Shannen Doherty are cancer la creier

Actrița cunoscută mai ales după rolul din Beverly Hills 90210 a dezvăluit că deși s-a tratat ani de zile de un cancer la sân, boala s-a răspândit acum la creier.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Doherty a împărtășit un videoclip în care ea primește tratament cu radiații, scriind în legendă că o scanare la începutul lunii ianuarie a dezvăluit metastaze, în creierul ei.

Actrița în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile sale în seriale de televiziune, inclusiv Charmed și Beverly Hills 90210, a scris în legenda: „Frica mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofob și s-au întâmplat multe în viața mea. Dar frica aia… Tulburări….. momentul în care au loc toate…. Așa poate arăta cancerul.”

După anunțul lui Doherty, o serie de celebrități și fani i-au trimis mesaje de încurajare.

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015; a suferit o mastectomie și a primit chimioterapie și radioterapie. Ea a anunțat că este în remisie în 2017, apoi a dezvăluit trei ani mai târziu că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiu terminal.

sursa foto https://www.instagram.com/p/CtHpmIdpNRg/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

9 Comentarii

  1. Cancer la creier au cu toții, nu numai la holiwood, dar și la Washington dc de când au încăput pe mâna perciu naților.
    Numai că atât la biata Shannon, cât și la Biden, pare că se manifestă și la propriu.
    Să fie la ei acolo.
    Hai, succesuri!

  2. Cancer PE ceier, glia, poți avea dar NU cancer LA creier; celulele creierului rămân cele cu care te-ai născut. Mai pierzi din ele dar nu mai cresc. Desigur, azi, că nu li se potrivește treaba cu cancerul, zic că nu-i așa, pot să crească altele.

    • @Calin

      Esti habarnist, n-ai treaba cu boala asta. Ia zi-mi testicolele cresc? Dar rinichii sau plamanii.

  3. Chemoterapia și radiațiile cresc semnificativ șansele să mori de cancer. Ar fi și culmea sa te vindeci cu ,,tratamentele” cartelului de bandiți sociopați din big pharma. Cel puțin 7 substante din portofoliul chemoterapiei sunt cancerigene. Reprezintă pentru a paispeamie oară schema clasica a cartelului unde ,,medicamentul” provoacă boala care teoretic trebuie sa o combată.

    • Chimio e un tratament care da rezultate (nu suta la suta). Am impresia ca e in ultima faza. Prima fiind interventia chirurgicala urmata de biopsie. Daca la biopsie rezultatul e ca tumoara e maligna se trece la chemio sau uneori la cobalto.

      Tratament cu radiatii poate insemna si cobalto-terapie de exemplu.

  4. @Dreamin’ of America

    -capul face
    capul trage!

    Angelina Jolie’s Breast Cancer-Preventing Surgery –

    15 feb. 2023 — Angelina Jolie decided to have surgery to remove her breasts, ovaries, and fallopian tubes because she inherited a mutated BRCA1 gene. After …
    (mutated BRCA1 gene
    -BRCA-sars-cov-2-19 !)

    angelina bolie e in TRANZITIE!

  5. Gentile fi atent că-ți dau de-nțeles, citez, tradus onlain: Supraviețuirea globală a cancerului, după toate tipurile de tratament, este de aproximativ 63%. Pe baza calculelor din studiu, contribuția chimioterapiei la supraviețuirea adulților din cancer a fost estimată la 2,3% în Australia și 2,1% în SUA. Autorii, dintre care doi sunt radiologi oncologi, dar dintre care unul este profesor practicant de oncologie medicală, au concluzionat că „chimioterapia are doar o contribuție minoră la supraviețuirea cancerului” și „pentru a justifica finanțarea continuă și disponibilitatea medicamentelor utilizate în chimioterapia citotoxică”. , este necesară urgent o evaluare riguroasă a rentabilității și a impactului asupra calității vieții”.

    • @Calin

      „Supraviețuirea globală a cancerului, după toate tipurile de tratament, este de aproximativ 63%”

      Chemio are rolul sau, fiind un tratament de ultima instanta. Sunt persoane care reusesc sa puna boala in remisie. Daca chemio nu ar fi un tratament valabil nu s-ar mai aplica.

      Am impresia ca-ti place sa te aflii in treaba.
      Nu-ti mai raspund , pentru ca n-am cui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.