Brexit pe DEZBRĂCATE: Pentru a protesta, jurnalista Rachel Johnson face strip-tease în direct. VIDEO în articol

Brexit pe DEZBRĂCATE:  Pentru a protesta, jurnalista Rachel Johnson face strip-tease în direct. VIDEO în articol

Jurnalista, sora ministrului pro-Brexit, Boris Johnson, s-a dezbrăcat în timpul programului său pentru a protesta împotriva ieşirii din Europa. Tema Brexit, în Regatul Unit, a atins cote foarte înalte, până acolo încât i-a făcut pe cei din cele două tabere să recurgă la nişte gesturi din ce în ce mai provocatoare pentru a atrage atenţia.

Iată deci, că urmând exemplul economistei şi profesoarei de la Cambridge, o altă femeie anti-Brexit, şi jurnalista Rachel Johnson a hotărât să-şi arate din goliciuni în direct la Tv ca semn de protest împotriva ieşirii din Europa.

În ultimul episod apărut pe micile ecrane al emisiunii ’’The Pledge’’, unde este co-coordonatoare, Rachel şi-a dat jos bluziţa pentru a-şi arăta sânii în semn de protest. Asta în faţa fratelui său, Boris Johnson, politican conservator şi ex primar al Londrei care a promovat cu tărie ieşirea Marii Britanii din Uniune. În faţa publicului, care a rămas cu gura căscată, Rachel a explicat că a luat exemplu de la activista Victoria Bateman, care s-a preezentat goală în programul ’’Good Morning Britain’’, cu mesajul polemic scris cu pixul pe sâni: ’’Brexitul dezbracă Regatul Unit’’.

Convinsă de acea iniţiativă, jurnalista a promis să-şi arate pieptul gol în toată splendoarea lui de fiecare dată când va veni vorba de ieşirea Angliei din Europa. ’’O modalitate de a fi ascultată’’, a subliniat ea,  după cum relatează Dagospia. ’’Exact pentru a fi sigură că voi fi remarcată când discutăm la această masă’’.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cum era şi firesc, gestul provocator a dezlănţuit reacţii de toate felurile, printre persoanele care s-au declarat scandalizate, dar şi  printre cele au comentat faptul cu ironie. În realitate, se spune, Rachel Johnson, deşi a fost blurată, ar fi avut o faşă pe sub bluziţă, deci n-ar fi fost nimic scabros şi cu toate acestea, video-ul ’’strip-tease-ului'' a devenit viral, iar reacţiile celor prezenţi la emisiune au spus totul despre adevărul celor întâmplate, titrează Il Giornale.