Percheziții la o rețea de traficanți de droguri

Poliţiştii BCCO şi procurorii DIICOT efectuează, luni, 23 de percheziţii la o grupare care vindea canabis, cocaină şi ketamină, inclusiv la licee din Bucureşti.

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti (BCCO), împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Structura Centrală, efectuează, luni, 23 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti, într-o cauză care are ca obiect săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de mare risc şi trafic de droguri de risc”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis AGERPRES.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2022, membrii grupării ar fi comercializat droguri de risc şi de mare risc consumatorilor, inclusiv către elevi din licee din Bucureşti.

Până la acest moment, pe parcursul percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite diferite cantităţi de canabis, cocaină şi ketamină, precum şi comprimate de medicamente.

Peste 20 de persoane urmează a fi conduse pentru audieri la sediul DIICOT – Structura Centrală.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei „Vlad Ţepeş”.

Suportul de specialitate a fost asigurat Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. O fi fost Securitatea de dinainte de 1989 odioasa, dar atunci astfel de indivizi n-ar fi apucat sa vanda o molecula de drog, ptr ca baietii cu ochi albastri ar fi aflat imediat ce pun interlopii la cale. Aveau un sistem informativ cu nu vom mai avea vreodata.
    Acum ii prind abia dupa ce vand sute de kg de droguri, nenorocesc zeci de prosti dependenti de vise si corup escroci din politie si administratie……[Rumburak]

  2. nu dati nici un nume pt ca ati iceput cu cei mici , cei necunoscuti….hai ca puteti mai mult ,ca doar ii stiti pe toti ,adica 8090% din cei importanti. Luati exemplu de la El Salvador’s President Nayib Bukele, 6000 dintro lovitura.

  3. bun asa! nu acceptati nici in scop medicinal canabis ..ptr ca ,noi,o tara din lumea a trei-a DEJA AVEM DIFICULTATI sa-i prindem si asa … dar sa apara confuziile cu uite am adeverinta -nu am adeverinta de la medic .. cu droguri pe nas!
    a nu se distruge drogurile: a se folosi ptr prinderea celor care le produc,transporta : purcelusi vietnamezi hraniti cu astea (3 purcelusi din 7 ) adulmeca drogurile de tipul cu care au fost hraniti..mai bine decat cainele care cauta tartuf!
    sunt folositi din anii 60 in SUA si de cativa ani buni in Germania!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.