Vești bune din spitale

Vești bune din unitățile medicale. Spitalul Județean de Urgență Arad restrânge spațiile pentru bolnavii COVID. Practic, pacienții infectați sau cei care sunt suspecți de infectare sunt repartizați într-o singură clădire.

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad anunță că au primit aviz favorabil de la Direcția de Sănătate Publică pentru modificarea structurii secțiilor în care, în ultima perioadă, au fost tratați pacienții infectați cu virusul SARS CoV-2.

„Am decis, împreună cu medicii care au tratat și tratează pacienți cu COVID-19 să restrângem zonele roșii și să păstrăm secții COVID-19 doar la spitalul din Grădiște. Această decizie ne permite să internăm mai mulți pacienți care prezintă alte afecțiuni medicale pe secțiile din clădirile fostului Spital Municipal” a explicat Florina Ionescu, managerul interimar al SCJU Arad.

Măsuri asemănătoare au fost luate și la alte spitale din țară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

1 Comentariu

  1. Au incheiat etapa asta, urmeaza etapa criza economica severa si dupa aia razboiul, pentru ca dupa toate acestea sa apara salvatorii, anume Partidul Comunist Global (nu se va numi fix asa, desigur) cu, logic, Secretarul sau General – un „baiat foarte de treaba” si „foarte capabil”, al dracu’ de capabil.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.