Războiul tramvaielor a luat sfârșit

Războiul tramvaielor a luat sfârșit. Astăzi, a fost semnata recepția garniturilor produse la Astra Arad și aduse la Bucuresti în urmă cu mai multe luni.

Comisia de recepţie a decis că tramvaiele livrate de Astra Arad sunt conforme şi respectă cerinţele din caietul de sarcini, anunţă primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Comisia de Recepţie a terminat evaluarea documentelor şi a decis că tramvaiele livrate de Astra Arad sunt conforme şi respectă cerinţele din caietul de sarcini. În câteva zile, cele 15 tramvaie vor fi puse în circulaţie”, scrie edilul general, pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5
Author

18 Comentarii

  1. A dat de drak’ Comisia de receptie a tramvaielor lu’ Plicusor, puturosul a reusit sa-i convinga/oblige pe membrii Comisiei, sa-si puna semnatura, daca vor fi avarii cu victime umane, Comisia e buna de plata, iar, PLicusor dispare in ceata !

  2. Tocmai acum anunta cand Ministerul Famigliei duamnei Firea Sarmancur a primit pentru anul viitor un buget de 6(sase) ori mai mare,si poate achizitiona tramvaie turcesti pentru minister? Ce lipsa de orientare!

  3. Cică respectă cerințele din caietul de sarcini, 100 este egal cu 120, super.

  4. Apa calda SI caldura cand da Nucusor Dan , in Bucuresti
    Ceausescu dadea Mai mult decat Dan
    Toamna acessta nu a fost deloc caldura

  5. Apa caldă si caldura in București! Cu retele ( conducte) de sute de kilometri putrede ce poti face?
    Nu s-a facut nimic 30 de ani și Nicusor e acarul Păun.
    O parte din soluție ar fi:
    Punctele termice , unde e posibil să fie transformate in centrale termice de cartier! Delimitam , micsoram lungimea rețelei si avem un control bun asupra ei.

  6. Mah ,da „mare veste”! a simtit Plicusor ca are „cojones”? Ca-i barbat ?A durat cam mult. Mai ales acum cu „genul”….Mai bine mai tirziu ( nu claudiu) , decit niciodata ..Vai de noi (aia din provincie ) si vai de ei , bucurestenii. Prietenii stiu de ce.

  7. @Oana 7 DECEMBRIE 2022 LA 16:20
    „Nu s-a făcut nimic de 30 ani” – dar brusc, cum a venit Nicușor la primărie, au picat toate. La ceilalți mergeau așa distruse. Este un furt MONUMENTAL sub patronajul celui mai prost primar de după revoluție. Incapabil, impertinent și răuvoitor.

  8. I-o fi miluit nea Blidar pe toti de par atat de satisfacuti de rezultate. Nu degeaba au tergiversat semnarea receptiei.

  9. coana sarmulita ce fa face, căci posibil sa supere turcaletii iar ăștia sunt rai de gura…

  10. Si prostovanul de ciolac mizeaza pe fii-rea candidat ? De unde dorinta asta universala de auto-distrugere (sinucidere in masa), ce face bunul inexistent ?

  11. Tanti Gabriela Firea Pandele sa vedem acum cum te vor fezanda turcii ca nu ti a reusit combinatia de a lichida o firma cu capital romanesc producatoare de tramvaie..

  12. …BIATA „COMISIE” GREU ȘI ANEVOIE A MAI CITIT! COMISAȘII -OARE CE FACULTATE O FI TERMINAT ?POATE „ANALFABETICA SA”” ORI POATE „DACĂ NU PICĂ CEVA -ROLUL ÎNVĂȚAT ÎL JOCI”!??

  13. Sunt citiva postaci pezdisti pe aici , abcd, ha-ha , cucu si pupaza , negri in cerul gurii , care il urmaresc pe N. D. pe tot site-ul , si-l apuca de unde nimeresc ! Acum sunt turbati , crapa fierea in ei , ca nu le-a reusit complotul psd-pnl-firea , si nu si-au mai luat tainul . PLUS beleaua cu turcii !!! Ca turcii te belesc pt. bani .

  14. Osa zburati ca parasutele de acolo impreuna cu nespalatul vostru Mucisor ,prostilor!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.