Dar de nuntă fabulos pentru George Simion

Liderul AUR, George Simion a publicat în declarația de avere că a câștigat 400.000 de euro la nunta pe care a organizat-o anul trecut.

Nunta a fost organizată ca petrecere câmpenească în comuna Măciuca din județul Vâlcea, iar mirii au avut peste 10.000 de invitați.

Liderul AUR anunța atunci că darul de nuntă nu este obligatoriu, însă invitații au avut la dispoziție cutii pentru donații.

George Simion declara că banii care se vor strânge vor fi donați.

Liderul AUR menționează în declarația de avere că singurul venit de anul trecut a fost cel din indemnizația de deputat, respectiv 141.148 lei.

La capitolul proprietăți, George Simion a trecut în declarația de avere doar un apartament cu două camere, cu suprafața de 44,66 de metri pătrați, pe numele soției sale, Ilinca Simion.

Liderul AUR a mai trecut în declarația de avere un autoturism Ford Fiesta, fabricat în 2006, și un credit ipotecar de 210.273 lei, contractat de soția sa în 2022 și scadent în 2051.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

30 de Comentarii

  1. Cine bine-merită dă la Patrrria Socializdă? …faBulă Jorj! :)))

  2. Acum ca partidul AUR a ajuns in sondajele mass-media la procente de peste 20% in preferintele alegatorilor,cotidianul.ro a inceput campania anti-AUR si anti-Simion,transformandu-se in TROMPETA celor care „defaimeaza” politica nationala-romana a partidului AUR. „Cainii (R.C) lătra,caravana (AUR) merge mai departe!”.

  3. …cum frate, nexam imprumuturi de meleoane de euroi de la consilieri locali, nu tablouri prin pereti, ceasuri si bijuuri de jde mii, parinti, socreli, veri cu viloaie castigate din meditatii, nimic?…pai, la 10000 de invitati, daca faci socoteala, vin cam 40 euroi de caciula, adica 200 lei…cam asa se da in zona la o nunta… eu zic sa intre dna-ul, anaf-ul, asf-ul, anpc-ul cna-ul, sri-ul pe fir, e suspecta treaba!…

  4. Ziaristul lui peste prajit ne spune cit a cistigat la nunta Simion ,ce a declarat el ca va face cu darul de nunta ,dar ziaristul uita sa ne spuna daca acesti bani au fost donati sau nu.Presupun ca banii au fost donati, pt. ca altfel sigur ziaristul guita subiectul asta .Sa ne aducem aminte de domnul care isi depozitase tablourile in cavoul unui Cimitir si frumoasa lui nevasta ,mare artista de doi lei si moderatoare la TV Lavinia Sandru ,care au facut doua nunti ,una la el acasa de unde era si alta nunta la ea acasa ,cu mi de invitati, doar ca sa stringa bani cit mai multi din darul de nunta.Asta intradevar afacere ,de care nimeni nu a scris in presa nimic.De Simion sa luat repede ziaristul lui peste prajit.

  5. Acest tzigan banditovich si securist a cîstigat si va mai cîstiga cu sutele de mii,la fel ca Gîdea,Radu tudor,securistul ala chelios si bortos de Tudor Pacuraru si multi altii ca ei,pentru neutralizarea patriotismului si nationalismulu romanesc prin infiintarea partidului AUR,un partid securist-o bisericesc fals.De fapt cu aceasta afirmatie nu am descoperit gaura covrigului.Toti care perticipa la distrugerea Romaniei de catre tarile NATO si de catre zionismmul mondial sunt platiti regeste.Presedinte,parlament,partide,guvern.Colos l-a luat pe Dumnezeu in brate ca sa para ca e deosebit.

  6. Au castigat 40 de euroi de nuntas ? Doar voi credeti minciunile astea. AUR este vesnica opozitie perdanta, NIMINEA ii baga in seama pana se sesizeaza ANAF si DNA.

  7. Chiar credeti ca are doar 1000 de membri? care sa dea 400 euro, poate este putin ar fi putut castiga mai mult…

  8. In foto parca-s Tudor Vladimirescu cu Elena Glagoveanu dupa consumatie, cand ii spune”Dar cum nu socotiti dumneavoastra ca patria se cheama poporul, iar nu tagma jefuitorilor” dupa care ii mai vine una tare de tot,”Până nu vine iarna, primăvară nu se face”
    PS Foarte adevarate,”poporul nu cere altceva decât numai o dreptate”(tot Tudor Vladimirescu)

  9. useristul simion? incepe sa isi arate tinicheaua? bhai? ai cerut alinutzei sa aplice in Romania hotararea cedo pentru casatoriile intre persoane de acelasi sex si nu numai? hai siktir. ipocritule! mai am ceva timp sa va urmaresc si sa ma departez si de voi. rand pe rand.

  10. Se vede treaba ca AUR încurcă socotelile unora, de încep să apară astfel de articole.Cît mai multe astfel de articole,că se face un bine gratuit AUR.În comparație cu Ciolacu ,Budăi ,Firea sau tutele de Alinuța si Țurcana plus mălai mare popotarul șef de senat Ciucă,cei de la AUR sunt la ani lumină distanță.

  11. Simion este pus acolo pentru a masca ideologia legionara a celor din spate, exact ca la Zelinski. Cum un evreu nu poate fi mazist, tot asa, un gitan nu poate fi legionar ! O fenta suptire pentru Calinii care pun botul la astea.

  12. Sincer, nu o spun cu răutate și nici rea vointa sau credinta. Doar constat.
    1. De ce votează AUR orice cerere de achiziții de armament de la USA?
    2. De ce îl considera pe Putin criminal și de ce nu sufla o vorba despre atitudinea NATO și a Americii.
    3. Ce au făcut europarlamentarii partidului, concret, în lupta împotriva dictaturii UE?
    3. De ce nu introduceti în Parlament propuneri de legi care sa interzică categoric agenda lgbtiqista în scoli.
    4. De ce faceti din circ esență existentei și din teatru absurd modalități de a primi aplauze la sfârșitul reprezentație.
    5. Ce program de salvare a suveranitatii energetice aveti a ne prezenta.
    6. Ce modalități de lupta împotriva statutului de colonie v-ați propus și cum doriti ca să ieșim din jugul Americii și a UE?
    7. Ce viziune aveti asupra agriculturii și a sistemului de irigații.
    8. Cum doriți sa protejati capitalul autohton și sa-l incurajati a se dezvolte?
    9. Cum veți proceda cu rezervele de gaze și petrol ale tarii și ce masuri aveți în vedere pentru protejarea lor și a persoanelor defavorizate de soarta?
    10. Dati-ne numele a 20 de personalități gata în orice moment ca sa ocupe fotoliile ministeriale.
    11. Unde a muncit liderul partidului pana la aceasta data? Ce experoenta manageriala are?
    13. Cum veți scoate SRI-UL din activități comerciale?
    14. Veți reduce bugetul serviciilor și numărul angajaților?
    15. Cum veti rezolva chestiunea pensiilor speciale și a vârstei de pensionare a soecialilor? Etc. Și încă ceva. Idei, soluții, competenta, bun simt, credinta și nu circ și pâine mucegăita. 90 % din cetățenii tarii sunt oameni decenți. Urăsc cearta și detesta demagogia. Ne-am saturat de circul USR-istilor cu lozinci de genul: corupția ucide și fara penali în funcții publice! Când totul e corupt su totul e condus de penali.

  13. Cica la nunta se auzea intr-una la megafon: „de la nasul SIE, o suta da mii da ieuroooo!” …”da la nasul FSB, cin’zecj’da mii da ieurooooo!”, „da la nasul Mossad, multe felicitari”, si asa mai departe!

  14. Excelent comentariu! Bravo!

    La primele două întrebări, răspunsul stă in statutul AUR care se declară pro-NATO.

  15. Cat o fi fost darul la nunta lu` EBA? Da` la fata lu` Virgil Popescu, ca venira si Strul de la Ambasada?

  16. Aveti dreptate dar ce alte optiuni cu sanse de succes avem? Numiti un partid care a fost la putere si care nu i-a tradat pe romani si nu s-a slugarit in fata celor care pot oferi o functie prin organizatiile de putere internationale ?! Pe de alta parte, perfectiunea e greu de gasit iar lipsa de experienta n-are cum sa nu-si spuna cuvantul. Eu as sugera sa avem o singura cerinta: aceea de a nu-i trada pe romani, cum au facut altii, ca restul va veni.

  17. Nemulțumirea populației trebuie canalizată undeva și să fie sub control?Asa să întîmplat și cu DD. Altă creație a sistemului. Deci totul e fals, nu să născut încă omul providențial pentru România. Păcat?

  18. Marinarul spune:
    16 iunie 2023 la 21:02 ———-In cazul asta asa cum afirmati D-vs.trebuie sa stam incontinuare in pozitia capra ,la toti nenorocitii care isi bat joc de tara asta si de romani.Exista destui oameni politici care sint revoltati de politica pe care o fac guvernantii nostrii si de faptul ca noi in loc sa ne vedem de tara noastra si de romanii nostrii, ne ocupam sa ajutam Ukraina si sa punem benzina peste focul acesta care pune in pericol linistea si siguranta intregii Europe, urmand directivele trasate de americani.

  19. Bun comentariul semnat Marius….Nu ma intereseaza banii lui Simion, individul e un oportunist fara scrupule, un golan fara ocupatie, un incurabil legionar, prost dar smecher…. .Dar ce este cu adevarat catastrofal, toata clasa politica din Romania de azi este perfect similara cu cea interbelica. Toti sunt anti -Rusia si toti sunt pro -NATO. Ca si in interbelic cand toti au fost de acord cu aducerea Armatei Germane, azi toti sunt vinovati de aducerea Armatei Americane in tara, toti sunt vinovati de razboiul Rusia – NATO care este inceput si va continua similar cu Invazia Europei naziste asupra URSS in 1941. Toti sunt vinovati de aducerea Armatei Americane la granitele Rusiei desi si un bou pricepe ca asta inseamna Razboi…Au fost imbecili in Interbelic cand au mers alaturi de Europa lui Hitler in corpore, sunt imbecili si azi cand merg alaturi de NATO care este Europa hitlerista de azi. Toata Media era in interbelic pro -legionara, pro -nazista, asa cum este azi in totalitate pro- NATO. Nimeni nu avea voie in Interbelic, nimeni nu are voie nici azi sa spuna ceva contra Narativei oficiale. Narativa oficiala cum ca Rusia a agresat fara motiv Ucraina este la fel de mincinoasa ca Narativa interbelica cu Basarabia. In intetbelic a existat un singur partid care se opunea Narativei oficiale dar a fost rapid scos afara legii, interzis si bagat la puscarie, desi era singurul care spunea adevarul…Vad ca in America exista multe voci contra Narativei oficiale, in Romania nu exista nici una. Ca asa e rumanu, mergem la unanimitate desi e limpede ca mergem spre groapa.

  20. Cand votati uitati-va ce oameni au. Daca sunt experti dovediti in domeniul lor, votati! Daca nu, mars afara cu „saltelutele” , „doctorii” cu liceul la seral si „diplomatii” de pe la scoli straine dar care in realitate nu stiu sa faca nimic. Tara-i plina de ingineri, avocati, profesori, doctori, it-isti care si-au dovedit expertiza. George Simion, ca si marea majoritate a politicienilor, este doar o alta nulitate! Nu-i nici o diferenta intre el, Ciolacu sau Ciuca. Ce sa mai vorbim de mediocritatea usr! Chiar ca dormim „somnul cel de moarte” daca votam papagali si parasute!

  21. „Stirile de la ora 5”! PROtv. Incet incet se muta si Can-Can-ul la Cotidianul.

  22. Asta e ultimul lucru care trebuie rezolvat bolnavilor de cancan,când bulibasele fac nunti cu cadouri de meleoane de euroi nexam comentarii a e frica ca vine noua securitate la putere și va cauta și în gaura de șarpe!

  23. Citesc și aud cu uimire de cum ”crește ” in sondaje această adunătură bigotă de mincinoși de penali, de violatori de cimitire sau specialiști de mucava, care de fapt fură ideile altora și se laudă cu ele in ”program” lor. Nu au nici o competență in plus față de borfașii de acum la guvernare.. Sunt poate mai flămînzi, mai mincinoși, mai tîlhari, ca și in povestea cu nunta de hauriți la măciuca, ras cu toporul.. Loc unde si după o săptămînă erau resturile și mizeria lăsată de marii patrioți.. Cu ăștia, bre ?

    • Păi dacă tot ai mai atârnat o săptămână printre resturi și mizerii, de ce ești nerecunoscător? Zi mersi că în loc să răstorni tomberoane prin ținutul care este, ți s-a oferit, gratis, ocazia unui picknick la iarbă verde.
      Mai bine povestește-ne cum ai ajuns tu până acolo cu rata de Jigodin.. Băi, – Daia – Lungești – Măciuca.
      (nume de localități de pe traseul Marelui urSulache).

  24. @axon:

    Dom’ inginer-matematician-taran, bou este cel ce nu pricepe de ce tarile din est si-au dorit cu ardoare intrarea in NATO si UE.

  25. …ursuletule, ai grija ce vrei de la viata…sunt din zona, programul-atat cat vezi tu, este mult mai amplu-este opera mea(ciuntita, motiv pt care m-am retras)…vezi ca ai tai au tot guvernat si vezi in ce rahat suntem…nu credeam, dar tre sa te intreb, sigur ai solda-te banuiam de impartialitate, inteligenta si nationalism propriu, ca sa zic asa!-cat?…poate schimb tabara!…in fond, de ce as lupta sa ne fie bine tuturor, cand mi-as putea aranja doar familia?…

    • vanatorul de troli : cate functii publice are (inca) u-de-me-re? a fost „retras”? sau este „decat” o alta rocada a dictatorilor si ingenunchiatilor in fata intereselor serviciilor de praduire a Romaniei?

  26. -din poz(n)ă lipseste Remus Cernea
    ca delfinii să fie consideraţi persoane non-umane.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.