Drăguşin ar putea juca primul meci ca titular la Tottenham

Drăguşin ar putea juca primul meci ca titular la Tottenham.
Fundaşul român Radu Drăguşin ar putea fi pe teren din primul minut în partida pe care echipa sa, Tottenham, o va disputa sâmbătă seara, în deplasare cu Fulham, în etapa a 29-a din Premier League, a anunţat vineri antrenorul Ange Postecoglou, scrie DPA.

Postecoglu a menţionat că olandezul Micky Van de Ven a suferit o accidentare care-l va ţine pe margine până în aprilie, astfel încât aproape sigur Drăguşin va începe ca titular.

„Drăguşin va fi pe teren mâine seară probabil chiar de la început. Este o oportunitate bună pentru el. A avut o jumătate de sezon bună în Italia, pe postul său nu avem multe opţiuni. I-am spus când a sosit că trebuie să aibă răbdare, că va avea oportunitatea să joace, acum o va avea. A făcut un joc bun în meciul cu Aston Villa din etapa trecută, arată că are siguranţă pe el şi coechipieri foarte buni lângă el. Cred că poate aduce un plus echipei, este foarte puternic, foarte bun la dueluri şi cred că vom avea nevoie de asta mâine”, a spus antrenorul lui Spurs.

De la sosirea sa la Tottenham, în ianuarie, Radu Drăguşin nu a fost niciodată titular. El şi-a făcut debutul la londonezi pe 16 ianuarie, pe Old Trafford, contra lui Manchester United (2-2).

Tottenham este momentan pe locul 5 în Premier League, la 10 puncte de podium. Fulham este pe locul 12, cu 35 de puncte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.