Fratii Tate, săltați din nou, la cererea britanicilor

Fratii Tate au fost săltați, luni seară, din nou. Fraţii Tate au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, în noaptea de luni spre marţi, după ce poliţiştii români au pus în aplicare două mandate europene de arestare emise de către autorităţile judiciare din Marea Britanie, potrivit unor surse judiciare.

„La data de 11 martie, în jurul orei 23,15, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autorităţile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracţiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii. Cei doi bărbaţi au fost prezentaţi procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de cei în cauză”, informează un comunicat al IPJ Ilfov.

Cei doi bărbaţi au fost încarceraţi în arestul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Cooperarea s-a realizat prin Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale.

Fraţii Andrew şi Tristan Tate resping categoric toate acuzaţiile care li se aduc şi îşi exprimă „profunda dezamăgire” că astfel de acuzaţii, inclusiv de agresiune sexuală, reapar după 10 ani şi „sunt resuscitate fără dovezi noi şi substanţiale”, potrivit unui comunicat al echipei lor de comunicare.

„Andrew şi Tristan Tate neagă fără echivoc toate acuzaţiile şi dezavuează ceea ce ei percep ca fiind o utilizare de natură exploatatoare a sistemului juridic. Ei se angajează pe deplin să conteste aceste acuzaţii cu o determinare şi o hotărâre de nezdruncinat”, conform comunicatului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

19 Comentarii

  1. Dacă aşa zic britanicii, musai să ne executăm întocmai şi la timp! Dacă ar fi fost Assange la noi, la cererea Licuriciului îl expulzam în 5 secunde.
    Aşa e când eşti slugă: faci ce si țe ordonă.

  2. Oare cine de la doza a 3-a în jos, mai înghite asemenea gogoși? Deștepții deștepților, în loc s-o taie oriunde-n lume, stau în sectorul agricol Ilfov.
    Oare tatăl lor a fost mare spion american?
    PS Și, da, sînt homosexuali; nici un bărbat nu vorbește urît despre femei.

  3. Da…la noi sat fara caini…infractorii pot sa faca toate faradelegile din lume droguri desfrau jaf, subminare…daca e afectat interesul nostru ca natiune, nu-i o problema pentru „autoritatile” lupi in blana de oaie, alogenii paraziti…insa daca e afectat interesul strainilor, atunci e „justite” indepndenta…e „democracy”…
    Trezeste-te! Ridica-te !
    Roexit urgent !

  4. S-au luat iar de Greta? Sau ce-au mai zis gresit? Ca nu e incalzire globala?

  5. Până la urmă golanii ăștia doi vor intra mulți ani la zdup!

  6. Englezii vor sa-i scoata din Romania. Asta inseamna ca si MI6 avea ceva „relatii” cu ei. Daca-i extradam, suntem sclavi, deabinelea..

  7. Pacat de ei!
    Daca ar mai fi ramas cativa ani in Rromanistan, fratii Tate aveau toate sansele sa devina, unul presedinte si celalalt premier. Deja i-au ametit pe multi dobitoci mioritici si dupa cum se stie, leprele au intotdeauna multi votanti.
    [Eduard K K T KuMotZ, cititor pasionat de Pravda si Murzilkaka]

  8. Ori sunt vinovați, ori nu! De ce nu cred expulzarea și continuă cu circul? Asta pare să fie justiție la comenzi politic. Asta e justiția stufoasă din Romania, legislația țării nu are nicio legătură cu legislația europeană cu car se lauda panaramele din minister în frunte cu aleasa blonda! Și nu e bășcălie, până nu confirmă ‘infractorul’ strainez sentința judecătorească rămasă definitivă, nu poate fi pusă în practică că fiind definitiva până nu își dă acordul ‘infractorul’ străin din strainezia! Mai clar, chiar daca ai sentința definitivă în instanțele din Romania, nu poate fi folosita hotărârea oriunde pentru că, strainezul din străinătate, nu și-a dat acordul pentru definitivarea sentinței judecătorești! Aceasta practică te împiedică să faci acte românești pe teritoriul României și nu numai, nu poți să mandatezi o persoana din acea acțiune pentru că nu e definitivă hotărârea, nu poți scoate un pașaport și nici călători cu un minor daca nu este acea hotărâre definitivă semnară de idiotul strainez, și trec anii, minorul este deposedat de drepturile legale române cu acceptul fi voința guvernului român! Dar urla mincinoșii că drepturile minorilor sunt o prioritate în respectarea lor!

  9. Cine dracu îs și cocalarii ăștia ,frustrati grandomani narcisiști.Stiu românii au exemple pe măsură🤣🤣🤣

  10. speriati rau de baietii astia…oare de ce…? pentru ca vad si spun adevarul? deranjeaza, mah, deranjeaza pe s ata n e le globaliste.

  11. intreb si eu impotenta si corupta justitie romana:chiar nu pot fi rezolvati definitiv acesti doi derbedei penali,care au facut avere pe prostia romanilot? Ca doar nu or fi frati cu beni steinmetz

  12. Usurel ca piatra morii! Pe langa alte tari si Anglia este un loc unde se adapostesc infractorii romani ! Anglia este mama buna pentru ei si zadarnic cer autoritatile romane extradarea lor ! Insa, in obedienta noastra de slugi , cei doi frati vor fi extradati in cateva zile!Punem pariu?

  13. Urgent expediați în UK !!Avem destui derbedei de-ai noștri de care trebuie să se ocupe autoritățile române,nu mai vrem derbedei din import !!Confiscat absolut tot ce-au dobândit de când sunt aici,apoi puși pe prima RATA cu destinația London !!

  14. rromanii sunt prea spalati pe creier sa-si aduca aminte cate scandaluri de „viol” s-au dovedit false… inainte de criza din 2008 parca a fost ala cu seful FMI, Dominique Strauss Kahn… Assange a avut mandat de arestare de la sclavii licuriciului pentru „viol” vreo 10-15 ani pana s-a dovedit o vrajeala ieftina… judecatorul Curtii Supreme din SUA acuzat de o babaciune ca a violat-o prin 1970… iar pentru Trump, aia in statul NY au modificat legea care impunea un termen maxim pentru plangere…

  15. Cand cartesti impotriva cercetatorilor „britanici” ai agendei progresiste, aia e. Ce nu inteleg, e de ce dreaq s-au proptit astia de bunavoie si nesiliti de nimeni in fundatura mioritica.

  16. @ Ghro…te-ai prins nu? Problema este ca aveam prea multi tradatori in serviciile de informatii romanesti ce asculta de atasatii spioni de pe langa ambasada Regatului Unit. Ei sunt cei care au dictat arestarea fratilor Tate iar pacalicii pensiilor speciale din serviciile de informatii romane, s-au conformat. Daca ar exista un singur Roman patriot in serviciile de informatii romane, s-ar putea schimba multe. Dar s-au vandut pe niste pensii speciale ce le pot pierde cand ajungem noi la putere.

  17. A trebuit sa ceara britanicii arestarea acestor escroci ca autoritatile române complice cu traficantii nu-i pot retine si nici condamna. Mare coruptie in Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.