E nuntă mare-n cartier! Ciolacu, socru-mare

Fiul premierului Marcel Ciolacu s-a cununat civil sâmbătă, 9 septembrie, la eveniment fiind prezenți și politicieni.

„Este un moment plin de emoţie, lucru normal, vedem, să decidă mai departe ce vor ei, oricum au decis singuri şi până acum. Este normal să ai emoţii nu numai acum, am avut şi aseară când am stat cu ei de vorbă şi astăzi, presupun că o să am în continuare. Sunt doi copii extraordinari, doi copii buni, care învaţă, îşi fac o carieră, sper să mă facă bunic cât mai curând. Au zis că după ce termină ultimul an de facultate, după ce intră la Rezidenţiat. Ei decid singuri”, a afirmat Marcel Ciolacu, după ceremonie.
La eveniment au fost prezenţi în jur de 50 de invitaţi, colegi de grupă ai mirelui la Facultatea de Medicină, dar şi apropiaţi ai premierului.

„Nu îi sfătuiesc nimic, pot să greşească şi singuri, nu au nevoie de sfaturile mele. Este un eveniment privat, sigur că este un eveniment care captează atenţia presei. Le urez fericire, casă de piatră, bucurie. La mine au trecut 19 ani, parcă a fost ieri”, a afirmat social-democratul Lucian Romaşcanu, fost ministru al Culturii, prezent la eveniment.

Cununia civilă a fost oficiată de primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

„Le urez din partea comunităţii buzoiene ce le urez tuturor familiilor de tineri căsătoriţi din Buzău – multă sănătate, bucurii şi numai împliniri alături de cei dragi. Ca iubitor de Buzău şi istorie, ziua de astăzi mai are o semnificaţie adâncă, suntem la vila construită de Alexandru Marghiloman, cel dintâi prim-ministru plecat de la Buzău, şi iată astăzi îl avem pe cel de-al doilea prim-ministru din Buzău, Marcel Ciolacu. Această vilă care era o ruină, atunci când a fost reabilitată lucrările au fost coordonate de domnul Ciolacu. (…) Este o familie de tineri, la început de drum, este cel mai important eveniment din viaţa lor. Îl cunosc pe Andrei Filip de când era mic, este un băiat extraordinar, viitor medic. Sănătate, bucurii, să rămână aşa cum este, neîntinat, să aibă multă ştiinţă de carte, ca medic să profeseze şi să salveze multe vieţi. Copiii de obicei nu îşi doresc să facă ce fac părinţii”, a precizat primarul municipiului Buzău.

La petrecerea organizată după cununia civilă au mai fost invitaţi social-democraţii Paul Stănescu, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose.

Antena 3 a relatat că petrecerea are loc la un conac de la marginea Buzăului despre care se spune că este bântuit de fantoma politicianului Alexandru Marghiloman, fost premier al României.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8529 Articole
Author

20 de Comentarii

  1. Corect! Asta lipsea cetatenilor ca sa fie linistiti cu de toate pe masa pentru ei si familia lor! Ba, dar nu va e scarba de teleleaua horodnicata politic, lumea piete si cifa se chiaptana, cand cetatenii sunt aproape la fundul ort-ului? E strict problema lor si nu ne intereseaza! Chiar, oare de ce m-ar interesa ce face ursarul in familie atata timp cat a demonstrat aptitudinile si potenta de mincinos si escroc cu brio?! Grija ursarului o am saubo au cetatenii! De asta nu pot dormi noaptea?! E familia lor care o doreste tabloidizata pentru ca plateste gras la tv si nu numai, ci si pentru campania electorala! Ce-ar fi sa se laude ursarul cu nunta lui ficioru-su in capmania electorala? Asa se intampla, se practica in clanuri si la ursarie.

  2. O drona,ceva, niste resturi de drona
    Nunta fara drona,e ca Dunarea fara apa

  3. O să-l trimitem curînd ca medic militar, în prima linie a frontului din Ukraina!
    Iar pe ea, la spitalul de campanie de la „Kogîlniceanu”……[Rumburak]

    • Ăsta era cel cu solicitarea de 110 milioane lei din PNRR pentru fotovoltaice?

  4. Ciolacule, când ai de gând să te razi ca sa fii și tu om serios! Bărbierit lupți mai bine!

  5. Ba neam nenorocit nu contează a cui e nunta ,ba nici în cele mai frumoase clipe a unui părinte nu va stăpâniți ura ,dacă erați în locul lui și va umplea frigiderul erați fericiți, ba de aia era bun împușcată ca va dădea r—-t cu wola sa mâncați,de vina e presa asta care prezintă un eveniment de familie care nu interesează pe nimeni nu dna Radu.

  6. Toate cele bune pentru tinerii căsătoriți ei nu sunt responsabili de greșelile părinților,dar Ciolacul ăl bătrân e un mare gainar cu pensionarii,sictir bai oportunistule,dacă mâine AUR ar avea 50 de procente ce l-ai mai linge pe Simion nu spun unde

  7. Doamne apără-ne si ne păzește sa nu ajungem pe mana unor medici făcuți la Constanța!

  8. Doresc tinerilor tot ce e frumos pe lume,dar Ciolacul ăl bătrân e un mare escroc cu noi pensionarii,ne vrăjește și poate nu apucă sa-și vadă nepoții,noi mai mergem și la biserică și ne rugăm de una de alta

  9. pe noi ce ne intereseaza?
    mai misto era Hormonel. era si cu gagica aia inalta. e azi Mrs Pink Monica, parca.
    voi la Guvern ce mai faceti? mai imprumutam si noi ceva, mai scadem puterea de cumparare cu 30 la suta macar, mai facem si noi inca o manevra cu o noua pandemie? asa Nea Ciolacule, asa sa faci, ca doar avem antrenament, ia-l si pe Ari cu tine, pe Rafilianul si pe Gorghiu, chiar daca e de la opozitie, faceti un nou guvern Boc 10, 11, nici nu mai stiu, ca de 13 ani sunt tot guverne Boc si noi ne simtem biine!

  10. Când are de gând să facă armata beizadeau lui Ciolacu? A tras ceva pe nas de si-a facut curaj? Pot să greșească si singuri! Ce javra e tatăl senior!

  11. cei needucati au ajuns „elite”. putregai si flori de mucegai. cum v-ati imbogatit ticalosi si criminali ce sunteti?

  12. Multa, multa rautate in comentariile haterilor rezisti fata de 2 copii care sunt studenti la o facultate grea dar. Admiterea la medicina nu se face cu o cerere la care se ataseaza diploma de bacalaureat, examenul de admitere se ia daca stii carte, multa carte. Medic nu ajungi prin cursuri la fara frecventa sau dupa niste cursuri facultative timp de 3 ani contra cost cu banii parintilor. Medic ajungi dupa ce ai tocit cartile si laboratoarele facultatii timp de 8-10 ani. Pentru ei urmeaza rezidentiatul, o a doua facultate mai importanta decat cursurile de zi. Casa de piatra si respect pentru munca lor, asa cum respect pe toti studentii care si-au ales un drum greu pentru o meserie onorabila.

    • titel: nu ma intreba cum am facut primul milion…/ Henry Ford. ce legatura are cioNlaNu si progenitura cu Henry Ford…? HF era un geniu, un om educat, care a pornit de la MUNCA…poate ne dai niste detalii despre cioNlaNU si distinsa sa biografie…? poate ne spui cum a intrat progenitura la „facultate”…? stiu „medici” care n-au dat pe la scoala o zi, pentru ca parintii fac parte din „elite”, dah, dah, inclusiv FACULTATE DE „STAT”… o natie adormita parazitat de capuse! ipocrizia si crima organizata la putoare!

  13. Când l-a întrebat primarul de Buzău pe „ginerica” daca o ia cu acte pe fufa cu picioarele în x, a răspuns sec: pozitiv! De toți au rămas mască! Asta nu-și cunoaște genul și o da la întors ca la Ploiesti! Ce iese din pisica, șoareci prinde! Așchia nu sare departe de trunchi! Huooo javrelor ordinare!

  14. De la socrul mare se suplimentează numărul de locuri la rezidențiat cu 1000! Trebuie să intre si copiii lui tata la rezidențiat! Trebuie să înceapă și ei de undeva! Sper sa nu se facă politician conform Ciuvică! Sunt locuri libere de medici specialiști la Sopoca!

  15. Mirele are si mama sau l-a nascut tata Ciolac? Nici macar de ochii lumii asa, un dram de respect?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.