(GALERIE FOTO-VIDEO) Proteste cu mii de oameni în capitală

Foto: Timi Slicaru

UPDATE Coloana de manifestanți din Piața Universității a plecat în marş spre Piața Victoriei.

Două proteste au fost organizate în Bucureşti, faţă de restricţiile impuse de autorităţi şi faţă de introducerea certificatului verde.

Protestatarii s-au strâns în Piaţa Universităţii la chemarea AUR, dar şi în Piaţa Victoriei unde scandează împotriva a ceea ce ei numesc dictatură medicală. Cel de-al doilea protest este organizat de Asociaţia Calea Neamului, Asociaţia NEAMUNIT, Asociaţia Alianţa Părinţilor, Grupul Civic Starea de Libertate şi Grupul Civic Legitimă Apărare.

Potrivit reglementărilor în vigoare, peste rata de 3 la mie, protestele se pot desfăşura cu prezenţa a 100 de persoane.

În Bucureşti rata de incidenţă este de peste 8 la mie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 16
Author

76 de Comentarii

  1. Dar ca au crescut preturile la utilitati, ca platim facturile la austrieci, francezi, italieni, etc, dar ca exista unii cu pensii de mii de EUR, asta nu va deranjeaza? Mama voastra de iobagi, antivaccinistii ar trebui sa-si plateasca spitalizarea daca se vor imbolnavi.

    • Cand Rarinca Mariana a fost bagata abuziv in puscarie de sefa ICCJ in cardasie cu sefa DNA v-a durut in fund. Atunci v-ati pierdut ultima farama de libertate. Apoi v-a durut in fund cand liderii celui mai mare partid (asa cum e el cu bune si rele) au fost bagati pe rand la puscarie. Si v-a durut in fund cand ati vazut cum se fura votul vostru noaptea cu ajutorul procurorului, totul pe video. Ce libertate mai vreti acum? E prea tarziu….s-a dus demult!

    • chilax, cucuoana cu gura spurcata. antivacistii nu se imbolnavesc niciodata.

  2. Iata mica mare diferentza: daca ar fi fost guvernarea pesedista, demonstrantii ar fi scandat cu vehementa impotriva premierului Ciumei Rosii pe care l-ar fi acuzat de crima. D-nii demonstranti ar fi facut clabuci la rat cerand demisia guvernului pesedist.
    Daca nu-s pesedistii la guvernare, indignatii zbiara doar impotriva dictaturii medicale. ca doar n-or fi vinovati catu si Iohannis!
    Succesuri la zbierat.

    • @ kuku bau. Pai da, „extremistii” de la AUR au protestat normal fara violenta. Fascistoizii de la 10 August asa zisii civilizati si europeni# fortau cu violenta acum trei ani intrarea in guvern, aruncau cu pietre din pavaj si cocktailuri Molotov si bateau ca niste animale o femeie jandarm. Dar propaganda jegoasa ne spunea ca aia erau tinerii europeni iar AUR sunt extremisti.

  3. La Congresul Governului Meu Fanariot au participat 5000 de Jeguri in Frunte cu Abjectia Umana Klaus Iohannis. Si asta in Incinta Inchisa.
    Iobagii Mioritici Beneficiaza de „Reglementari” si Restrictii pentru a Protesta in Aer Liber. Maximum 100 de Persoane!
    Acest sas puturos, nesimtit si criminal ne-a Costat numai cu Naveta Saptaminala cit 7 Spitale Regionale Ultramoderne. A Provocat un Lant Toxic de Crize Guvernamentale prin Incalcari Grosolane ale Constitutiei,
    a Distrus Economia Nationala protejind Corporatiile Straine aruncind Tara in Haos.
    Tradatorii trebuie Spinzurati pina Nu este prea Tirziu.
    Avem inca o Tara. O Datorie Sacra !

  4. Ne spune Marlanul de Sibiu ca Romania este o tara esuata ?!!? De cate ori am postat dupa primul lui an de mandat ca Romania nu se indreapta catre o directie buna. Nu poti conduce o tara fiind navetist sa sfidezi Romanii si sa nu facut NIMIC pentru o redresare a industriei a agriculturii a invatamantului absolut NIMIC. Sub Politrucul de Sibiu Romania a esuat ca tara si asa cum spunea Nicolae Iorga pe vremuri ca din pacate Istoria se repeta : ,,O natie intreaga ajunsa la cheremul unor maniaci ai hotiei „. Dan Puric bine spunea : ,,Politicienii din Romania sunt uniti prin hotie si infractiune“. Politicul a distrus sanatatea si invatamantul trebuiesc depolitizate spitalele si scolile. Romania este o tara ESUATA exploatata in mod barbar de catre statele din vest si decredibilizata chiar de catre cei care ne jefuiesc si care culmea ne sunt se zice ” partenerii ” nostri ” strategici” !!!!! HOTILOR Jos labele de pe ROMANIA !

  5. LA PALATUL COTROCENI CANTA CUCUVEAUA , LU-DO-VIC SI CA-CATU SI-AU GASIT BELEAUA !

  6. Băi, dar de ce nu-i lăsăm pe „specialii vaccinați” -30% să muncească pentru ăștia 70% „analfabeți” cum ne spune tuta de johanus și citu?!
    Hai, închideți-ne in casă, să vă vedem valoarea!

  7. Incet, incet se intoarce roata si toti tradatorii de neam si tara si toate liftele alogene ce s-au batut joc si au batjocorit Sfanta Noastra Romaniei isi vor primi pedeasa de la Cel de Sus cat de curand. Spre slava Sfantei Treimi s-a Fecioarei Maria, Nascatoarea de Dumnezeu in vecii vecilor. Amin. Batjocora la care a fost supusa Sfanta Noastra Romanie si poporul roman a atras Mania Divina asupra batjocoritorilor, ei vor fi spulberati din posturile lor fara sa aiba timp sa priceapa ce se petrece cu ei. Si toate averile adunate prin tradare de acesti misei si se vor spulbera ca nisipul fin in bataia vantului.

  8. @mimi:
    De ce arunci cu frustrari in jur? Ai facut, sau, ai executat, sau, te-ai executat ca ai vrut, ai dotrit! Nu te-au obligat sau haituit nevaccinatii sa executi! Tu crezi ca, cresterea preturilor nu este in programul mitingiilor? Femeie, chiar esti frustrata rau sau nu vrei sa vezi realitatea!? Atata timp cat muncesti sau contribui la sanatate, medicii sunt obligati sa te trateze! Foarte bine ca s-au adunat! Ei reprezenta interesul oricarui cetatean din Romania fie vaccinat sau nu, fie se uraste singur pentru faptele lui negandite la timp sau nu! Mitingul e valabil si pentru politisti, jandarmi, si pentru progeniturile lor! E unica forma de manifestare legala in democratie atata timp cat nu exista violenta si interdictii!

    • Corect brabo ca i-ai dat peste bot acestei debi le securiste care crede in mascarada inventata!!

  9. Râul și ura vin din deal de la Reformist.Daca nu înțelegem ori ne e frică atunci suntem terminați.

  10. CERTIFICATE VERZI PENTRU VACCINATI…. Este CONSTITUTIONAL ???C.N.C.D. ce zice ? Este discriminare sau nu ? CERTIFICAT PORTOCALIU PENTRU TOTI CEI CARE NU VOR SA FIE VACCINATI… CONSTITUTIONAL, FIECARE ROMAN AR TREBUI SA PRIMESCA UN CERTIFICAT…..DUPA CARE IMPARTIREA TARII IN DOUA… NEVACCINATII AU CONSTRUIT O PARTE DIN ROMANIA SI SIN PROPRIETARI SI EI AI BUNURILOR PUBLICE SI AVERII NATIONALE… VA PLACE ??? A R AF A T… MERGI IN… PLATAT DOMNULUI!

  11. bate un vant de caterinca
    mai dorulet, mai
    ca mai toti servesc horinca
    mai dorulet, mai
    fabricata -n Maramu
    mai dorulet, mai
    sa o bei la drum ș-amu
    Mai dorulet mai

  12. Mulți si umbla liberi.peste 10 zile 5% din ei ajung la ATI.Daca mai au unde….

  13. La Cotroceni în față ar trebui să fie. Acolo este răul suprem. Și se pare că sunt cam puțini având în vedere ce ni se întâmplă!

    • Am fost acolo. Piata plina dadea pe afara si mii si mii inca nu venisera de la universitate ii blocasera la romana… Au fost enorm de multi nu va luati dupa imaginile mestesugite de la tv. Filmeaza cu lentile cu deschidere mica, sa apara doar cativa oameni, sau cu superangular pus pe spatiul gol de siguranta unde erau jandarmii ca sa para golul mai mare… Ca pe vremea pietii universitatii !

  14. Credeati ca strainu are grija de voi si plange de mila voastra. Dar strainu va fura si va vinde. Ati ramas in curru gol.
    Plangeti degeaba. Daca faceti prea mult scandal ies si tancurile americane din bazele militare globaliste pe strada sa va bage la cutie. Johanis este un pericol pentru securitatea Romaniei afirmand Romania stat esuat. A scapat porumbelul ca asta gandeste, adica Romania a esuat trebuie teritoriul impartit la altii ne esuati cum ar fi unguri, germani, rusi , gotzi ostrogoti si alte neamuri de hotzi.

  15. Nu mai tine ,mai sclavete,cu vrajeli din astea,esti de-a dreptul ieftin si penibil.Pana una alta ATI-urile pastorite de stapanul tau ,roman venit din Palestina,au devenit niste crematorii.Asa ca daca vrei sa te bronzezi poti sa mergi tu acolo.Noi,oamenii normali si sanatosi la cap vrem sa murim pe paturile noastre ,sa fim ingropati de catre preot ,iar urmasii sa ne planga.Pe tine te vor lua facut scrum si te vor folosi ca combustibil la centrala termica a vreunei puscarii.Nu imi fac griji despre regrete ,fatalaii de teapa ta nu au nici Dumnezeu ,nici urmasi.

  16. Românisme evidente,..Ăștia nu știu incă cum e cu tubul in gât,.Nici nu-i interesează cei care au deja tubul in gât și se luptă pentru fiecare răsuflare,.Ei vor libertatea de a fi imbecili, care incalcă toate normele de cultură și civilizație, de bun simț și empatie,. Despre nație sau solidaritate nu indrăznesc să zic.. Ăștia nu pricep evenimentele, nu știu cum e o pandemie, sau o stare de alertă.. Nu cred că e cazul ca in oricare ipostază să beneficieze de un tratament medical..

    • La tine cum e cu grafenu-n creier se va vedea cat de curand, primele semne au aparut deja. La a opta doza or sa te duca pe rotile.

  17. E limpede

    A început sfarsitul cuplului groazei Yohannes & Citu

    Ori NOI = poporul roman … ori EI = guvernanții liberali

  18. Cine directioneaza manifestatiile doar in zilele libere,cine are interesul ca manifestarile sa aiba loc in fata unor cladiri goale.Plimbatul prin oras ,chiar nu-i afecteaza pe guvernanti.Numai contactul vizual si auditiv poate ii deranjeaza>Asa cand ei sunt plecati in vilele lor de la munte sau in strainatate,ii deranjeaza fix in pix.PSD cand manifesta,vocal ,era in timpul cand Iohanis se afla in cladirea Cotroceniului,nu cand era plecat la Sibiu.Parca cineva in mod deliberat aduna nemultumiti,ca sa nu o ia razna,si ii focalizeaza in directia in care vor ei.Cei care sunt in frunte nu sunt prosti deloc,stiu ceea ce fac.Asa cum sefii sindicatelor au fost pusi in frunte ca un tampon intre membrii sindicatului si guvern,timp de 30 de ani.

  19. Simion,rrrom_an de AUR, bronet pana la ultima fibră, a mirosit, pramatia nula, ca 70% dintre romani sunt destul de tampiti ca sa fie impotriva vaccinului, preferand sa crape sufocati. Ce si-a spus gagiul? Macar 30% din astia daca ma voteaza, castig alegerile. De aici si parodia de miting de protest impotriva medicinei (nu a dictaturii medicale, mai idiotule care esti, stiinta medicala impune restrictiile). Spre deosebire de alte tari, Jandarmeria si Politia, doua institutii care au fost in mod repetat castrate, nu reactioneaza in niciun fel la un miting ilegal. Ii lasa sa blocheze o artera importanta a Capitalei. Deci concluzia:romanii NU vor o tara ca afara, cocina noastra e raiul pe pamant.

    • Simion e un nimeni, doar in capul vostru are importanta. Deocamdata ne merge bine, spre ciuda si ura voastra viscerala. respiram liberi si din plin aerul imputit cu manevre si minciuni cat casa. plus tampeniile degajate de tipi ca tine, care au un miros fetid de nebunie si paraseala.

  20. Cum au putut în China să termine cu covidel de la bun început cind nimeni nu avea vaccin în lume ?! Toti tac chitic si nu zic nimic, dar uite că acolo a mers și fără vaccinare ! Se poate si nu ne lăsăm întepati experimental de ei. Nu, nu ,Nu !

  21. Ce bine semeni la discurs cu buhaiul securist RaTu de la oficina baragladinei cu iepoleti, ghebos mituita in conturi si degraba pupatoare intre bucile Plavanului de Lux…

  22. Bai Parere, pai daca nu mai sunt locuri in spitale la ATI din cauza celor covidati nevaccinati, unde te mai trateaza medicul? Aia care mai apuca un loc la ATI mor apoi arsi de vii . Dupa ce ca nu mai avem suficienti medici, ca emigreaza medicii si cadrele medicale pe capete, voi antivaccinistii puneti presiune pe cei ramasi in tara in umilele noastre spitale.

  23. Sa dea pe semnatura ca nu au nevoie nici de tratament in caz de capata virusul. Cata mediocritate.
    Propaganda rusa isi face treaba,iar trolii executa,pe sanatatea lor. Ce natie …trista. Ei nu-si dau seama ca din cauza lor se saraceste tara. Cati bani se duc pe tratarea bolnavilor de Covid.

    • cand termini cu dramele cocalaresti, o sa-ti dau o batista si un umar pe care sa bocesti

    • catu a comandat 120 milioane de doze de vaccin la o populatie de 18 milioane… ce ne-om face noi fara asemenea intelighenta…

  24. MYSEBI Ba prostule, crezi ca o pandemie alege intre unii si altii? Tu asociazi pandemia cu un guvern? Cat de retardat esti ma nemernicule? Si daca ei pleaca de la guvernare,sa zicem, ce fci dobitocule daca spitalele nu mai au loc ? Ati rezolvat cu pandemia daca pleaca un guvern? Ce naiba aveti in cap ?

  25. Jos mafiotul de Cotroceni.Sa afirme un derbedeu incapabil,mafiot ,putred de corupt că România a eșuat să-și apere cetățenii,este in act de trădare care trebuie sancționat astăzi de români.Tradatorul mafiot prins și judecat pe loc de popor în piața Revoluției.
    Jos mafia securiștilor corupți și trădători de țară.Libertate te iubim ,pentru tine noi murim.Romania nu a eșuat cat suntem noi vii,ai ieșuat tu trădătorule impostor,care ai fugit că o slugă umila să-ți mai pună Germania o tinichea de coada,dovada trădării tale a funcției pe care te-au votat românii și nu o meriti.

  26. Daca e asa de catastrofic cum e fluturata varianta oficiala cu varianta delta, ar trebui sa fie nu sub 10 la mie, ar trebui sa fie peste 100 la mie. Deocamdata nu prea bate realitatea cu ce ce sustin ei.

  27. Trebuie intrat cu tancurile in acesti fanatici.

  28. Singura sansa: guvern unic PNL cu impunerea vaccinarii obligatorii.
    Numai asa putem egala natiunile civilizate.

  29. @@Parere:
    De ce nu vrei sa vezi obiectivitatea din tot ce se practica de aproape doi ani de zile in Romania? De ce imparti ca arafat si restul latrailor cetatenii din Romania? Au obligatia de a construi o viata mai buna ca organ executiv acest guvern si NU sa se ocupe de gestionarea afacerilor straineze direct din functiile guvernamentale! Nu stii ce etape se folosec pana la tratare? Intai consultatii si dupa, tratare in spital daca e nevoie urgent, etapa care nu trebuie sa depaseasca 3-4 zile in spital, dar bolnavul trebuie sa plece acasa aproape vindecat, NU sa il fugareasca din spital! De ce nu construiesc alte spitale cu instalatii 380 la energie electrica? De ce nu specializeaza medici pe profil si ii chinuie incat sunt obligati sa plece din tara? Cunosc un medic care a plecat anul trecut in halvetica, vai de capul lui, in ce hal era psihic! Nu va puteti inchipui cat de respectat este! Nu pune niciun antivaccinist presiune pe medicii ramasi in tara, capii lor au compromis cu buna stiinta profesia de medic, iti amintesti cum dadeau liber la tratament in strainatate capilor romani de lux, iti amintesti cum trimiteau arsii in strainatate, stii probabil ca aproape tot ce se recupereaza din corpul uman decedat la secunda, aproape tot se trimite in strainatate cu acceptul fostului ministru usr care nu aa dat licenta sau a inchis spitalul de profil! Ai uitat multe, eu in niciun caz! Toate astea nu au legatura cu nevaccinatii, toti cetatenii au dreptul de a alege sa faca sau nu, in niciun caz obligatoriu! Apropo de poze: mitinguri sunt in cateva orase ale tarii!

  30. Domnul Prim Ministru Catu trebuie sa introduca vaccinarea obligatorie!
    Numai asa ii putem lovi pe acesti obscurantisti anticivilizatie.

  31. Zic şi io. Am observat că la votare a fost mare înghesuială în faţa ambasadelor României. Dramă mare, tragedie, se interzice dreptul de vot, emoţie la maxim. Acum e mare aglomeraţia în ATI-uri. Dramă, tragedie, nevaccinaţii îi ucid pe vaccinaţi, emoţie la maxim. Apropos, voi aţi mai văzut oameni fără adăpost pe străzi, aţi mai văzut pe străzi copii trăgând din pungile cu aurolac?
    Specialiştii ăştia care analizează datele despre boală, despre bolnavi, care propun măsuri, n-au şi ei un nume? Cine sunt? Ce pregătire au? Hotărăsc, totuşi, soarta a milioane de oameni.
    A naibii secretomanie. Şi mi se cere să am încredere oarbă. În cine? În ce? De ce?

  32. In opinia mea, demonstratiile astea, de tip pașnic, sint pierdere de timp. Voi credeti ca astia nu stiu ca e impotriva legii ceea ce fac ? Credeti ca ei nu stiu ca incalca constitutia ? Guvernul in totalitate stie foarte bine ca e anticonstitutional ceea ce fac. Dar mai stiu ca si eventualele proteste sint in strada. Cind demonstratiile or sa fie cu toporul, atunci se poate spune ca se si rezolva ceva. Te duci la guvern…urlii 3 ore… Catzu se uita de la balcon si ride. Cind oamenii or sa fie pregatiti sa intre si peste guvern cu toporul, atunci Catzu nu o sa mai rida. O sa decida conform consatitutiei. Protestele pasnice sint pierdere de timp. Urlii si pleci acasa. Si ei fac ce vor. Intra peste ei, obliga-i sa faca ce vor oamenii, ce spune legea, constitutia. Altfel, mai bine stai acasa si bea o bere. Cit timp mai ai voie.

  33. @Sorin Tu te auzi ? Vrei sa se ajunga acolo ? Ba, ai copii? Trimite-i in lume sa nu ajunga dobitoci ca tine. Fereasca sfantu. Manifestatia este sigur organizata de BOR si AUR.

  34. ma uitam ca postaci cu rivolutia in gura,”batranul”,”Mysebi”,”un Roman”? posteaza de acasa ,chemari la Rivolutie in loc sa fie pe strada alaturi de bardul Simion si popa Tarziu!:))Mari panarame..

  35. La Balș la Cercel la ATI, acum cateva zile, era… GOOOOOL! Ma rog, aproape gol. O sursa din interior a spus.
    Asa ca… puie Marafat, si Mercel, si Mrafila! E doar PIX. Disperatii dreacu’ nu mai stiu cum sa-i preseze p-astia din spitale sa raporteze prapadu care nu e, ii imping p-aia din spitale sa faca fals in acte publice.

    Lumea, românu’, nu doar ca s-a prins, ci vede ca-i ca lumina zilei, se impiedica de ele. Nu mai are unde sa calce de atatea minciuni.

  36. E interesant, protestul unor oameni, care au convingerile lor, e dreptul lor , fata de vaccin e văzut ca o expresie a prostiei dar alți oameni, care au convingerile lor, lgbt de ex, sau #rezist e expresia normalități. Apropo pentru #tagiști, e ok cursul leu euro? E ok speculația pe prețul la gaze si energie electrică? Așa în sinea voastră , dimineața, în baie , realizați că ați fost niște idioți? Exact ca și Postelnicu ( pentru cunoscători)

  37. Ciolanis l-a vrut azvarlit in inchisoare pe Livu Dragnea pe baza unui dosar masluit cu probe false la ordin stapanilor lui externi. Si toate acestea doar pentru faptul ca Liviu Dragnea ca un patriot adevarat a luat masuri benefice pentru popor s-a pus stavila multinationalelor care furau zeci si zeci de miliarde de euro anual din Sfanta Noastra Romanie. Si pentru toate faptele lor marsave comise asupra lui Liviu Dragnea acum li se va intoarce pe capul lor toata mania Sfintei Treimi s-a Sfantei Fecioare Maria, Nascatoare de Dumnezeu. Si de aceea toti cei care din afara si din tara care au dat ordin si executat ordinele si l-au bagat la inchisoare pe Liviu Dragnea nevinovat, civili sau imbracati in haine militare vor ajunge la inchisoare. Si praful si pulberea se va alege de averile lor stranse print tradare de tara si spolierea resulselor Sfantei Noastre Romanii. Asta va fi viitorul pentru cei ce l-au pedepsit pe Liviu Dragnea doar pentru vina ca isi iubeste Sfanta Noastra Romanie s-a vrut s-o scoata din stadiul de colonie la cheremul banditilor si mega-hotilor financiari ai ocultei mondiale. Asta nu-i dorinta mea, este pedeapsa Puterilor Ceresti si daca este pedeapsa Lor asa va fi cat de curand.

  38. Condusi de niste NEMERNICI- nu intamplator alogeni ca pe vremea stalinismului- in frunte cu Iohanis, bineinteles ca Romania a ajuns un stat esuat. Mai e un pic si Romania va fi destramata.Cu ajutorul asa zisilor…parteneri!Pupati in kr de dimineata pana seara , de presa noastra Ca sa confirme parca, toate acestea, pentru frumoasele lui realizari -pas cu pas- in aceasta directie -astazi poturosul de la Cotroceni s-a dus la stapanii lui, sa ii fie agatata de piept decoratia Carol cel Mare pt servicii aduse…Germaniei! .PS Parca si in anii de glorie ai nazismului , Romania a mai fost o data partenera Germaniei. Si drept recunostiinta, aceasta a smuls Romaniei o parte din teritorii si le-a dat vecinilor!QED

  39. Vorba lui CTP, proportia de prosti la nivel national, va scadea in urmatoarea perioada.

  40. O parte din cei de acolo , vor fi cu tuburile in nas sau morti si livizi, la Bellu.

  41. @mimi,

    Sa nu cumva sa te destepti din lumea ta, ca-ti bubuie neuronul si o sa ajungi sa experimentezi integrarea in Absolut ca Dacian Pipilica Ciolos!

  42. @costi,

    Bai loaza securistoida, de MILIARDELE de Euro furate de mancurtii si pungasii de la guvernare nu-ti pasa? Atat timp cat platesc asigurarile de sanatate, Statul este OBLIGAT sa-mi asigure servicii de sanatate de calitate, prostane. Si de vaxxinat sa te vaxxinezi tu si cu toti nerozii care gandesc ca tine, ca poate asa o sa ne creasca si noua IQ-ul general.

  43. Iar o bagati pe asta cu rusii?Deja ati devenit plictisitori si penibili.Mai prosti si mai spalati pe creier decat covidiotii ca voi nu e nimeni.Sustineti ca niste slugi cel mai nenorocit guvern din istoria tarii ,impregnat dealogeni si tradatori.Dar ce mai imi racesc gura cu un cretin ca tine?

  44. Pot ințelege că am simpatizanți printre forumiști,.. Dar totuși ii rog să nu posteze cu și in pseudonimul meu,. E ”marcă inregistrată” ..

  45. Daca s-au dus la poarta Cotroceniului si au strigat „iesi afara, javra ordinara!” este foarte bine.Johanis nu se mai poate preface ca nu are nici o vina.

  46. AU FOST CEL PUTIN 50.000 DE ROMANI IN PIATA VICTORIEI !! ROMANIA TREZESTE-TE SI APARA-TI COPIII SI NEPOTII! APARATI-VA LIBERTATEA CASTIGATA IN 1989 ! AU MURIT ROMANII IMPUSCATI CREZAND IN LIBERTATE ! LATUL SE STRANGE PRIN ERADICAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE PRIN ACHIESAREA NOASTRA IN FATA UNOR „HOTARARI” ALE UNOR CRIMINALI PUSI DE STS LA CONDUCEREA ROMANIEI MARI ! ACESTIA NU SUNT ALESII POPORULUI ROMAN ! ASTEA SUNT SLUGILE CRIMINALILOR ROMANIEI SI A CELOR CARE LUCREAZA LA FOC CONTINUU INTRU GENOCIDUL NATIEI ROMANE! TREZITI-VA ODATA FRATILOR ! UNITI-VA SI NU ACHIESATI UNOR ABJECTII CARE INCALCA CONSTITUTIA ROMANIEI SI A DREPTURILOR NOASTRE !

  47. Datorita stiintei medicale cei care au creat zeama aia secreta zisa vaccin refuza orice responsabilitate vizavi de efectele asupra oamenilor. Medici de mare renume ne au sfatuit sa nu o luam si si au pierdut joburile. Vin in schimb verneri, arafati, malere, imbri si alti administratori habarnisti sa ne asigure ca vaxu e minunat

  48. Au iesit viermii nazisti ai regimului la datorie.Cretini,spalati pe creier ,tradatori vanduti si psihopati.Auzi,sa intre cu tancurile in manifestanti.De unde ai aparut ,ba,jigodie dementa?Cine va da voua dreptul sa decretati ce drepturi trebuie sa aiba sau sa nu aiba oamenii?Credeti ca voi o sa scapati de consecintele nebuniei celor care conduc aceasta tara?Se folosesc de voi apoi or sa va runce ca pe niste bolnavi ce sunteti.

  49. Câini latră, ursul tacticos trece! Tardiv! Ăștia care protestează acum ori nu au participat la vot ori au votat cu dreapta uitând că dreapta este satanista, adicătelea ia de la săraci și da la bogați. Și în plus vor sa creeze oamenii zombi cu nucleul celulei modificat. Se mai aude ceva despre antenele 5G?

  50. Eu zic să se vaccineze jumătate din populația României, după care să așteptăm 5 ani să vedem din ce categorie se moare mai mult. Dăcă-i vaccinăm pe toți atunci nu mai există termen de comparație și nu vom ști dacă vaccinul a fost bun sau nu.

  51. Dragi tovarasi, sunteti invitati sa incercati vaccunurile rusesti cu adevarat revolutionare. Spuneti Nu borhotului imperialist !

  52. Bey @ costi,guwernantii trebuie sa plece cu Tartorul lor cu papion cu tot,pentru ca ei sunt un pericol pentru tzara care ei continua sa faca tampenii dupa ce au facut,prin masurile lor,ca de la nici 2-3 sute de cazuri pe zi sa sara la peste zece mii pe zi,si in niciun caz din cauza nevaccinatilor am ajuns record european,ci pentru ca guwernantii tembeli nu au facut nimic toata vara ci doar s-au batut pentru sefia unui partid de rahat,ignorand total faptul ca umbla pe afara covidul Delta si ca toata vara trebuia sa ia masuri la intrarea in tzara asa ca alte tari cu oameni inteligenti la guvernare si care nu au permis sa le intre nimeni in tzara fara testare,indiferent daca persoana era vaccinata si era cetatean de al lor.Insa jegurile puturoase de la butoanele Romaniei fiind ei catei ai bruselezilor,cu toate ca vedeau ce conditi pun altii,s-au lasat pe tanjeala si pe certificatul de rahat verde cu care au umplut tzara cu de zece ori mai multi infectati ca in Bulgaria care si aia au mai putini vaccinati ca la noi si se demonstreaza ca NU NEVACCINAREA ESTE CAUZA FAPTULUI CA AM AJUNS LA 12 MII DE INFECTATI.Si pentru ca tembelii guwernanti continua sa mai faca si discriminare cu certificatul de rahat verde,lasand ca cei intzepati sa isi propage covidul intre ei prin carciumi si apoi ne umple de covid pe toti de o sa ajungem la 30 de mii pe zi si o sa-i inchida apoi si pe intzepati in casa,dar raul este facut si astia il amplifica.De aceea trebuie sa plece dreacu si sa vina altii care mai si gandesc nu doar la ce interes le iese.

  53. Cand au fost peste 100.000 in Bucuresti si in toata tara peste 600.000, ati spus ca nu reprezinta poporul. Dupa logica asta, 50.000 nici atat. La asta a dus calitatea noastra de daci liberi si verzi. Si daca dacii n-au avut covid, logic ca si noi, mandrii lor urmasi, nu avem. Sa traiasca!

  54. A fost panarama,cu „lozinci „Prosti dar multi”ceea ce este adevarat si cu „Nu vaccinarii fortate”care este o minciuna,nimeni nu obliga !Am vazut si fosti puscariasi(Maior din Brasov) si multa preotime,ceea ce inseamna ca ne asteapta o tara condusa de popime,adica o dictatura crestina!
    Cam toti votantii AUR au participat,mai multi nu sunt..
    Multi,foarte multi, purtau masti,ceea ce arata ca intre creier si picioare protestatarii judeca cu buricul

  55. Unii se aglomerează în timp alții sunt premiați,”woow si of”.. pe geam afară…este leopardul..dar cușca îl așteaptă

  56. @costi- unde e pandemie?! Circul asta cu covidel nu e pandemie, si daca vrei declaratii ca unii nu vor tratament de covid, unde vezi tu tratament de covid?! Vaccinul nu e tratament ci ar trebui sa dea imunitate, dar nu o face! Daca vrei declaratie de la unii, aceia vor si ei sa nu mai plateasca asigurari medicale, dk vrei sa li se refuze tratamentul, oricum asta asta o gandire nazista de exterminare! Guvernul are legatura cu asa zisa pandemie pt ca el a creat-o si o intretine prin dictatura medicala hotarata de guvern! Mai gandeste-te inainte sa scri prostii pe forum!

  57. @doina oltului- prin hotarari de guvern exista vaccinare obligatorie pt cei din sanatate, pt studenti, pt cei din invatamant si alte servicii. Plus ca nunta sau borez ai voie sa faci doar dk esti vaccinat. La restaurant si pt accesul in unele locuri, chiar sa iesi pe strada dupa ora 20, e interzis dk nu esti vaccinat! Asta inseamna ca esti obligat sa te vaccinezi! Intruniri sunt permise doar 200 pers vaccinate, exceptie face doar pnl cu 5000 persoane la congres, unele fara masca! Deci pt voi muma si pt cei prosti(considerati de voi) ciuma! Deh, dar tu urmezi directivele partidului tau de rahat, mincinos, hot si corupt! Sa-ti fie rusine!

  58. Protestele trebuie facute ziua ,in zi de lucru,fiecare in localitatea lui,si fortati sa-si dea demisia si inlocuiti cu oameni integri si competenti!
    Pina atunci acesti degenerati isi vor face de cap continuind subminarea Romaniewi si genocidul impotriva romanilor1

  59. Mii de cazuri pe zi de gripa….
    Acest fenomen se intampla de sute de ani de mii de ani de cand e omul pe pamant….

    Comunicate de presa

    Acasa/stiri/Situația evoluției infecțiilor respiratorii acute și a gripei în săptămâna 25-31.0…

    Situația evoluției infecțiilor respiratorii acute și a gripei în săptămâna 25-31.01.2016.4 februarie 2016

    Centrul Naţional de Supraveghere a Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a raportat astăzi Ministerului Sănătăţii situația evoluției infecțiilor respiratorii acute și a gripei în săptămâna 25-31.01.2016.

     

    Astfel, în perioada amintită, activitatea gripală a fost sporadică (s-au înregistrat cazuri izolate de gripă confirmată cu laboratorul), de intensitate medie, morbiditatea prin infecții respiratorii acute fiind mai crescută decât în săptămâna precedentă, dar încadrându-se în intervalul așteptat.

    La nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripa clinică neconfirmată, IACRS și pneumonii) a fost de 89.591, cu 14% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (104.248) și cu 13.4% mai mare față de cel înregistrat în săptămâna precedentă (78945).

    “Deși numărul cazurilor de gripă a fost într-o creștere ușoară în săptămâna precedentă, acesta rămâne mai scăzut față de aceeași perioadă a anului trecut. În această perioadă nu ne confruntăm cu o epidemie de viroze respiratorii și gripă”, au declarat specialiștii epidemiologi.

    http://www.ms.ro/2016/02/04/situatia-evolutiei-infectiilor-respiratorii-acute-si-a-gripei-in-saptamana-25-31-01-2016/

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.