Cota unică și „tiriplicii” îi încaieră pe politicieni

Liderul deputațiulor USR, Ionuț Moșteanu, le-a trasmis un mesaj lui Marcel Ciolacu, dar și liberalilor, după ce șeful PSD s-a adresat „tiriplicilor care vin şi îşi dau cu părarea„.

„Domnule Marcel Ciolacu, câte ore ați lucrat la privat? Să îi numești „tiriplici„ pe toți cei care susțin cota unică, arată că nu înțelegi nimic din economie. Ar fi și greu, în condițiile în care primul loc de muncă a fost la vârsta de 34 ani – și atunci în propria „firmă„. Ar fi și greu să vrei altceva decât noi taxe, atunci când toată viața ai trăit din sinecuri la stat”, scrie pe Facebook Ionuț Moșteqanu.

El afirmă că „mediul privat ține în spate întreaga economie a statului”.

„Din banii plătiți de privați, Marcel Ciolacu a încasat salariul zeci de ani. P.S.: Ați văzut vreo reacție din partea PNL? Acel partid care încă se pretinde „liberal„, dar e sub papucul socialiștilor. Sugestie: faceți congres de schimbare a numelui. Scoateți cuvântul „liberal„ din numele partidului”, încheie liderul deputaților USR.

„M-am săturat la fiecare discuţie aşezată să apară tot felul de tiriplici care vin şi îşi dau cu părarea, după ce au distrus România, şi să spună ce se întâmplă şi cum creionează ei viitorul luminos, şi cât de bună e cota unică care nu mai există în România. E o mutaţie, cu excepţie”, a spus luni dimineață liderul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

14 Comentarii

  1. Auzi la (editat) asta, cica COTA UNICA!, care si unde vezi tu bai usr-istule cota unica? Poate in caputul vostru (editat) aveti cota unica la creier, nebunilor, dar e haos in finantele tarii de peste 15 ani! Prea multi sunt scutiti de la impozite si taxe, e vorba strict de voi hoiturilor care mentineti haosul in finantele tarii! Voi care mentineti compatriotii in saracie prin modul neispravit si infect al legislatiei aprobate cu dedicatie! Jalnic e individul, mai bine taceai bai (editat) a societatii umane.

  2. @cotidianul @magda colgiu-david @cornel nistorescu
    Faceti reclama pregesistilor neomarcsisti ?

    Nu ca partidul unic ar fi de promovat, dar astea nu sunt stiri. Adica batalia declaratiilor a doi savanti de renume mondial chiar nu e interesanta.

  3. Auzi ce zice progresistul ! Mediu privat în care am lucrat noi ? Care mediu privat ? Ați fost statui mișcătoare,picolo,vacante,vidanjori etc ! Ați lucrat in ONG,unde ați manevrat banii naivului Soros ! Sau banii norvegienilor ! Ați bagat fel de fel de excepții și deduceri pt sponsorii de partid și amantele preferate ! Ce au făcut primarii voștri cu orașe extraordinare ( Timișoara, București, Brașov,Sect 1 )

  4. De parcă liberalii Petrov, Johannis și Ciuca ar fi lucrat la privat! Ce jigodii sunt liberalii că își aleg la vârf numai bugetari! Huuo hoții hoților liberali!

  5. Gargara asta ieftină cu mediul privat care ține în cârcă statul am mai auzit-o și pe vremea in care intelectualii protestau pentru că li se măriseră salariile. Adică înainte de vremurile in care statul a plătit șomajul tehnic pentru angajații din sectorul privat.
    De fapt, cred că ea vrea să acopere faptul că implementarea impozitului progresiv cere softuri noi, sau macar upgradarea celor vechi. Și după cum stau lucrurile prin politichia româneză, se pare că firmele USR-iste de IT nu se vor mai putea cupla la banul public.
    G H I N I O N !

  6. Impozitul progresiv este aplicat in US, UK, Canada, Australia…..chiar in inima capitalismului autentic…

  7. Alta martoaga care împărtășește aceeași opinie cu cea a lui Băsescu și care ni-i prezinta pe privați slabi, apatici, palizi în timp ce bugetarii sunt rotofei, rubiconi, tresalta de veseliei, fiind cărați im spate de primii PS. Fiecare sector își are rolul sau și fiecare meserie importanta sa. Ca unii au salarii nesimțite, gen: procurori, judecatori, securiști, ANAF,etc, e o alta chestiune, la fel de nedreapta precum cea cu pensiile speciale. Dar, tovarăși neomarxisti, parca voi și cu Rareș Bogdan și, firește întreg PNL- ul desființați pensiile speciale în campania pentru alegerile din 2019, nu-i asa? Turnati-va praf în cap și continuati sa făceti ceea ce știți mai bine, adică: sa intonati imnuri de lauda laturii Lgbtiqiste a securității pe care o reprezentați cu mândrie și elan revolutionar, sa militati intens pentru globalism, progresism cu statui calare pe martoage, dosuri cu variola maimuței talambe, covizi cu tuberculoza galopanta, sa cereți introdicerea educație sexuala în scoli fără jena, fără urma de regret și cu multa dragoste de Occidentul perfid si decadent, asa ca sa vadă și sa se deștepte și cei care încă dorm sau mai sunt sub vraja voastră de muma a pădurii schizofrenica, ce hram purtați și ce jalnici ați fost și sunteți în guvernate și administrație.

  8. Mare tiriboss este domul Ionuț Moșteanu cel care plătește ca mare privat, încât ține în spate întreaga economie a statului”! Lasați-l în pace pe domnul Ciolacu care cu PSD v-a luat locul la guvernare, lucru firesc pentru un lider de partid, săriți la domnul Barna care la guvernare fiind a zis nu poate să-l mai vadă prim ministru pe domnul Câțu și v-a scos pe USR-iști de la masa cu bucate și căruța cu bani. Fluierați degeaba prin declarații a pagubă că v-ți facut-o singuri.

  9. de unde rezulta ca Ionut Mosteanu este Tiriplici de frunte.
    Oare cine l-a delegat pe sekuciciul Mosteanu sa reprezinte Clasa Privata in negocierea noului Cod Fiscal? Oare … Coldea?

  10. Armata hauristo-peremista (99,98% din cititorii acestui site) comentează!
    Adică bat câmpii, aidoma nebarbieritului din Buzău.

  11. Ionica le zice pe bune. Mediul privat din Romania este in procent de 80% in mainile marilor mafioti de afara, circa 15% in mainile mafiotilor securisti deveniti oameni de afaceri dupa ’89 si restul in mainile unor romani cinstiti. Useristii s-au perfectionat numai in privata mafiota.

  12. Ar trebui sa traiesti cu un salar de la privat , altele decat pentru agentii straini platiti prin „societati romanesti” pentru consultantii nemesi romani . Sa platesti 10/ ca si Petrom si atunci ti-asi vedea parerea pentru cota unica s-au cota redusa pentru salariile mari . Esti cacanar si te visezi un cacanar bogat fara sa platesti prea mult impozit .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.