Loredana Groza i-a sărutat picioarele

Moment inedit la Festivalul de la Mamaia.

Cântăreața Loredana Groza i-a sărutat picioarele compozitorului  Horia Moculescu. Cel puțin așa pare în imagini.

„Vreau să vă zic că aștept de foarte mulți ani acest moment și să știți că orice vis se împlinește dacă ți-l dorești cu adevărat! Vă jur! În seara asta visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să îl am alături de mine, pentru prima oară într-un duet împreună, chiar dacă ne știm aproape de-o viață, pe marele, imensul artist, Horia Moculescu!

Horia este mai mult decât un guru al muzicii românești. Îți mulțumesc, Horia! Îți mulțumesc că ai stat până la ora asta târzie în noapte. E într-adevăr un puști, dar un puști rebel! O să vă cântăm unul dintre cele mai frumoase cântece!‘, le-a spus Loredana spectatorilor prezenți la festival.

La rândul său, compozitorul a declarat:

„Când m-a rugat Loredana să cântăm ceva împreună, m-am gândit că e prea mult Moculescu! Corina-Moculescu, Miki – Moculescu, nu mai vreau! Și atunci am zis că Moculescu mai are un merit.

În 1965 am înregistrat o melodie excepțională a unui mare compozitor, Vasile Veselovski, Și dacă’, eu i-am cântat această piesă și mai sunt doi ani și sunt 60 de ani de când am lansat-o, în general se cunoaște piesa! (…) Foarte talentată fată și, desigur, onestă, pentru că e din Onești!‘

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8531 Articole
Author

13 Comentarii

  1. Loredana era iarasi beata . L-a confundat pe senilul Moculescu , cu Isus Cristos … tot haine albe !

  2. cand disperarea de atentie depaseste gandirea de bun-simt si da in penibil si gretosenie fara margini…hellvodoo de Romania. de fapt ce ne miram, aceasta individa asa s-a remarcat de la bun inceput. tupeu si scandal „lori din onesti”.

  3. Poate a tras ceva pe nas și i s-au scufundat continentele! Nici papa nu sărută in halul asta piciorele supușilor crezandu-se Iisus! O panarama care nu mai are ce sa arate publicului!

  4. La Radio Erevan un ascultător întreabă:

    – Este adevărat că ?ul domnului Horia Moculescu are gust de cârnaţi cu frişcă?

    – ? ..?.. Nu ştim, dar putem să contactăm un specialist şi întrebăm, dacă nu intrăm în comă de la greaţă ?

  5. Tot la Radio Erevan:
    I- Este adevarat ca pasarelele se saruta?
    R- Da, in afara de cuc, care se suge!

  6. Am citit că și poeta Ana Blandiana la fel îi pupa picioarele lui Gogu Rădulescu mare ștab comunist…

  7. Commentarii de mosnegutzi aflati la andropauza prelunga .

    Mai oameni buni , LOREDANA GROZA = este un OM de CULTURA .

    Iar gestul sarutului picioarelor = ACT ARTISTIC = care se traduce prin ” RESPECTUL DEOASEBIT pentru MAESTRUL HORIA MOCULESCU – in pofida prostimii , nerecunoscatoare si clevetitoare ” .

  8. salvia comb.cu ciuperci magice = loredana sarautand bombeul lui moculescu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.