!

  36. @Edelweiss – Ivory Tower Chronicler of Political Promiscuity

    daca ar fi asa , adica doar cauze recente si n-o PREMEDITARE SUBTERANA cu date exact-palnuite
    de unde stia mishteaux ( care stie chestii de THINK THANK muuuult mai secreticiose)
    date atat de exact (ca: „scandal la Bucale cu rasurnari de guvern” si „5 noiembrie”) de la Dumnezeu inspiratie …cumva 😀

    ?

    IVORY aud ?
    Cum poti explica ce … intim … te mira ? 😀

    🙂

  37. PSD e partea de GEORGETOWN a PNL-ului care-i partea de Virginia a acealasi Marie cu alta … palarie !

    De ce intrebi ?

    Credea-i ca-s rusiiii ? …buhahahahabuhahahahzhabuuuhahahaha 😀 !

    🙁

  38. Rezultatul va fi oricum ca PSD va ramane cu pantalonii in vine – si la urmatoarele alegeri lipsit de importanta! Johannis a promis ca va scoate PSD din viata politica si stia cum o va face: cu mana coloanei a V-ea pe care o reprezinta asa-zisa conducere PSD!

  39. Ce n-am scris în mesajele anterioare, nefiind util ochilor celor ce se preumblă pe această pagină este o certitudine pe care o am:
    predicția unor asemenea desfășurări evenimențiale nu se poate baza doar pe informație dobândită din SURSE.
    Niet!
    Sursele sunt insuficiente.
    Pentru aceasta este necesar accesul nemijlocit la informația babană, clasificată cu multe gogoloaie de zerouri.
    Informația Mare, cea Sinteză, care înglobează toate frânturile micilor surse.
    În fine, diferența dintre intuiția de bun simț și fundamentul solid al informației filtrate și analizate e exact ca diferența dintre fotbalul de ligă sătească, la amatori, și Liga Campionilor, arenă de manifestare a profesioniștilor.

    Oricum Io* doar cu ocheanul meu fabricat în Evul mediu, cu care privesc spurcăciunea telurică, am intuit câteva chestii:
    – cea mai recentă a fost predicția cu un an înainte a intrării lui dragnea la brutărie, predicție bazată pe inevitabilitatea aplicării scenariului corporatist de tip „Congo-Katanga”, scenariu diversionist transfrontalier și transinstituțional rezervat arealelor ce posedă subiecte de interes pentru anumite state sau corporații transnaționale.

    Iar una la care am primit felicitări chiar de la ”Dr.Q” a fost imediat după demisia lui MRU de la șefia șpionilor de peste borduri. Atunci abia izbucnise scandalul uităturii sub fustele Lulutzei Kovesi (Black Cube) și era doar la început, nici pomeneală să se facă referiri la MRU sau Dragomir.
    Atunci pe EvZilei aveam ca nickname regular „Schlossadler”
    Și trântesc o dumă de o îndrăzneala unui megalit: MRU a demisionat din motive medicale: are pietre la rinichi. Și nu orice pietre, ci una mai negricioasă: Black Cube.
    Dr. Q a râs și a replicat: „-Ai nimerit-o, vulturaș!”

    Dar, în concluzie, este diferență mare între „A NIMERI” și A ȘTI”.
    Cam asta e ce cred Io*

  40. Chill, căpiatule, că nu te atacă nimeni!
    Singurele care te atacă sunt arahnoidele din „Infanteria Stelară” ce s-au năzărit în căpățâna ta cea neagră, adâncă și populată cu o idee fixă.
    Tu ești singurul care ai mai rămas pe baricadele fortăreții fiindcă infanteriștii stelari s-au ușchit toți să fackă vaccinul obligatoriu impus de Robinettul decrepit.
    (acuma pe bune, vezi că senzația de insecte care te asaltează în voie este simptom specific fie depășirii dozei normale de substanțe narcotice, fie este rezultanta sevrajului.)

    Cât despre prima postare – Pseudoblasphemia – ți-am adus-o sub năsuc ca să-ți aduci aminte de aprilie anul trecut când te-am transformat în cârpă de șters pe jos și am șters cu tine toate ungherele forumului Cotidianului.
    Amintirea te-a tinut vreun an și jumătate, ceea ce este un lucru remarcabil: aproape dublu decât imunitatea naturală la Psihocovid și de 3-4 ori mai mare decât imunitatea dată de Heil Faizăr.

    Acuma, cu „Blenderul Bolșevic Charlie” ți-am mai șters o carboavă peste căpățâna ta cea neagră, adâncă și populată de o singură idee, ca doză de rapel. Să înveți minte ce înseamnă respectul și să nu mai îndrăznești, cel puțin până la doza booster, să te mai dau huța de ouțele mele!

    Ai liber de la mine să te iei de cine vrei pe acest site.
    Cum ai ridicat scârnăvia nasului și amușinezi la adresa mea – cum ți-o furi iar de te râd și șoarecii din redacția Coti!

    Panimaeș, durak?
    Prizăritule, eu nu sunt de nasul tău răpănos!

  41. Pi mini m-ai pus pe gânduri (era să zic că am căzut pe gânduri și mi-am cotonogit un chicior) cu nacazurile pe care o să le aibă rușî la idele lui December.

    Amu nu-s Io* philorus ca să-mi pese prea tare de ei, că doară nu m-o încorporat Czar Putin I cel Groaznik în Armia lui de troli de pe Savușkina 55 St. Petersburg.

    Da Io* aștept cu nerăbdare ca taman pe la sorocul pomenit de tine Microïds să lanseze următorul joc din seria Syberia.
    Io* le-am giucat pe toate primele 3, la fiecare alocându-i câte o iarnă la căldurică:
    Syberia în 2002-2003
    Syberia II în 2004-2005
    Syberia III în 2017 -2018.

    Amu se lansează „Syberia: The World Before” și n-aș avea chef ca din cauza angaralelor pe care le produc în lume ”Acești Nebuni care ne conduc” (Bilderbergi și Illuminati, Skulls și Bones, Scoțieni și Yorci) Io* să fiu nevoit să renunț la a mă delecta cu uimitoarele cifruri și puzzle-uri scornite de cei de la Microids.

    Om trăi și om vedea cum o fi!
    Oricum, Io* sper că din Krâm până-n Syberia e distanță mare și n-are cum să-mi afecteze satisfacția unui joc excepțional.

  42. @ @misteaux (by Edel)
    un anonim trebuie sa para unui anonim, un anonim … secretul camuflajului e ca trebuie sa poata realmente voluntar sincer … „double-think”(vezi pentru definitie 1984) … doar ajuns in stadiul asta
    poate fi numit … mare maestru ! Si te asigur ca prin tehnici speciale, la indemna oricui 🙂 , chiar e posibil asta ! Totusi dependent de iQ-ul fiecaruia …

    Cred ca ti-e clar ca din Mioritica … nu de unde sunt … 🙂 (vizibil multora) … nu puteam scrie ce-am scris !
    Multi vad putini pricep !
    Si !

    Chiar n-as vrea ca cineva sa ajunga sa afle cate mi s-au spus mie ! Ar fi moral dureos 🙁 !
    (mai bine prost ! mai bine …simplu-n gandire si spirit de observatie ! 🙁 )

    😀
    😛

  43. Aaaah … inca ceva:

    „BATISCAF” ! 😉

    😛

    😀

  44. Pointed!
    „double think” and „batiscaf” too.

    Cu Mioritica e evident la Marele zid din Chitai privit din spațiul cosmic.
    De era altfel, te rupeau Centrul de Surse deschise cu ale lor ”cdsalert”

    (al meu IQ e undeva pe la 137).
    hai să-ți dau un fragment plăcut suflițălulu. E din postarea mea denumită „Patria a Posteriori” – 31 martie 2018:

    „Așadar, vremurile de la nivelul anului 2015-2017 nu diferă cu nimic de vremurile din „iepoca de haur” a Plumbuitului. Și atunci erau două fracțiuni principale pe eșichierul intelligences: cei din Serviciile de spionaj, educați, inteligenți, eleganți în maniere și sofisticați în acțiune. Dar mai ales Patrioți, cu „P” mare de la… Kilogram.

    Pe lângă acești profesioniști ai culegerii și analizării informațiilor, coexistau berbecii din structurile interne ale Securității: tractoriștii ajunși plutonieri și gardieni Gicuță, care se ocupau cu strâmbarea deștelor oamenilor în tocul ușii, bătutul cu pülanul la tălpi și alte asemenea orori subumane.
    Așadar, încă de atunci era o uriașă diferență valorică dintre aristocrații informațiilor din serviciul extern și țopârlanii grobieni din structurile interne. Această stare de lucruri s-a perpetuat și în structurile de informații postdecembriste: „nobilimea” profesiei s-a regrupat în SIE, iar ghiolbanii, țopârlanii, tractoriștii, strungarii, analfabeții, sfertodocții, maimuțoii și măgarii, ciomăgarii și bătăușii s-au adunat unde? În acea structură zămislită prin evenimentele fake de la Târgu Mureș din 90: adicătelea toată pleava, toată scursura, toate zoaiele și toate lăturile defunctei securități s-au adunat în… SRI. ”

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.