Un șofer s-a pomenit cu mașina în apă după ce s-a parcat pe plajă

Un bărbat și-a parcat mașina pe plajă, apoi s-a pomenit cu ea în apă. La fața locului au intervenit salvatorii.

Mașina parcată pe plajă, aproape de malul mării, a fost luată de valuri. Cazul a avut loc în Cornwall, Anglia.

La fața locului au venit și salvatorii. Echipa a fost însărcinată să se asigure că toată lumea din vehicul era în siguranță în timp ce mașina era recuperată.

În urma verificărilor, salvatoriii au descoperit că nicio persoană nu se afla în autoturism și l-au adus, în cele din urmă, la mal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. se vede treaba ca orice natie isi are cocalarii ei ! chiar si maretul Albion…

  2. probabil ca era un cocalar din Romanika, alat la „studii” in UK – obosnuit sa parcheze ca la Mamaia

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.