Normal că nu vor DNA al pădurilor

Normal că nu vor domnii politicieni să avem un DNA al pădurilor. Domnii politicieni de la București sunt prieteni cu politicieni din teritoriile care mai au (încă) păduri. Acei domni politicieni din teritoriu sunt prieteni cu mafia defrișărilor.

Mafia defrișărilor are foarte mulți bani, pentru că a defrișat toată țara. Iar atunci când ai foarte mulți bani, ai și foarte mulți prieteni și avocați ai intereselor tale.

Evident că vor exista voci „de bună credință” care vor încerca să demonstreze că nu e constituțional acest DNA al pădurilor, că nu are o virgulă în legea de funcționare, că nu au dosar cu șină sau că procurorii săi sunt niște oameni răi…

Normal că nu vor DNA al pădurilor, de unde o să se mai facă banul mult fără muncă și din furt?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

3 Comentarii

  1. CATE DNA VRETI ??,EXISTA PARCHETE ?,DACA EXISTA SA-SI FACA TREABA .DACA IN PARCHETE SUNT CORUPTI DATI-II AFARA OR TRIMITETI-II IN TRIBUNAL ,DACA-S PROSTI ,INCOMPETENTI DATI-II AFARA .PE SALARIILE UMFLATE DE #-$ ORI CAT MEDIA PE ECONOMIE GASITI ALTII MAI BUNI SI MAI FLAMANZI !!. CEEA CE-I IN PADURILE ROMANESTI ESTE IN PRIMUL RAND FURT .DE NOTIUNEA DE GESTIUNE NU SE STIE IN DOMENIUL SILVIC ??,INTRODUCETI NOTIUNEA DE GESTIUNE ,GESTIONAR ESTE SEFUL DE OCOL !!!! SI ATUNCI DESCHIDE EL OCHII SI FACE EL ORDINE CU PADURARII ,VA TINE EL CIOCANUL DE MARCAT ,IAR CA GARANTIE ASA CUM TREBUIE SA PUNA ORCE GESTIONATR VA FI APARTAMENTUL ,CASA ,TOT CE ARE PINA LA ACOPERIREA GARANTIEI PENTRU GESTIUNEA PE CARE O ARE . CINE NU VREA SA FIE GESTIONAR NU POATE FI SEF DE OCOL !!.
    DE CE TREBUIE SA PLATESC 100 DE HOTI SI SA MA FURE TOTI SI SA NU PLATESC 1 GESTIONAR (SEF DE OCOL )CUM SI CAT TREBUIE CA SA-SI PAZEASCA SINGUR PEPENARIA .INVENTARUL SE FACE ANUAL DIN PARTEA DIRECTIEI SILVICE ,GARDA DE MEDIU +DIRECTIA FINANCIARA A JUDETULUI.COMISII DE SPECIALITATE PENTRU SITUATII DE PREDARE PRIMIRE GESTIUNE .FISE DE GESTIUNE PE SPECII DE ARBORI /PARCHETE .

    • Un DNA al padurilor deservit de ‘portocale’ total incompetente si spagare nu ar servi la nimic. Doar niste fraieri pot crede in asa ceva. Exista padurari, exista politie, exista primarii, exista garda de mediu, exista procuratura etc. Sa fie pusi la treaba iar cei corupti bagati la parnaie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.