(VIDEO) Ludovic Orban a adormit în plenul Parlamentului

Prezent luni  la ședința solemnă consacrată Zilei Naționale a României, fostul premier  Ludovic Orban, liderul Forța Dreptei, a fost surprins în timp ce dormea în Camera Deputaților.

Parlamentul României a organizat luni după-amiază, de la ora 15.00, o ședință solemnă dedicată Zilei Naționale a României, cu patru zile întârziere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

16 Comentarii

  1. Probabil ca nu era nimic de furat, doar cu asta se ocupa lumea pe acolo, cu legi peste legi, care doar par idioate la prima vedere, pentru binele lor !

  2. Dupa o noapte de ” wizichi” si pleoapele devin grele !

  3. Dacă mai dădea și câte o CarBaxină, golea Casa Boborului.
    Ăia de pe lângă măCiucă știu DE CE.
    măRog…😜
    [RăuBouRag…]

  4. Asta e totalul interes fata de compatrioti si tara a unui somer de lux care peste cativa ani, are pensie nesimtita plus facilitati si bonusuri pe care si le vor da ca abuz de functie si putere.

  5. ca sunt feseneii treji, mai sta de veghe cineva! Altfel, cine ii mai prindea pe hoti?..

  6. E de la caldura nasule, mai ales dupa cateva ture cu stopka de 70° consumate cu ocazia prilejului.

  7. @parere…:
    E cald, bine, vocea blanda, sexi, de ce sa nu poti medita in voie?
    A tresarit la auzul cuvantului „Romania”. E patriot pana si-n somn. 😛

  8. Șică „Mandolină” LA PUȘCĂRIE, pentru încălcarea gravă a Drepturilor Constituționale și UCIDEREA a mii de bolnavi cronici care și-au plătit C.A.S. dar LA ORDINELE LUI nu au fost primiți în spitale, pentru tratament!

  9. a fripto rau aseara sica mandolina betivu.Este ultimul an in care mai vede parlamentul. Dupa alegeri va trai din pensia speciala ca meserie nu a avut in viata.

  10. Daca tara asta ar avea justitie, si nu mafie in justitie, unul ca asta ar trebui sa doarma la Poarta Alba sau Editat nu in Parlamentul tarii la cate rele a facut acestei neam.Un derbedeu care toata viata lui a fost in slujba hotilor si a borfasilor care au jefuit-o.

  11. lodovico e ..arfa batrana ..stie el cand gtre sa fie vijilent…si cand sa I …se rupa

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.