Premierul Marcel Ciolacu a avut joi dimineață o întâlnire cu echipa de experți și avocați implicată în câștigarea procesului Roșia Montană

"Înaintea ședinței de astăzi am invitat la Guvern echipa de avocați care a câștigat procesul Roșia Montană pentru România și le-am mulțumit în numele românilor pentru modul în care au luptat în acest proces, uneori chiar cu deciziile unor foști premieri, în toți acești ani grei de proces", a spus Marcel Ciolacu la debutul ședinței Executivului.

El s-a declarat convins că "absolut toți românii sunt mândri, ca și mine, că avem asemenea profesioniști de calibru mondial".

Reamintim că autoritățile române au fost anunțate vineri seara că au câștigat procesul inițiat împotriva lor de către firmele Gabriel Resources Ltd. și Gabriel Resources (Jersey) la Tribunalul internațional de la Washington.

Echipa de experți și avocați implicată în câștigarea procesului Roșia Montană este formată din Crenguța Leaua, Andreea Simulescu, Liliana Deaconescu, Andra Soare-Filatov și
Aurora Damcali.