Mircea Dușa, luat cu ambulanța

Fostului ministru al Apărării, Mircea Duşa, i s-a făcut rău în timpul unei vizite pe care o efectua, alături de secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la sediul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii” din Târgu Mureş.

A fost preluat, miercuri, de o ambulanţă şi transportat la spital,

Informaţia a fost confirmată de Geoană, care a precizat că Mircea Duşa ar fi avut „un incident medical se pare destul de serios”.

„L-am văzut pe bunul meu prieten, Mircea Duşa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieşind din sala de prezentare. După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical se pare destul de serios şi am asistat cu toţii la plecarea ambulanţei care l-a dus… Sper eu, din toată inima, să depăşească acest moment greu. Pur şi simplu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi îi urăm lui Mircea sănătate şi recuperare grabnică”, a afirmat Geoană.

Oficialul NATO s-a întâlnit, miercuri, cu reprezentanţii conducerii Comandamentului Forţelor pentru Operaţii Speciale şi cu operatori din cadrul Batalionului 51 Operaţii Speciale „Vulturii”, cu care a discutat despre capabilităţile Forţelor pentru Operaţii Speciale. De asemenea, acestuia i-au fost prezentate standuri cu armament, echipamente şi tehnică militară şi un moment tactic specific Forţelor pentru Operaţii Speciale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

14 Comentarii

  1. Cine stie ce prostii o fi slobozit Geoana si i s-a facut omului rau.De! Unii rezista,altii nu

  2. Nu mi se pare chiar de loc o stire care sa ma inpresioneze,sint zeci de mii de romani care au probleme cu sanatatea si de ei nu mai scrie nimeni.domnul asta Dusa este un om normal la fel ca ceilalti romani, sau o avea asta doua perechi de c-aie si noi nu stim ?

  3. „… vom efectua şi zborul cu trupurile neînsufleţite a cadavrelor celor decedaţi.“
    Amintire de la Dusa, ajuns ministru 🙂

  4. Bre,probabil a aflat direct de la sursa , de la Jioana ,probabil prostanacul s-a trezit vorbind cum ai sade lui bine,ce pregatesc ,,partenerii strategici,,pentru Romania in bulibaseala ucraina.Apei daca saracanul a cazut pe spate e clar cristal ca nu ne asteapta nimic de bine..Ghi-ni-on.

  5. Eu n-am văzut atâtea cazuri de boli subite de când mă știu. Și am o vârstă. Nu vor să recunoască adevărul. Dar adevărul nu poate fi ascuns, îi va urmări oriunde se vor duce. Mâinile lor sunt înroșite de sângele vărsat. Își vor plăti crima comisă dacă nu în lumea asta atunci în următoarea. Recomandarea mea este să o plătească pe lumea asta trecătoare, nu în cea veșnică.

  6. L-a ajuns blestemu’ pădurilor tăiate, pă silvikultoru’ beliKos….[Rumburak]

  7. În ce calitate ofițială făcea Dușa ăsta vizită în kakazarmă? …ka pr’eten ku „Prostănaku’ „?!

  8. Are 68 de ani sekuristul de Toplita cu breton de irezistibil, ,ce Editat mai vrea,nu are pensie destula Editat?

  9. Variola maimuței… îmi place cum sună, dar aș dori cu maimuța eutanasiată.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.