Petre Daea, viral: „Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei”

Amuzament și stupoare pe internet unde au apărut imagini care ar arăta că ministrul Agriculturii, Petre Daea, ar fi adormit în timpul unei intervenții telefonice  la Antena 3. Prezentatoarea încearcă să discute cu Petre Daea, dar de la celălalt capăt „al firului” se aud ușoare sforăituri.

Petre Daea a comentat incidentul pentru Libertatea spunând că el a intrat in direct, dar că nu știe ce s-a întîmplat fiindcă el nu a adormit.

„Cine știe pe cine or fi sunat ei? O fi sforăit vreunul de la ei, de acolo, din legătura lor, nici nu pot să îmi dau seama”, a declarat Daea.

„Cum să sforăi, domne? Eu nu dorm nici noaptea. Eu nu dorm nici noaptea, cum să sforăi în amiaza mare?”.

Jurnalista Mădălina Mihalache care se afla în studio a explicat:

„Da, la telefon era ministrul Agriculturii, Petre Daea. S-a întâmplat ieri, 13 ianuarie. Nu am sunat pe altcineva si nici n-a luat pe cineva somnul in regie, așa cum a declarat ministrul Agriculturii. Nu a așteptat mai mult de doua minute din momentul in care a fost sunat de producător si pana a fost introdus, efectiv, in direct.

Momentul putea fi mult mai penibil / comic, daca Gina nu reușea sa aibă o stăpânire de sine fără margini. Pe care eu n-am avut-o. Pe teren te confrunți cu N situații, dar momentul asta întrece orice de pana acum. Da, rad si acum. O sa rad si peste ani”.

@bramburas #fyp #somn #televiziune #ministru #live #5pasidebine #misiuneatiktok ♬ original sound – Ionuț Sârbu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

10 Comentarii

  1. Mie-mi place Petre Daea. Si bine-a făcut ca a tras un pui de somn, ca-i sănătos și reconfortant. Mai ruşinos a fost „tătucu” patron care a tras un pârț în direct. Să trăieşți cu sănătate, Domnule Daea! Bine i-ați zis şi ăluia cu „jumerile”, că poate-și mai trage de la gură și n-o să plesnească de tânăr.

  2. 33 de ani, tot cu fosilele comuniste, tot cu mosi tagarta, tot cu ei si odraslele lor.
    Curios, romanii cred ca la anul, la anul va fi mai bine…

  3. exterminare mediatica pentru verticalitatea lui Daea. cand spui „antene” vezi editare de jocuri pe calculator care este prezentata ca „razboi” si alte julte bazaconii cu pretentii de televiziune. niste slugi ale strainior. niste slugi ale imbecilitatii. imi doresc (dau dovada de rautate acum si mi-o asum) sa II VAD PE TOTI CEI DE LA ANTENE MANCAND GANDACI, VIERMI SI K K T (asta deja il halesc in fiecare emisiune (cu f putine exceptii)) SI PUNAND GENUNCHIUL IN FATZA TZI GOI NEA. asta in timp ce sunt furati din buzunare si li se ia ce-ne-peu pentru a da neshte tzepe pe la banci si cazin-eee-uri. avem ce meritam. hai cu pulitik lu’ k k rectal tovarashi!

  4. N-are omul nici o vină. Ăia de la A3 invită o grămadă de oameni în același timp și până îi vine fiecăruia rândul mă plictisesc eu d-apăi ăia.

  5. Viral? E un mioritic ce emana prostie ancestrala. Este o oaie cu cormorani in cap.

  6. marin Tot Editat ai ramas si pentru 2023. Cotidianul are nevoie de voi.

  7. caca maca – ai un nume perfect! ce-mi place cand sariti ca fLocirelele in tigaie :))) ca FLOCIrele sunteti toti pa spranceana, nu alta! ia-ti pretinii si toashii si fugiti de va cautati o tara ca afara baieti. ca aici vine „razboiu'” aka jocuri pe calculator, iar satana carei ii serviti va mananca primii „slug”-oilor (in fapt porci cu blana creata ca oaia tzurkna :)))))!
    https://sempervirens.org/wp-content/uploads/2021/01/Banana-Slugs-World.jpg
    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Ftse1.mm.bing.net%2Fth%3Fid%3DOIP.yOQAaszKJOOOwsT_o2HiogHaE7%26pid%3DApi&f=1&ipt=e7a745454eae3009ad4860396217a72de02774c05b91469b68838a6cee5e702d&ipo=images

  8. 42

    Tu ce dracu esti bah loaza cu 2 clase? tibetan?

    Croncanitoare cretina, vb romaneste deci tuta aia care te-a kkt e tot din mioristan tembelule. ???

  9. Asta e un mason. La fel cu mason e si ala de la ANSVSA si toti laba…ii cu aere elitiste dar cu pi…at pe chiloti.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.