Darren Cahill, dezvăluire despre cazul Simonei Halep

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, a vorbit din nou situația româncei, acuzată de dopaj, spunând că știe că va avea loc o audiere în cazul său în luna februarie.

„Mă gândesc mult la Simona și mă simt rău de fiecare dată când mă gândesc la experiențele prin care trece.

Nu am prea multe noutăți despre caz, dar din ce înțeleg, în februarie va avea loc o audiere în care va avea șansa să-și prezinte cazul.

Am înțeles că au găsit sursa contaminării, nu sunt sigur dacă a fost în mâncare, în suplimente sau în suplimentele pe care le-a băut, dar au aflat de unde a apărut.

Am făcut o declarație despre cazul Simonei Halep atunci când totul a ieșit la iveală, în urmă cu luni de zile, și merg până la capăt datorită integrității și a ADN-ului său.

Nu există nicio șansă ca ea să trișeze. E o femeie măreață și o persoană grozavă. Nu e nicio șansă ca ea să fi făcut lucrul greșit. Îi urez baftă”, a spus Cahill în podcastul The Big Deal.

Darren Cahill, prima reacție în cazul Simonei: Zero!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

4 Comentarii

  1. N-ar strica s-o sfatuiasca sa se lase de sport si sa se apuce de facut copii, ptr ca deja este cam trecuta.
    Probabil ca nu-i decisa sa stea nici cu asta de acum. Vrea sa treaca prin barbati, precum cioara din par in par?…..[Rumburak]

  2. CUM OARE CREDEAM CA POTI SA SCAPI TU OCAZIA SA NU CLEVESTI SI PE SUBIECTUL ASTA , RUMBURAKA ! CODOASA BATRANA CE ESTI, TRECI LA MULS VACA, NU-I DE NASUL TAU VIATA SIMONEI , ZGRIPTUROAICO!

  3. II dau un sfat normal, ca sa nu ajunga ciuca batailor in tenis si sa devina penibila. Si asa s-a facut de ras cand o bateau cele de pe locurile +130.
    Ma doare s-o vad ca nu are bunul simt sa admita ca nu mai face fatza si ca va deveni rasul curcilor.
    Asa a facut Nadia Comaneci, a asteptat sa devina batjocora gimnasticii mondiale? Asa a facut Sharapova?
    Simona Halep este compromisa si nu mai poate. PUNCT……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.