Explozie la aeroportul militar din Kabul

O explozie a avut loc duminică la aeroportul militar din Kabul soldându-se cu mai multe victime.

„Astăzi dimineaţă a avut loc o explozie în afara aeroportului militar din Kabul, din cauza căreia mai mulţi cetăţeni ai noştri au fost martirizaţi (ucişi – n.r.) şi răniţi”, a declarat pentru Reuters purtătorul de cuvânt Abdul Nafi Takor, adăugând că sunt în curs de desfăşurare investigaţii.

Nu a menționat natura sau ţinta exploziei.

Administraţia condusă de talibani s-a confruntat cu o insurecţie sângeroasă condusă de gruparea Stat Islamic, care a vizat în ultimele săptămâni o serie de obiective-cheie din Kabul, inclusiv ambasadele Rusiei şi Pakistanului, precum şi biroul fostului prim-ministru al ţării.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. N-or fi americanii la originea acestei explozii?…CIA veghează la liniștea noastră!…

  2. Deci pentru Statul Islamic talibanii or fi prea soft si prea putin islamici!!! Sau Statul Islamic s-a umplut usor, usor numai de agenti…si din el a ramas doar numele?

  3. Barbatii martiri vor avea in rai cele 72 de fecioare, iar femeile martire vor avea cei 72 de feciori macho.
    Sa tot fii martir musulman, neicusorule!…..[Rumburak]

  4. Sunt tari-portar,care primesc numai goluri,ex Romania si tari-jucator,care alearga pe teren ,dau pase,dau la gioale altor tari-jucator,dau goluri tarilor -portar ,ex Ungaria,Austria
    Afganistan ar merita putina decenta din partea restului lumii si sa fie uitata,ca nu mai intereseaza pe nimeni dupa ce a batut la rusi timp de 10 ani (oficial 15.000 morti,neoficial 50.000)si la americani timp de 20 de ani (ucisi 4000,neoficial 40,000 )

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.