Volintiru, numit director în cadrul Chimcomplex 

Adrian Volintiru, fost director Romgaz,  preia funcția de Director Energie la Chimcomplex Borzești, cel mai mare producător din chimie al regiunii noastre, pentru un mandat de 4 ani, potrivit unui anunț remis bursei. În trecut, pe lângă funcția de CEO la Romgaz, a mai ocupat diverse roluri de conducere la Hidroelectrica, Poșta Română și Rompetrol, dar și funcții în sistemul public ca Secretar de Stat la Ministerul Economiei și Președinte la Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului. „Experiența sa în domeniul gazului natural, energiei și planificării strategice va aduce o perspectivă valoroasă și abilități esențiale pentru echipa noastră”, spun reprezentanții Chimcomplex.
Alte numiri în conducerea companiei sunt Răzvan Dogărelu care preia funcția de Chief Supply Chain Officer și Călin Pop care preia funcția de Chief Commercial Officer (CCO). Pop are o experiență îndelungatăr în domeniul îngrășămintelor chimice și a participat inclusiv la redactarea de legislație în domeniu.
Chimcomplex are o tradiție de 70 de ani și este principalul producător și furnizor de substanțe chimice vitale din regiune, specializat în polioli, clorosodice și oxo-alcooli, având 2 platforme industriale la Onești și Râmnicu Vâlcea. Chimcomplex a înregistrat o cifră de afaceri de 2.259 milioane de lei, anul trecut.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1084 Articole
Author

2 Comentarii

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.