Cîțu: Bunăstarea se vede la toţi românii

Premierul interimar, Florin Cîţu, continuă seria declarațiilor triumfale despre bunăstarea românilor. Ba, mai mult, susține în același ton: o ”guvernare liberală va aduce bunăstarea pentru toţi românii”, el precizând că vede bunăstarea la toţi românii.

”Anul acesta nu am fi stabilizat economia şi nu am fi avut venituri la buget peste aşteptări, tot ceea ce facem în această iarnă, cu compensarea facturilor şi amânarea lor, plafonarea preţurilor, toate acestea înseamnă costuri pe care le susţin de la buget. Dacă nu am fi avut bani în plus la buget, dacă nu am fi avut creştere economică, toate acestea s-ar fi văzut într-un deficit bugetar mai mare. Nu se văd acolo, înseamnă că avem mai mulţi bani de împărţit şi aceştia îi vor ajuta pe români acolo unde au nevoie. Acolo se ved această creştere economică peste aşteptări”, a spus Cîţu.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

35 de Comentarii

  1. Asta n-are scoala, nu se vede la toti, castigul e un joc cu suma nula, adica ce se vede la unii, nu mai vezi la altii, aia multi.

  2. E un delir apoteotic…
    Ce sa mai spui după asemenea fake news!?
    Aloooo 112!
    Istoria ne arată că un alt premier liberal DA Sturza a fost declarat medical că fiind nebun in 1908 la o clinică din Viena…
    Medicul care a pus acest diagnostic ar fi întrebat ce meserie are pacientul…
    I s- a răspuns că este premier in România …
    Replica ?
    Ferice de aceasta țară care își permite să țină un nebun că premier și să nu se distruga singura…

  3. Daca sunt 3 romani si unul dintre ei mananca 3 pui ,se pune ca fiecare dintre ei a mancat pe saturate cate un pui .

  4. Asta nu este intreg la minte. Si toti de pe langa el care nu il readuc cu picioarele pe pamant.

  5. Sa ne aducem aminte cine guverna Romania în primăvara lui 1907…
    Nu cumva erau liberalii !?

  6. Aroganta, sfidare, nesimtire si bataie de joc pe fata. Salarii, pensii, indemnizatii si alocatii inghetate, cresteri mari de preturi si el vorbeste de bunastare ?!

  7. ten aripa da tatar spurcat cu gropi pa fatza. Can vei fi arestat cu tot neamu tau tataresc de ilfov si teleorman, va fi casi cum ar mai exista o sansa.

  8. Baiatul asta umbla cu liniute albe dupa el, nu? Ca altfel nu se explica declaratia…

  9. Nu-tele de ce i se permite ca să facă declarații de presă sub influenta fainii de ovăz? Omul acesta neom, care minte precum respira, sigur le poate vorbi și specialiștilor, dacă este în sevraj, despre puii de clica globalista facuti la cuptorul cu macrounde și cu foc automat sau foc cu foc. România, trezeste-te.

  10. CÎTZZU : ” Bunastarea se vede la toti romanii ” !!!!!!!!!!!

    Afirmatia ciocoiului parvenit sintetizeaza tot dispretul , impertinenta , sfidarea si scarba cu care aceasta fiinta nevolnica priveste românii !
    Tipul are Genă de Hoț cu un pic de ” guler alb ” si o spoiala de limbaj sâsâit prin care incearca sa-si mascheze ura fata de semeni !
    Refuzul gretosului de a raporta / declara oficial , public si concret modul in care si-a indeplinit obligatiile legale , cel putin pana in prezent, si o aparenta impunitate in raport de toate acuzatiile care i se aduc cu privire la gospodarirea frauduloasa a finantelor Statului sugereaza o complicitate la nivel foarte inalt !

  11. Cred ca FVC isi merita un capitol aparte in viitoarele manuale de psihiatrie !

  12. Creatura asta ce delirează* în totală antinomie cu realitatea aspră TREBUIE legat imediat în cămașă de forță și internat nevoluntar la balamuc.
    Acțiunile sale și mai ales afirmațiile sale din ultima vreme pot suplini, cu brio, orice expertiză preliminară.
    Omulețul are halucinații și periodic iese în media să ne împărtășească tonurile fermecătoare ale aurorelor onirice care scintilează în căpățâna lui cu materia cerebrală irevocabil denaturată de consumul excesiv de substanțe de risc și de mare risc.

    Cineva să sune la 112 și să anunțe că la palatul Victoria este un NEBUN care face schime, se scălămbăie, grăiește prostii și scoate sula din pantaloni, fluturând-o în văzul lumii decente.
    —-

    * sau ar mai putea fi o ipoteză explicativă:
    creatura sintetic psihedelizată nu grăiește de la sine, ci declamă niște texte prefabricate în laboratoarele distopice ale Fratelui mai Mare.

    „Sărăcia este Bunăstare”

    este IDENTIC ca formulare non-logică, pseudo-argumentativă, cu celebrele de acum:

    „Războiul este pace
    Libertatea este sclavie
    Ignoranța este putere”

    (G. Orwell – ”1984”)

  13. Romanii care suporta sa fie condusi de asemenea gunoaie , un dulap (editat) si un mitz lesinat si subdezvoltat mintal , isi merita soarta !

  14. acest citu a fost…educat …in america ….aceeasi america care la 24 iulie 2019 dept de pompieri din nyc spune israel si cia au plasat exploziv si au aruncat in aer turnurile gemene si nr 7 cu premeditare asasinin d 3000 de americani ….de atunci us congres a ridicat ajutorul militar israelului la 3,8 miliarde pe an plus…propaganda(editat) de 20 de ani ne ameninta cu terorismul islamic si descriu israelul ca fiind amenintat de dusmani islamici ca irn ….cna va fi daca legea va fi trecuta imputernicit sa cenzureze internetul de antisemintism …..pe acest fundal citu vorbeste de cit de bine o duc romanii sub el…si nimeni nu-i protesteaza actiunile distructive ….din pacate sosoaca isi iroseste energia promovind prostia cu religia si analfabetismul general ….

  15. ce-l costa sa dea din gura? nimic. mare problema e faptul ca el chiar crede in ceea ce spune desi stie de la bun inceput ca sint minciuni. iar aici nu mai e vorba de ipocrizie. e vorba de lasitate si premeditare a raului facut cetatenilor romani. consumul exagerat de „faina” dauneaza grav sanatatii…

  16. „Date de groază: Falimente, scumpiri istorice, inflație şi prețuri astronomice. Este alertă maximă la BNR” (EvZ)
    „BNR avertizează că majorarea preţurilor la energie ar putea duce la falimentele firmelor, la scumpirea alimentelor, a energiei şi combustibililor şi vor avea un impact puternic asupra inflației, iar românii trebuie să suporte totul din cauza crizei politice care se vrea cât mai prelungită.
    BNR anunță o perioadă dificilă pentru români, inflația va crește mai mult decât s-a anticipat: Puseul inflaționist vine din prețurile la energie, ele au o pondere dominantă dacă vă uitați la indicele de 6,3 pe care l-am avut în septembrie.”

    „În ceea ce privește evoluțiile viitoare, potrivit noilor date și analize, rata anuală a inflației va crește probabil mult mai pronunțat pe orizontul scurt de timp decât s-a anticipat în prognoza din luna august, care indica un vârf de 5,6 la sută în decembrie 2021 și un nivel de circa 3,4 la sută începând cu trimestrul III 2022, marginal sub limita de sus a intervalului țintei.”

  17. e mai diliu decit Min Apararii lui Saddam HUSSEIN inainte de caderea Irakului ….
    — Oare il ASTEAPTA PUSCARIA ??

  18. S-a vazut uriasa bunastare adusa de Citu celor peste 40 mii decedati! Ce e asa greu de inteles?! Si vor mai urma destui.

  19. Gura SuperSpatarului de WC prezidențial,e ca o gură de canal: prin ea se scurg toate mizeriile. Urât gen de barbat-femela! Ce vede insipide peuple? In Pădurea Ador-mita, numai minuni Libertine: FuraTzara Kutotu, Nimika Nuimoka, Winoakuma Kuosuma, Nufitytu Furaltu. Ce mai atâta, un Eldorado al abuzurilor, al derbedilor, al nesimțiților.

  20. Magazinele de tot felul sunt pline de marfa . Soselele patriei sunt si ele pline de masini bengoase .Unde te duci si unde te invirtesti se construieste in draci . Case peste case , vile peste vile , drumuri , poduri , magistrale , preturile sunt foarte mici in mai tot locul , acum se plafoneza si pretul ,pentru consumatorii casnici , la gaze si energie electrica , la nivelul anului trecut . In concedii milioane de romani au fost plecati din tara iar in sistemul romanesc de turism , nu era loc sa arunci un ac .Trebuie sa fii timpitel dea binelea sa nu vezi toate astea .

  21. Nici el nu crede in balivernele lui de drogat dar daca spune altceva e sinucidere online…iohanise, hai la microfon sa ne zici ce bine e guvernată romania care nu e a ta

  22. Bai esti la fel de delirant ca catu!
    De zeci de ani romania e distrusa si data moca la straini de catre mafia din cluj sibiu si in general transilvania. Iar tu o tii langa ca muntenii care in delirul tau sunt tatari sunt de vina. Ce bine ca prostia nu doare

  23. Mascariciul asta este sustinut de o turma de derbedei din PNL in frunte cu R.Bogdan ,Ghorghiu, Flutur, Sighiartau & Co. Desigur in spatele lor sta si sasul de la Cotroceni. Ei sint la fel de vinovati ca si repetentul si penalul acesta pus de ei in fata. E foarte probabil ca in spatele acestor personaje sa fie o structura de tip crima organizata de care in curind vom afla dar doar dupa ce ei vor fi dati jos ! Aceste personaje sinistre au luat prizonier poporul roman care acum trebuie sa se elibereze cu orice pret de acesti ticalosi !

  24. Următorul pas, legalizarea marijuanei, prostituție…!!.. astea sunt prioritățile urgente ale guvernului meu… după care toată populimea va vedea totul în roz!!..

  25. Omul acesta, CÂȚU minte cu seninătate. Plafonarea preturilor la nivel foarte înalt este in fapt o sifonare a unor sume din bugetul național ( acelea pentru ajutoare ,subventii) si o jecmanire a consumatorilor. Acele sume sifonate plus cele de la consumatori aduc profituri consistente producătorilor si distribuitorilor de energie si gaze.
    E ceva corupție in aceste „solutii” ale guvernului ?

  26. Poate celor câteva mii (hai zeci de mii, că tot eu îi plătesc…) de slujbași înfipți în vreo 10-15-20 de Consilii de Administrație și AGA care tot aspiră, și aspiră, și aspiră, și nu se mai satură… până când le-o zice cineva STOP!

    E nevoie de un nou 89, dar de data asta dus până la capăt! Până când nu vom vedea CADAVRE de politicieni la colț de stradă țara asta nu se va face bine! EVER!

  27. @ @gutuvan tag sa va… spune: 19 octombrie 2021 la 14:42

    uitate pa un chart cu venitul anual pa cap da om, si nu tre sa sti altceva, strambule. Voi naveti treaba sa vibdeti aurul, apa, padurile etc etc din alte parti, ardevar focu.

    ba tatarilor de ilfov si teleorman, batuti in cap si strambi la fatza, voi lasati cetateanu in frig intimp ce dati banu pa „covid”, ardevar focu pa de scursuri subhumane ce sunteti.

    Voi tre facuti paket si trimisi napoi la turci, car vau pus acolo sa jefuiti tara pentru ei. Acum o jefuiti pantru voi si straini la care vati bagat slugi de 40 de ani acum. Aleagasar cenusa de neamu vostru tataresc.

    cine a facut si are patent pa „virusul” (model pa computer) cu care voi tatarii de teleorman va bateti acum?? ba strambilor??

  28. Pe principiul, am întrebat 100 de români, la întrebarea „Simțiți bunăstarea adusa de guvernarea PnDl USR UDMR cu Catzu in frunte”, răspundeți cu respect / flegmă, după fiecare. Sunt sigur că va lua minim 80 de Flegme / vreo 18 abțineri și vreo 2 Respect. Greșesc cumva?

  29. Coldea, maior, joianis, covesi, rares b, zegrean, lazar, csalosz, etc etc etc… Toate nume de tatari din muntenia. Apropo de aur ardeleanca covesi l-a bagat la puscarie pe Dragnea care a vrut sa repatrieze aurul de la londra. Vezi ca ti a venit randul la a 4 a doza.

  30. Asta nu si-a terminat ideea…
    Bunăstarea se vede la toți românii din afara României…bănuiesc eu ca a vrut să spună.
    Sau…
    …la toți românii din gașca lui…

  31. Bunastarea se vede la romanii bugetari , speciali si la cei cu pensii speciale. Ordinarule. Va urasc din tot sufletul meu. javre

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.