Incidente la Brazilia – Argentina! Messi a scos echipa de pe teren

Miercuri dimineața, Argentina a învins-o cu scorul de 1-0 pe Brazilia, în preliminariile Cupei Mondiale din 2026, însă partida nu a fost una lipsită de probleme, scriu jurnaliștii de Digisport.

În fața a aproximativ 70.000 de suporteri pe celebrul stadion Maracana, Argentina s-a impus la limită în fața rivalei Brazilia. Duelul a fost unul tensionat încă de la început, atunci când în momentul intonării imnului „Selecao”, ambele galerii au cedat nervos și au aruncat cu scaune.

Ulterior, oamenii legii au intervenit în forță pentru a restabili ordinea. Messi și colegii săi au mers în dreptul propriilor suporteri și au încercat să calmeze situația. Fără succes. Ba chiar lucrurile au degenerat în momentul în care fotbaliștii Argentinei au văzut cum fanii lor sunt loviți de către jandarmi.

Portarul Argentinei Emiliano Martinez a încercat să urce în tribune, în timp ce Leo Messi le-a cerut tuturor să iasă de pe teren. În cele din urmă, lucrurile s-au calmat, iar duelul a continuat.

Din cauza incidentelor, meciul a fost întrerupt aproximativ o jumătate de oră.

După meci, Messi a scris pe pagina sa de instagram:

Această echipă continuă să facă istorie… 🇦🇷
Mare victorie la Maracaná deși va fi marcată de represiunea argentinienilor din nou în Brazilia. Acest lucru nu poate fi tolerat, este o nebunie și trebuie să se termine acum!!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Iuti la manie si repede varsatorii de sange nevinovatu.
    Tov Putina are in mod sigur stramosi latrini……[Rumburak]

  2. Sigur ca scandalul a fost inceput de ” porteños”, huliganii din Buenos Aires. Adica, golanii care au votat pentru Milei, care e un clown, un Zelesnki, dar din Argentina.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.