Urgent: Să vaccinăm și copiii sub 5 ani

Compania american0-germană Pfizer BioNTech a anunţat luni că au depus la Agenţia pentru alimente şi medicamente (FDA) cererea de autorizare în regim de urgenţă a vaccinului lor anti-COVID-19 adaptat la Omicron pentru copiii cu vârste cuprinse între şase luni şi patru ani, informează Reuters.

Dacă va fi autorizat, copiii vor primi schema primară de vaccinare cu două doze ale vaccinului original Pfizer-BioNTech şi o doză suplimentară a vaccinului bivalent adaptat la Omicron, au precizat cele două companii.

Vaccinul lor bivalent anti-COVID-19, care ţinteşte tulpina originală a coronavirusului SARS-CoV-2 şi subvariantele BA.4 şi BA.5 ale variantei Omicron, este autorizat în prezent ca doză booster pentru persoanele cu vârste de peste cinci ani în Statele Unite şi în Uniunea Europeană (UE).

Luna trecută, un studiu clinic realizat în condiţii reale pe un eşantion de peste 360.000 de persoane din Statele Unite a arătat că vaccinurile administrate ca un booster adaptat la Omicron, inclusiv cel produs de compania Moderna, oferă o protecţie crescută împotriva noilor subvariante ale acestui coronavirus la persoanele care au primit până la patru doze ale vaccinului original.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

19 Comentarii

  1. Și urSULA ce zice ??
    Jurma, Cherecheș, nimic ?

  2. Eu cred ca ar trebui sa-i vaccinam si pe cei inca nenascuti. Dupa ce vor iesi din burta ma-si sa fie deja imunizati, inca de la prima gura de aer inhalata cu omniprezentii covizi, made in Chaina.
    (Sper ca sunteti de acord ca merit premiul Nobel ptr medicina)……[ERumburak]

  3. Deci nu s-au hotarit inca . Pai ori este BA4 sau BA5 ,de ce nu ba6-7 sau ba+infinit ? Hai sariti cu banu’mai iute ca se „depreciaza”marfa”!

  4. Nu e de ras: sunt milioane de parinti constiinciosi care, urmand indicatiile expertilor de la televizor, dupa ce si-au bagat ei insisi in vena elixirul, sunt in stare sa-l inoculeze si odraslelor.
    Asta e realitatea, unii, desi fizic sunt pe Pamant, de fapt traiesc pe alta planeta. Fortarea scindarii in intepati si ne- a adus putina clarificare in acest sens, cine care si cum de ce parte a baricadei se afla.
    Inainte de planificata epidemie televizata, dimensiunile problemei nu erau cunoscute intr-atat. Acum a devenit evident.
    Cam 5% din populatie sunt rezistenti activi la orice gen de fumigena precum cele recente. 90% merg cu turma, din conformism, oportunism sau constrangere.
    Iar pentru restul de 5% nu se poate face nimic. Sunt soldatii de incredere ai Noii Ordini.

  5. Da, da’ merge. Cine a cerut condamnarea criminalilor prin vaccin? Dacă se poate genocid asupra adulților, de ce n-ar merge si asupra pruncilor, atât timp cât adulții sunt impotenți și nu se pot apăra pe ei înșiși?

  6. Potrivit CDC din SUA, eficiența dozei de vaccin bivalent este între 22% (persoane peste 65 de ani) și 43% (18-49 ani), ceea ce nu înseamnă deloc „protecție ridicată”.
    Studiile arată un raport negativ pentru tineri iar pentru copii (și chiar pentru persoanele până în 50 ani – Danemarca) recomandarea este să NU facă (noi) doze fără o recomandare individuală de la medic.

  7. AXIOMA Vaccinarea antiCovid , nu se va termina NICIODATA PS Ba nu cred! Alege Ori vaccinul letal amerloc, ori nucleara lu putin!

  8. Daca ai minim doi neuroni valizi si nu te-ai lasat ințepat cu serul ucigas, esti ales de Divinitate să mergi mai departe.
    Dumnezeu nu-si abandoneaza Creatia sa, OMUL!

  9. Clar ca „nucleara lui Putin”! Măcar murim demn și, in plus, vedem si noi cum se termină lumea.

  10. Vaccinati, vaccinati, vaccinati pana cand faceti miocardite, pericardite sau o boala autoimuna dupa atata stimulare de-an boulea a sistemului imunitar. Si daca se poate sa le distrugeti viitorul si sanatatea la copii ca sa se umple de bani niste companii farma fara constiinta hei de ce nu!?

  11. ,, …Vaccinul „experimental” încalcă articolul 32 din Convenția de la Geneva din 1949.
    Conform acestui articol, sunt interzise „mutilarea și experimentele medicale sau științifice care nu sunt necesare pentru tratamentul medical al unei persoane protejate”.
    Conform articolului 147, efectuarea de experimente biologice pe persoane protejate constituie o încălcare gravă a Convenției. Vaccinul „experimental” încalcă toate cele 10 coduri de la Nürnberg – care aplică pedeapsa cu moartea pentru cei care încearcă să încalce aceste legi internaționale.’’
    https://oficialmedia.com/vaccinul-experimental-incalca-toate-cele-10-coduri-de-la-nuremberg-care-aplica-pedeapsa-cu-moartea/

  12. sa-i otravim in primul rand pe capii vacs-in-arii. TOTI. de la vladica la opinca. nu la ghi ven ta, nu-nu, pe bune! toti cioclii de aratau la tv ca se otravesc, s-o faca pe bune! si se si vede daca sunt otraviti sau nu, in sange! daca au radacini crescute – fibroze pe vasele de sange sunt otraviti! toate dozele odata. scapam de parazitii satanei rapid.

  13. Epidemia s-zerminat de mult, virusul va ma bintui milte sute de ani, de acum incolo si va avea multe mutatii viitoare, ca alfabetul grecesc mai are multe litere pentru vitoarele descopetiri virologice. Populatiile de pe glob au deja imunitate de turma. De infectari te poti proteja mult mai usor prin spakarea pe miini cu sapun, dar spalatul pe miini nu aducr noci un profit producatorilor de licori ce le numesc „vaccinuri” ci aduce profit doar fabricantilor si vinzatorilor de spunuri. Deci se fac presiuni sa mai spara recomandari in presa si sa se alimenteze psihoza cu frica de virusul Corona. Ca in medie avem vreo 420 de virusi de tot felul cu care se confrunta sistemul nostru imunitar in perioada de iarna si de regula suntem asimptomatici nu prea zice nimeni in propaganda de la BigPharma. Caci, cum zicea o reprezentanta de la Pfizer „Angst sells”! Si se vede ca vor sa ecoerimenteze in continuare pe copii, iar Romania e un bun laborator cu populatie neinformata fata de riscurile de sanatate sau riscurile genetice ale mRNA-ului.

  14. Acesti criminali vor neaparat prin tot felul de metode ,razboi ,vaccin,alimentatie chimizata ,sa decimeze intreaga populatie .

  15. Destin crunt pentru orfani, fără nici o apărare în fața lăcomiei jegurilor big farma și a indiferenței proverbiale a nemțilo.Dacă e vb de părinți, trebuie să fi căzut în cap să-ți pui copilul în ghearele neoamenilor care umblă cu seringa după el.Acum începe să se întrevadă logica din spatele celui de-al doilea amendament din constituția, din păcare doar americană.

  16. Blestematii astia satanisti au trecut la uciderea pruncilor ca pe vremea regelui evreu Irod.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.