Divorțul Simonei Halep – A șters tot!

Simona Halep și Toni Iuruc au mers joi la un birou de avocatură pentru divorț.

La ieșire, Toni Iuruc a declarat, citat de WowBiz: „E ca eliminarea în turul 1 de la US Open”.

De partea cealaltă, Simona a șters toate pozele de la cununia civilă cu Toni Iuruc pe care le avea pe contul oficial de Instagram.

Cine ar fi de vină

Mergând pe firul evenimentelor de dată recentă, Prosport scrie că apropierea din punct de vedere sportiv dintre Simona Halep (31 de ani) și Patrick Mouratoglou (52 de ani) a coincis cu ruptura dintre tenismenă și soțul ei, Toni Iuruc.

Relaționarea dintre Simona Halep și Patrick Mouratoglou este tipică unui cuplu. Se știe foarte bine că în tenisul feminin, inclusiv in cel românesc de cel mai înalt nivel, exista acest amantlâc mascat de un contract jucătoare-antrenor, notează publicația sportivă, care prezintă cinci argumente care par în favoarea unei apropieri Halep – Mouratoglou.

Unul dintre argumente: La niciun turneu Toni Iuruc nu a fost prezent de când Simona Halep a semnat contractul cu Patrick Mouratoglou, adică din 7 aprilie 2022.

Totodată, Prosport a aflat, în exclusivitate, că la Wimbledon Simona Halep a închiriat o vilă cu șase dormitoare lângă arenă, dar, surprinzător, Toni Iuruc nu a ajuns la Londra.

Citiți integral AICI

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

13 Comentarii

  1. Cum dracul tuta asta se cuplează numai cu bărbați foști căsătoriți, ciuruc a avut două neveste,francezul câte o fi avut?..
    Legale… că în rest fără număr vorba lui ilie…

  2. astia e vinovatii:dragnia/pe-se-de, putin, muratura ala

  3. Iuruc e la al 3-lea festival familial numit Divort,(calcă pe urmele lui Champion Tariceanu, etalonul national)deci e ceva in neregulaă,ceva disfunctii,poate un inceput de diabet,poate alcoolism,etc
    Nea Caisă Iuruce trebuie sa stie ca papaverina,yohimba,damiana fac minuni ,dar nu minunile Sf Spiridon,nu isi toceste pantofii stand degeaba

  4. Oameni buni, de ce intram in viata acestui fost cuplu? In urma divorturilor se scot pe gura o groaza de minciuni si vinovatii aiurea, de ce am crede tot ce scriu ziarele sau arata tv-urile care umbla dupa senzational?

  5. Mouratoglou o avea si una in zig-zag de 28cm,Iuruc poa sa plece unde doreste.Adios!

  6. Cine e de vina? Satana care a impins-o să-și piardă virginitatea aiurea și apoi a crezut că banii fac orice! Din moment ce virginele se cununa cu copchii de mana, ce cuvinte să-ți mai spun! Poți să faci 1000 de cruci pe teren, trebuie sa tii canoane grele ca Dumnezeu să te ierte! Odată ce ai dat boii pe ghiață, ca femeie nu trebuie sa mai ai pretenții! Lasă capul jos!

  7. Din respect pentru omul Simona Halep și omul Anton Iuruc problema asta trebuie să fie doar a lor. E ok, ca și știre tip anunț. Tot ce e în plus arată lipsă de bun simț.

  8. Eih,lasa ma enoriasule,ca mai merge si cite un comentariu de-al nostru,romanesc.Ce spui tu merge in cazul mortii unuia dintre ei,Doamne fereste!

  9. Si … care-i treaba ? E „pasaric” ei si face ce vrea cu ea .Da de „nepotrivire de caracter „s-a auzit ? La unii dupa ce fac ceva ani ca sa poata imparti ceva , la astia dupa un an cind n-au nimic de impartit.Mentalitate de misogini.

  10. Pe filiera franceza Muratoglu nu are rival , pe filiera germana boboacele WTA chicotesc strangareste la auzul povestii lui Boris Becker si frumoasei Angela Ermakova care ramane insarcinata ca prin minune la prima vedere cu firoscosul tenisman.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.