Îngrijorare! Cum a apărut Papa Francisc

Papa Francisc a apărut, joi, în public, într-un scaun cu rotile, pentru prima dată de când durerile la genunchi s-au agravat.

Durerile la genunchi îi limitează capacitatea de a umbla, motiv pentru care Papa Francisc a folosit joi un scaun cu rotile în public.

În cadrul unei audiențe pentru un grup de călugărițe, Papa Francisc a fost dus pe scaunul cu rotile până la locul său.

Suveranul Pontif a reușit să parcurgă pe jos cei aproximativ 10 metri, de la o intrare laterală a scenei până la locul său, deși cu ajutorul unor asistenți, notează Reuters.

Acutizarea gonalgiei, care afectează genunchii și capacitatea de mișcare, l-a determinat, conform Vatican News, pe Papa Francisc să-și anuleze mai multe activități, printre care participarea la întâlnirea de pace a episcopilor și primarilor din principalele orașe de pe țărmul Mării Mediterane, programată la Florența pe 27 februarie 2022. La audiențele din 25 aprilie, Papa și-a cerut scuze participanților pentru că nu poate sta în picioare, potrivit obiceiului, la momentul în care salută una câte una persoanele prezente.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

7 Comentarii

  1. Așa-i când te dai cu globaliștii… Doar se știa ca Dumnezeu nu bate cu paru’

  2. Bre,de veneau zece negri mititei imedicat bascuta-sef prindea aripiiii,fum iesea din dosul lui numai sa le spele si pupe picioare stand in coate si genunchi.Ghinion.Pai ce ? Ori suntem progresisti,Ori nu msai suntem.

  3. Păi și papa a apărut cum se apare, dintr-o mamă și dintr-un tată.
    Acuma el poate să se de-a cu ce vehicule vrea mușchii lui, că doar e papă, ce doamne-iartă-mă.
    Sau titlul la articol nu e o întrebare?

  4. de la copite…. si mai are si coada aia grea, in spate….si ceva greutati care-i ajung la „genuncheeee”…of-of grea imortalitatea asta….

  5. „marin spune:
    5 MAI 2022 LA 17:57
    de la copite…. si mai are si coada aia grea, in spate….si ceva greutati care-i ajung la „genuncheeee”…of-of grea imortalitatea asta….”

    DE CE crezi ca PAPA e numit …SFANTUL „SCAUN” (desi nu-i pute !) :* ?

    Papii sunt infailibili si papistashii nu-s sectari !
    😀

  6. Papa original, satanistul Francisc, este mort de doi ani.
    Acest mascarici este un satanist cu masca de cauciuc ca si Kabala Haris venita in Romanica, iar originala este arestata ca si alti mascarici.
    H.Clinton originala a murit in 11 Septembrie 2016, apoi 6 clone au inlocuit-o.
    Dar rand pe rand clonele au fost arestate si spanzurate dupa cate un proces in fata Tribunalului Militar.
    A.Faucci original a fost spanzurat abia pe 25 Aprilie 2022, dar in toamna a mai fost spanzurata o clona a lui.
    Poponel Zelensky original este mort de o supradoza, iar mascariciul drogat care cersheste bani si arme, este o clona pusa de Mafia khazara pentru a apara laboratoarele de arme biologice si a ascunde copiii si traficantii de copii.In scurt timp mascarada se va incheia.Tradatorii criminali din Romanica vor fi spanzurati pentru genocid si tradare nationala.
    Si criminalii din Romanica poarta masca dar de carpa, pentru ca sunt niste carpe.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.