David Popovici, la Palatul Victoria

David Popovici a fost primit, luni, la Palatul Victoria, de premierul Nicolae Ciucă. „Drumul de aici înainte e mai lung și mai greu”, i-a transmis prim-ministrul sportivului.

„Felicitări și la cât mai multe. Sunt onorat să te cunosc. Suntem mândri cu toții”, i-a spus premierul Nicolae Ciucă lui David Popovici.

Ciucă a mai spus că e mândru pentru că „am reușit după ani mulți să urcăm pe podium”.

Îmi permit să-ți dau un sfat – să nu te lași pradă emoțiilor. Să rămâi același om cu obiectivele tale, cu disponibilitatea ta la eforturi. Drumul de aci înainte e mai lung și mai greu”, a adăugat premierul.

Premierul a mai spus că David Popovici este „purtătorul de stindard al acestei generații”.

La întâlnire au mai participat consilierul onorific Gheorghe Popescu, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie și Pentatlon Modern (FRNPM), Camelia Potec, secretarul general al FRNPM, Matei Giurcăneanu, tatăl sportivului, Mihai Popovici, precum și antrenorul Adrian Rădulescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Absolut sinistru.

    E prima oara cind il vad intr-o inregistrare video si prima oara cind il aud vorbind.
    Dumnezeule Mare… … … …

    Pare sa fie pur si simplu groaznic sa il intilnesti, sa trebuiasca sa dai mina cu el (nu am mai vazut asa ceva) si sa-l asculti debitind imbecilitati. Auzisem ca e idiot… dar nu puteam sa-mi imaginez amploarea…

    Avem insa traditie. Un fost prim-ministru de pe vremuri cobora in patru labe sub masa de consiliu in plina sedinta de guvern, latra ca un ciine si ii musca pe ministri de pantaloni.

    Si ce oribil de obez e!

    Nu stiu daca as accepta sa il intilnesc si sa dau mina cu el in vazul intregii tari pentru un milion de lei. Poate doar daca m-ar anestezia cineva cu vreo 300ml de vodca inainte, ca sa nu-mi mai pese ce (mi) se intimpla.

    Mi-a placut insa replica lui Popovici Sr.: „Si dvs. un premier fericit.” Hahaha!

  2. Normal trebuia sa-l primeasca Iohanis. Dar pentru ca baiatul este roman 100% nu i-ar fi picat bine.

  3. Pacat- baiatul nu trebuia sa acorde atentie acestor mizerabili .

  4. Trebuiau sa il murdareasca cu atingerile lor si sa il scoata din ritmul de antrenament, fizic, mental, emotional.Sper sa nu fi reusit.David luptă!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.