Cristina Neagu, bună de plată

Cristina Neagu, bună de plată. Comisia de Disciplină a Federaţiei Europene de Handbal (EHF) a amendat-o cu 4.000 de euro după ce aceasta a criticat arbitrajul meciului dintre CSM Bucureşti şi formaţia daneză Team Esbjerg, anunță Agerpres.

”Comportamentul jucătoarei a încălcat principiile fundamentale ale fair play-ului”, se arată în comunicatul publicat joi.

Jumătate din amendă este suspendată pe o perioadă de probaţiune de un an de zile, începând cu data deciziei, a precizat EHF.

Neagu poate depune apel în termen de şapte zile la Comisia de Apel a EHF.

CSM Bucureşti a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a fost învinsă de echipa daneză Team Esbjerg cu scorul de 33-31 (16-18), pe 7 mai, în Sala Polivalentă din Capitală, în manşa secundă a sferturilor de finală. Esbjerg câştigase şi prima manşă, cu scorul de 32-28.

Două jucătoare de la CSM au primit cartonaşe roşii în meciul de la Bucureşti, Emilie Hegh Arntzen şi Crina Pintea, iar Neagu a criticat dur arbitrajul la finalul partidei

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. In totdeauna adevarul doare mai ales cand e spus si sustinut cu argumente doveditoare si cu tarie! Toti platim pentru acest comportament tip rebel pentru ca, escrocii nu accepta decat adevarul lor criminal.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.